Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 single mı nasıl hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 multideki hardcore. bi de cogu perkin bi anlami yok duz multide, hardcore daha bi insani, elde p90la atlayan ziplayan tipler yok. bi de 70 e varamiycam galiba. artik sikko shotgun challenge lar kaldi yapilabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hardcoreda da kim önce görürse o vuruyo, azcık canın olacak ki kendini kurtama şansın olsun. şansa bağlı olmasın yani illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aga nasi azcik kaliyo ya, vuruyon vuruyon olmuyo adam asdfa herifte juggernaut var, 3 kere caktim sniperla bi de fmj felan var yine inmedi, alt f4 cektim, yemedi, pa$a pa$a escape e basip quitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mp oynayınca cidden artık sp olayının bittiğini anladım ya, adamlar resmen mp'dan götürcez parayı demiş yardırmışlar. fps ulan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Xaenin said: Penthesilea said: MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz. Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe. Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan. Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam. M4A1 kasma kanka, o kategoride son açılan silah var, onu kas. M4A1'in damajı düşük.Son kategoride ak47 var agaboy, lvel 70 istiyor zaten. Ben uzaktan vurabilmeyi de seviyorum ondan assault rifle gidiyorum da baska seyler de mi denesem acaba, submachine falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 regularla başladım oyuna. 2. bölümde bayıp kapattım. bu ne abi. hardcore nası bitiriyor millet bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 diğer cod/cs vb oyunlarda geçmişi olmayan için zor oyun tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya uyuz olduğum olay hardcore köşe kapmacaya dönüyor. millet geçmiş köşelere geçenlere çakıyolar çat yatıyosun nerden geldiğini bile anlamadan. jugger olayı falan her modda leş zaten. onları ben kaale almıyorum, bazı noob perkleri vardır ya zaten onları kullananlara ezik diyip geçiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 en guzel multi modlari hangileri, ben 2 gundur death match oynuyorum sadece. hardcore ile farki ne, kursun dmg i ve friendly fire mi? bi de bu silah kasma isini nasil yapayim hep assaultta gidiyorum ben, bi de bi snipera termal falan actim gerekiyor ara sira diye. submachine zart gun guzel mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031001&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_bilgisayar bunda çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cali$ir ya eski cod 4 motoru zaten, kaplamalar felan yogun, kisarsin cali$tirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 köşe kapmaca dediğiniz köşeden bakma zımbırtısı mı var 5 dolarlık denilen, tam lamer oyunu olcak gibi duruyo ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi 60$ daha verelim tactical nuke u 10 killstreak e versin. bi de bu steady aim perk ini prolayamiyorum kaldi 4 tane ama ne kadar hip kill yapsam da artmiyor. $aka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Penthesilea said: en guzel multi modlari hangileri, ben 2 gundur death match oynuyorum sadece. hardcore ile farki ne, kursun dmg i ve friendly fire mi? bi de bu silah kasma isini nasil yapayim hep assaultta gidiyorum ben, bi de bi snipera termal falan actim gerekiyor ara sira diye. submachine zart gun guzel mi bunlar Tercih meselesi Penth'cim, ama geniş yerlerde Assault, dar yerlerde SMG kullanıyorum ben. Scar'ı bayağı beğendim. SMG'de de 2. açılan silahı kullanıyorum ismini unuttum. Sniper Thermal'le bayağı keyifli olur sanırsam ama yatayım 1 dakika adambekleyeyim diye uğraşmıyorum, allah allah nidalarıyla en ön cephede savaşmayı tercih ediyorum dar vakitte. Aim kötü ama benim bayağı, genelde şarjörün ortalarında indiriyorum adamı ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ZaugnaKhaldun said: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031001&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_bilgisayar bunda çalışır mı? bnm laptop daha kotu bende bile calisio baya hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 MP'de sorunmu var hicbir oyuna giris yapamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oyun çok hoşuma gitti, resmen kaptırdım yardırdım. yeri geldi küfürler ettim, yeri geldi sevindim. çok iyi olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 normal tdm'de intervention mi$ olay ya. one shot aliyo karin ustunden. bi de susturucu takinca hayatta indirmiyo bi vurusta. susturuculu wa2000 ile 3 shotta anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi benim sniper da intervention da, susturuculu 1 shotta indirmiyosa ne anlami kaliyo ki zaten 2-3 sn reload suresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dayanamayıp orj aldım gidip ve multisini sevdim bayağı,fakat şu anlık ping yükselişi olayı çok kötü,hevesimin içine etti. Normalde direk 5 bar görüyorken ve krallar gibi oynuyorken :( Birde resmen oynamayı unutmuşum.Modern Warfare'den beri adam gibi Fps oynamamıştım ki COD2'den beri de multiplayer oynamıyordum adam gibi,çok garip geldi ya haha Birde steam'in şu 45 dakikada oyunu açması olayı olmasa süper olacakta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Oyun hayatimi kaydirdi, iki gjndur yedide yatiyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Penthesilea said: abi benim sniper da intervention da, susturuculu 1 shotta indirmiyosa ne anlami kaliyo ki zaten 2-3 sn reload suresi var en yuksek dmg i olan o ya, ondan sonra barett, ama baret manyak tepiyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aldım oyunu geldim. yukledim gayet guzel oynuodum mp falanda bi oyun bitio yenisi baslicakken error verio oyun yuklenmio kalıo ole. error u de goremiorm ztn. oyun ole bi takılıo yani. var mı bole bi problem yaşıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyuna friend invite olayını becerebilen varmı ? nedense giremiyolar yada ben giremiyorum davet edildiğim oyuna. ama aynı bağlantı olunca sorun kalkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar