Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 25 ytlye satıyolar oylarını, direk kendileri söylüyorlar, sonrada halkımıza hakaret etmeyin böhüü diye ağlaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 çok uzun zamanıdır dagıtılıyor o çekler falan. ayrıca gizli saklı da değil. yılmaz özdil gazeteciliği için starı açın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Star Sux...STV FTW! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 eet açtım baktım, gerçekten de bu ülkede oy veren yaklaşık 40 milyon insan hep bir ağızdan bağırmış oyumuzu kömür için verdik diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Onlardan biride benim yaşasınnn... (:D Aydın Linyite 1 oy... Manisa Somaya 2 oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu işlerin kralı cem uzan kenktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://img126.imageshack.us/img126/9784/untitledqz0.jpg selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 çarpıtma sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sg-1 said: çarpıtma sir ilk koyduğunda gülmemiştim ama şimdi güldüm nedense ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sende bağırsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yazdığıma değil yazdırana gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 açılan topiklerin komikliğiyle yarışamıyorum bi tek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 40 milyon kişi hep birden kömür için mi oy vermiş bilmiyorum da, 40 milyon seçmenden akp'ye oy veren 17,5 milyon kişiden 1,8 milyonunu istanbul'da alışveriş çeki verilen 600.000 aile oluşturuyor olabilir. bu kişiler dün çeki alıp zamanda geriye gidip akp'ye oy vermiş olmasalar da zamanında oy verip getirdikleri adamlar tekrar yapmaları için onların bu şekilde sırtlarını kaşıyor olabilirler. 1 oradan 2 buradan satın alınan oylarla 17,5 milyon olmaz ama, onlar olmasaydı bu kadar sandalyeleri de olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 star, stv, kanal 7, kanal d, atv bu kanallarda haber seyredilmez aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Buyse said: çok uzun zamanıdır dagıtılıyor o çekler falan. ayrıca gizli saklı da değil. yılmaz özdil gazeteciliği için starı açın evet. Gizli saklı değil, ayrıca süregelen birşey, haberini yapmayalım o zaman salla baba yæ hakkaten. Bacanak gazeteciliği için atv açmaya ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sir said: açılan topiklerin komikliğiyle yarışamıyorum bi tek :/ ahah zorlama bence, bir tek kişi bile "arkadaş ben bu paraya/kömüre/bulgura oy verdim" dese bu bile devletin parasıyla seçmeni rüşvetle satın alma amacının gerçekleştiğini gösterir. Sayının büyüğü küçüğü yok, anca kendinizi kandırırsınız. Sonra da demokrasiiiieeee diye ciyaklarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 valla sistemin tamamına "makarna kömür demokrasisi" diyebilmek için en azından seçmenin büyük çoğunluğunun bu doğrultuda oy veriyo olmasını beklerim. sizin kriterleriniz çok daha basit tabi-akıl yürütme tarzınızın basitliğinden kaynaklanıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sir senin galiba melih gökçek ile akrabalığın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 İ. Melih Gökçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Başbakanlığın Kömür Dağıtması: Sosyal Devlet İlkesi Belediyenin Yardım Paketi: Yerel Yönetim Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beş yılda sadece 1 milyar ytlcik harcayabilmişler, 6 milyon toncuk kömür dağıtabilmişler, seçmenin tamamına kömür dağıtabilecek kapasiteye gelememişler daha. eh dağıtabildiklerini kandırdılar mı bi dtp, bi dp ediyor zaten, yeter. geri kalanını da türban, AB, yolsuzluk diye kekledi mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 diğer taraftan öle ya da böle bu olaya çok sıkı asılıyorlar. sadece seçim zamanı değil her daim basıyorlar tam saha press halinde.. halkın çoğunluğu şehir planlamaya, yönetime vs bakmıyor ki. şikayet edip geçiyor. sorsan evini su basmıştır, sinirlenir geçer. ama "bebemin mamasını verdiler" der, o olayı unutmaz hiç. ne diyeyim. çok iyi basıyorlar bu konuda. yaptıkları doğru değil. orası ayrı... ama takipçilik 18/20 adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tabi canım hep böyle iktidara geliyo partiler zaten, milyonlarca insanı kandırmakta ne var ki, hepsi beyinsiz zaten hepsi hemen herşeye kanıveriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beyinsiz değil ama kısa süreli hesap yapıp resmin büyüğünü görecek bilgiye haiz değil diyelim. özetle geneli cahil... ama beyinsiz demek ÖRAH! olur. diyenin kafasını yumruklar, kulağını falan ısırır koparırım M.tyson gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beyinsiz demek çarpıtma olur, yine koyacaktım copyright'ı da vazgeçtim. Türkiye'de ideolojiye oy verilen bi seçim göstersenize bana. 2 anahtar diyen %27 almıştı zamanında. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10494632.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar