Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makarna kömür demokrasisi yok diyenler star ı açın

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

40 milyon kişi hep birden kömür için mi oy vermiş bilmiyorum da, 40 milyon seçmenden akp'ye oy veren 17,5 milyon kişiden 1,8 milyonunu istanbul'da alışveriş çeki verilen 600.000 aile oluşturuyor olabilir. bu kişiler dün çeki alıp zamanda geriye gidip akp'ye oy vermiş olmasalar da zamanında oy verip getirdikleri adamlar tekrar yapmaları için onların bu şekilde sırtlarını kaşıyor olabilirler. 1 oradan 2 buradan satın alınan oylarla 17,5 milyon olmaz ama, onlar olmasaydı bu kadar sandalyeleri de olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
çok uzun zamanıdır dagıtılıyor o çekler falan. ayrıca gizli saklı da değil. yılmaz özdil gazeteciliği için starı açın evet.

Gizli saklı değil, ayrıca süregelen birşey, haberini yapmayalım o zaman salla baba yæ hakkaten.

Bacanak gazeteciliği için atv açmaya ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
açılan topiklerin komikliğiyle yarışamıyorum bi tek :/

ahah zorlama bence, bir tek kişi bile "arkadaş ben bu paraya/kömüre/bulgura oy verdim" dese bu bile devletin parasıyla seçmeni rüşvetle satın alma amacının gerçekleştiğini gösterir.

Sayının büyüğü küçüğü yok, anca kendinizi kandırırsınız.
Sonra da demokrasiiiieeee diye ciyaklarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sistemin tamamına "makarna kömür demokrasisi" diyebilmek için en azından seçmenin büyük çoğunluğunun bu doğrultuda oy veriyo olmasını beklerim.

sizin kriterleriniz çok daha basit tabi-akıl yürütme tarzınızın basitliğinden kaynaklanıyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

beş yılda sadece 1 milyar ytlcik harcayabilmişler, 6 milyon toncuk kömür dağıtabilmişler, seçmenin tamamına kömür dağıtabilecek kapasiteye gelememişler daha.
eh dağıtabildiklerini kandırdılar mı bi dtp, bi dp ediyor zaten, yeter.

geri kalanını da türban, AB, yolsuzluk diye kekledi mi tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer taraftan öle ya da böle bu olaya çok sıkı asılıyorlar. sadece seçim zamanı değil her daim basıyorlar tam saha press halinde..

halkın çoğunluğu şehir planlamaya, yönetime vs bakmıyor ki. şikayet edip geçiyor. sorsan evini su basmıştır, sinirlenir geçer. ama "bebemin mamasını verdiler" der, o olayı unutmaz hiç.

ne diyeyim. çok iyi basıyorlar bu konuda. yaptıkları doğru değil. orası ayrı... ama takipçilik 18/20 adamlarda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...