Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Penthesilea said:

MP deneyimim (Xbox Live'dan): tek kelimeyle inanilmaz.

Once bir arkadasimla party kurup 2 kisi spec ops yaptik, boyle iste iki kisi, AI'a karsi oynuyorsunuz, stealth gorevleri cok zevkli oluyor boyle mikrofondan sayiyoruz 1-2-3 diye ayni anda ates ediyoruz falan euhe.

Sonra MP'ye girdim ve sabah 7'ye kadar oynadim. Asiri iyi, RPG karakteri kasar gibi hissediyo kendini insan.

Dort dortluk olmus oyun, simdi M4A1'i kasiyorum sonra sniper kasicam.

M4A1 kasma kanka, o kategoride son açılan silah var, onu kas. M4A1'in damajı düşük.
Son kategoride ak47 var agaboy, lvel 70 istiyor zaten.

Ben uzaktan vurabilmeyi de seviyorum ondan assault rifle gidiyorum da baska seyler de mi denesem acaba, submachine falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

en guzel multi modlari hangileri, ben 2 gundur death match oynuyorum sadece. hardcore ile farki ne, kursun dmg i ve friendly fire mi?

bi de bu silah kasma isini nasil yapayim hep assaultta gidiyorum ben, bi de bi snipera termal falan actim gerekiyor ara sira diye. submachine zart gun guzel mi bunlar

Tercih meselesi Penth'cim, ama geniş yerlerde Assault, dar yerlerde SMG kullanıyorum ben. Scar'ı bayağı beğendim. SMG'de de 2. açılan silahı kullanıyorum ismini unuttum. Sniper Thermal'le bayağı keyifli olur sanırsam ama yatayım 1 dakika adambekleyeyim diye uğraşmıyorum, allah allah nidalarıyla en ön cephede savaşmayı tercih ediyorum dar vakitte.

Aim kötü ama benim bayağı, genelde şarjörün ortalarında indiriyorum adamı ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamayıp orj aldım gidip ve multisini sevdim bayağı,fakat şu anlık ping yükselişi olayı çok kötü,hevesimin içine etti.

Normalde direk 5 bar görüyorken ve krallar gibi oynuyorken :(

Birde resmen oynamayı unutmuşum.Modern Warfare'den beri adam gibi Fps oynamamıştım ki COD2'den beri de multiplayer oynamıyordum adam gibi,çok garip geldi ya haha

Birde steam'in şu 45 dakikada oyunu açması olayı olmasa süper olacakta ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...