Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Evet psp için tercihen free mkv'leri psp ready formata çevirecek program arıyorum. Total ve free video converter güzel olsada mkv leri çevirince sorun çıkarıyor. Alt yazıları gelmiyor, görüntü ağırlaşıyor ses normal devam ediyor gibi. Örnek için buraya bakabilirsiniz. Bildiğiniz, denediğiniz iyi çalışan programları paylaşalım bu bağlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Daha önce mkv leri psp formatına hiç çevirmedim ama psp ye herhangi bir video çevireceğim zaman şunu kullandım hiç sorun yaşamadım bugüne kadar altyazıları da her zaman uyumluydu istersen filmin üstüne de gömebilirsin. Bir çok formatı destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 cık mkv leri psp için encode edince alt yazısı çıkmıyor. Raw olsa ayrıca alt yazı çeksem belki işe yarar ama mkv de bulunan alt yazıyı göstermiyor buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pspvc test edip onayladım, bitrate ve çözünürlük psp üstüne yükseltilebilse herşey için bu programı kullanırdım. o denli iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bakalım bununlada convert ediyorum şimdi ama gerçekten yavaşmış biraz. Güzel çıkarsa 7bölüm Mnemosyne convertlicem epey bir sürer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pspvc ile önce altyazılar vardı. Şimdi bidaha baktım yok. Pff varmı bunun açmamız gereken bir ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://sourceforge.net/projects/alltoavi çok efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 gom encoder var, gom laboratuarlarından.. o da iyidir. ücretsiz versiyonunda videonun ilk 10 saniyesinde, ekranın sağ üst köşesine "gom encoder" watermark'ı koyuyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 mkv'yi psp için uygun formata çevirmek istiyorum. Ama subtitleler gidiyor. Bunun gitmesini önlemenin bir yolu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 video options'da subtitles tab'i var, oradan dosyanın içine embed edilmiş sub dosyasını seçeceksin drop-down box'tan. öbür ayarlarına hiç dokunma. 720p mkv'den çevrilmiş sword of the stranger'ı elimde seyrediyorum şu anda altyazılı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Daha önce yaptım öylede program hata verdi kapandı birde bazı videolarıda atmıyor, queue almaya çalışıyorum onda da bazılarını almıyor. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yeni sürümü çıkmış (3.30) pspvc'nin, sanırım altyazı ile ilgili bug varmış onu düzeltmiş adam. tekrar deneyin isterseniz. ben de appleseed saga ex machina çevirirken altyazıyı geçirmedi, tekrar deneyeceğim yeni sürümle bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 halettim one ben ya senin dediğin gibi hepsini ayrı ayrı işaretlemem gerekiyormuş. Birde bazen .Net hatası veriyor nedense. O zaman convert etmiyor ama onun dışında güzel. Boyutları abartmıyor kaliteyide iyi tutuyor ancak tek sorun bana göre yavaş olması. Gece yatarken 5-10 tane koyuyorum sıraya zaten makine açık download için. sabaha convertlemiş oluyor bir hata vermediyse atıyorum psp'ye yatarken yolculuk yaparken yada işyerinde sıkılmışsam açıp izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar