Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

atmosfer çok başarılı, uçuşan kağıtlardan kıvılcımlara kadar hava hiç boş kalmıyor, zaten görünüyor grafiklerin nasıl olduğu. çok atraksiyonik sahnelerde 1snlik kasılmalar oldu bende o yüzden aa'yı kapattm, gölgeyi de kapatsam hiç sorun kalmayacak ama bazı yerlerde adamları gölgelerinden görüyoruz falan.
oyun orgazmik anlar yaşatıyor, süper görevler var ama yarısını zaten gördük trailerda falan aha diyosun şimdi şöle bişi olacak.

ss'i büyültüp ayrıntılara bakabilirsiniz
http://i35.tinypic.com/2u639js.jpg

birazda spo

captain price'ın bize çakması hoştu, onla eski chernobyl görevindeki gibi sessizce ilerlemek de hoştu. nükleer füzenin patlamasıyla giden elektronik aletler ve yağan yağmur, çakan şimşek olayı überdi ne diyim. ha bir de kalenin içindeki bölüm Sean Connery'nin oynadığı Rock filminden sahnelere aşırı derecede benziyordu hoş oldu ehe.

Sosyal ağlarda paylaş

cod4 e iyi dedikten sonra bu oyuna ne diyebiliriz bilmiyorum, bu kadar iyi olucağını düşünmemiştim, bir sonraki mw de direk savaşın ortasına elimize silahı verip bırakıcaklar bizi herhalde.

ama sanırım yine çok kısa bir senaryo, 3 saat oynadım act 2 nin sonlarına yaklaştım bile, üzücü birşey insan bitsin istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...