fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hellboy un yaratıcısından. Sci fi channel pilot episode çekmiş. http://video.google.com/videoplay?docid=-5434666681046246946 enteresan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 efsane bisi bu cidden. Dom sagolsun izletmisti gecen sene ve cok cok epic bir sey. Maalesef devami hic gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Aylardır izlicem, ama ortam olmadı bir türlü. Ayrıca konusu vardı bunun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 başka konu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Devamı gelmedi derken tek bölüm mü bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben de bulamadım zaten, ehah. sadece öyle hatırlıyordum. Hazır aklımdayken edinip izledim ayrıca, çok yazık olmuş. Neden devam etmemiş ki? Duyduğum kadarıyla ilk bölümünü de gecenin bir yarısı yayınlamışlar zaten, insanlar denk gelerek filan izlemiş. Pek bir şey beklemedikleri bir projeydi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahahahah efsane cidden. mike mignola tapıyorum sana emperor zombie le profesor konusurken diyo ya p: wait, i know where the temple is e: oops! so do i! just cant get inside the damn thing e:oh look its gung! g:foolish mortal! e:*shoots* do i look mortal to you?! efsane emperor bayıldım hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar