dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Yapılabilir mi böyle bir şey? Nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Televizyonda VGA girişi varsa direkt olarak VGA kablosu ile bağlarsın. Laptopun görüntü çıkışı DVI ise de VGA->DVI çevirici takman gerekir. Televizyonda HDMI girişi varsa, laptopta VGA veya DVI çıkış olmasına göre değişir. Eğer DVI ise, DVI->HDMI çeviriciler var, gerekli çevirici ve gerekli kablo ile bağlarsın. Ama çıkış VGA ise, direkt VGA->HDMI çevirici var mı bilemiyorum. O zaman VGA->DVI->HDMI gibi abes bi yol da olabilir :P Tabii ses aygıtını da bi ses sistemine falan bağlaman lazım, çünkü bu kablolardan yalnızca görüntü sinyali geçer. Yok eğer bağlamazsan da bi sorun olmaz, ses laptoptan gelir. Ha bi de, hem ses hem görüntü kablolarını bağlayabildiğin bi kombo HDMI çevirici vardır belki. Böylece hem ses hem görüntüyü HDMI ile televizyona atabilirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bana vga - hdml gerekli ya. laptopda vga çıkışım var ve tv nin hdml kısmına takmak istiyorum. kullanmam gereken aparatlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ben olsam böle bi şey denerdim: VGA -> DVI VGA erkeği, DVI dişiye çeviren aparat Ve sonra DVI -> HDMI aparat, HDMI kablo DVI erkek -> HDMI dişi aparat: + İki ucu erkek HDMI kablo veya Direkt DVI -> HDMI kablo DVI erkek -> HDMI erkek kablo Edit: Ama analog sinyali dijital bi kablodan geçirmeye çalışmak olur bu, o yüzden biri önceden denemeden önce pek uğraşmamak lazım buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Masquerade said: bana vga - hdml gerekli ya. laptopda vga çıkışım var ve tv nin hdml kısmına takmak istiyorum. kullanmam gereken aparatlar nelerdir? hdmi o hdml degil =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3721821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar