Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bgn kötü bişi yaşadım. bütün gün hiç uyumamıştım. akşam vakitleri yatakta uyuyalım dedik sevgilim ile ve bi baktı ki ben uyuyorum. öyle. mcx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kızla yatakta öpüşürkenmi uyuyakaldın? sadasdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 gey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 evet dalmışım ve gözümü bi anda açıp hala daha karşımda olan sevgilicazım bana bakıyor idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tamam koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 faaliyetin ortasında uyusaydın daha mı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 durum çok vahim. halen birlikteyiz aynı yerde. durum vahim. kurtaramıyorum. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 e zaten uyuyalım demişsiniz ne var ki sdfsdf öpüşmeniz hata bence senin uyuman diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hmm ben uyurken tehlikeli oluyorum söylenenlere göre yanımda uyuyan insanları tutup sağımdan soluma atma gibi hareketlere girişiyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ardeth said: hmm ben uyurken tehlikeli oluyorum söylenenlere göre oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 abi hyr küçük bir faaliyet olurduda ayıp yani şimdi rezillik bullshit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 en beteri bende. bildiğin konusuyor, muhabbet ediyormuşum lan ben uyurken :/ çok feci potlar da kırdıgım olmuş anneme fdsfsdj. kötü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Masquerade said: BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE seks yapan arkadaşlar sevgilisinin olduğunu böbürlenerek anlatma isteği olmasada, seks yapamayanların durumu kıskanıp, karşıdakinin showoff yaptığını iddaa etmesi olayı. -20 cool-o-meter. get laid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben uyurken gülüyorum çok zevkli oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 öyle bir şey olması için sevgilinin çok çirkin ve sıfır çekicilikte olması lazım. yoksa seksüaliteni bir daha gözden geçir derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kitana said: Masquerade said: BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE seks yapan arkadaşlar sevgilisinin olduğunu böbürlenerek anlatma isteği olmasada, seks yapamayanların durumu kıskanıp, karşıdakinin showoff yaptığını iddaa etmesi olayı. -20 cool-o-meter. get laid.good point (niye ingilizce yazıyorum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 +5 cool-o-meter almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 right bro! -15 yapayım bari. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sesu said: öyle bir şey olması için sevgilinin çok çirkin ve sıfır çekicilikte olması lazım. yoksa seksüaliteni bir daha gözden geçir derim :P baba manita yanımda bittiğim andır yani. direk hak verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 SOWHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Whiplash114 said: bgn kötü bişi yaşadım. bütün gün hiç uyumamıştım. akşam vakitleri yatakta uyuyalım dedik sevgilim ile ve bi baktı ki ben uyuyorum. öyle. mcx. kızın hatası, işi bilen kız uyutmaz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 e bide bir bağyana baba demek var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Whiplash114 said: sesu said: öyle bir şey olması için sevgilinin çok çirkin ve sıfır çekicilikte olması lazım. yoksa seksüaliteni bir daha gözden geçir derim :P baba manita yanımda bittiğim andır yani. direk hak verdi :D ben senin baban değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Selam gençler post mu kasıyonuz? Hade kolay gelsin B)-(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar