Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 100ms ölüm olur yahu. tf2'yi 20 msle oynayınca anca tadı cıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 himm bu gece warezden single i bitirsem, yarin oglen multi icin orjinal alsam. lanet olsun vakit oldurmede uzerime yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kötü yola düştümü oyun henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 3 gundur kotu yolda da, aslinda razoru bekliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 @spark Cümlen düşük, baştan kur, öyle sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ilk ss benden olsun, hadi ben kaçtım :) http://i38.tinypic.com/14awzk4.jpg herşey full sırf özenin diye alt+tab yapıp geldim evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dl edip nette key alacaktım ama 101 parça, korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ee ingame ayarlari nerden yapiyoruz sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 evet ilk baş bende afalladım menüde göremeyince. oyuna girip çıkınca gelen menüden eriştim options'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 pek bi imbaymi$ single i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu arada config editlemek lazim cift gpu lu ekran kartlari felan icin. ayarlar kisminda oyle secenekler yok. ayrica o sivil halki indirdigin bolumleri oynamaniza gerek yok. ekstra anlamsiz ve psikolojisini bozuyo adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.theonion.com/content/video/ultra_realistic_modern_warfare modern warfare 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahahahahhaha 3.oyunun videosu süpermiş çıkacağı zamanı heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 modern warfare 3 ü bilmem ama 4.sü taş ve sopalarla olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sivil halkı indirmeli bölüm(tu) oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 mokoko said: modern warfare 3 ü bilmem ama 4.sü taş ve sopalarla olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 PC'ye alanlara sorum var. Multiplayer'da latency durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 carsamba gunune kadar cok mesgulum carsamba gelecek sekilde siparis vericem, super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dur bir hemen süper deme, mp yi görelim. Ya da daha iyisi, görenler bir yorumlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 mp'de uzay savaşı var. allahım ya olamaz böle bişi. [s](şaka lan trolliym dedim sonra vazgeçtim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 atmosfer çok başarılı, uçuşan kağıtlardan kıvılcımlara kadar hava hiç boş kalmıyor, zaten görünüyor grafiklerin nasıl olduğu. çok atraksiyonik sahnelerde 1snlik kasılmalar oldu bende o yüzden aa'yı kapattm, gölgeyi de kapatsam hiç sorun kalmayacak ama bazı yerlerde adamları gölgelerinden görüyoruz falan. oyun orgazmik anlar yaşatıyor, süper görevler var ama yarısını zaten gördük trailerda falan aha diyosun şimdi şöle bişi olacak. ss'i büyültüp ayrıntılara bakabilirsiniz http://i35.tinypic.com/2u639js.jpg birazda spo captain price'ın bize çakması hoştu, onla eski chernobyl görevindeki gibi sessizce ilerlemek de hoştu. nükleer füzenin patlamasıyla giden elektronik aletler ve yağan yağmur, çakan şimşek olayı überdi ne diyim. ha bir de kalenin içindeki bölüm Sean Connery'nin oynadığı Rock filminden sahnelere aşırı derecede benziyordu hoş oldu ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Esh said: ayrica o sivil halki indirdigin bolumleri oynamaniza gerek yok. ekstra anlamsiz ve psikolojisini bozuyo adamin. sdf nie bozsun ya hiç mi gta oynamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hahaha onion news gene yarmış. ayrica wii için koydukları machine gun süper olmuş ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 geceyarısı açılışında 5m satmış mw2 benim bu jenerasyondan ümidimi kestiğim andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 cod4 e iyi dedikten sonra bu oyuna ne diyebiliriz bilmiyorum, bu kadar iyi olucağını düşünmemiştim, bir sonraki mw de direk savaşın ortasına elimize silahı verip bırakıcaklar bizi herhalde. ama sanırım yine çok kısa bir senaryo, 3 saat oynadım act 2 nin sonlarına yaklaştım bile, üzücü birşey insan bitsin istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar