Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK Peyzaj Müdürlüğü gururla sunar...

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
said:
utanmasalar t.c yazilarini kaldirip kurdistan yazicaklar

utanabildiklerini sanmıyorum ama henüz düzgün bi kılıf bulamamışlar işte. yoksa adamlar gri bölgede oynama konusunda çok kral..

Az önce haberlerde izlediğim kadarıyla Bitlis DTP İl Başkanı DTP'li Milletvekilleri'nin de katıldığı basın toplantısında Emine Ayna ve diğer DTPlilerin doğudaki 14 ili kapsayan mitinglerini kastederek;

"Arkadaşlarımız Sesimizi duyurmak için Kürdistanı geziyor..." gibisinden birşeyler söyledi. Show haberde izledim.

Anlatım bana aittir kelimesi kelimesine aynı olmamakla beraber özü olan şey; "Seçim için Miting düzenlenen o 14 ilin KÜRDİSTAN olarak anılması..."

Edit:Alttaki mesajı Snefru bana yazmamıstır.Bizzat görüstüm bu konuyu. Arka arkaya okuyunca bana soylenmıs gıbı gelıyor ama oyle değil. Kime yönelik oldugunu arzu ederse kendisi açıklar.
Yanlış anlaşılma olmasın yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bizi biliyorsun biz seni biliyoruz senin gibilerden objektif adam olmaz senin gibiler ancak objektiflik maskesi altına bürünmüş denyolar veya bu adamların görüşlerini savunan salaklarsınız.Her şekilde ya salaksınız doğal olarak size ihtiyacımız yok ya pestavursunuz bu durumda hiç ihtiyacımız yok.
Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginci bu adamlar ciddi ciddi bize bir şey olmaz AB arkamızdayken mantığıyla hayallerinin kürdistanının başkenti bile yaptılar. Bizim Yargımız akp konusunda jet karar vermişken bunların partisi yada belediye başkanları hakkında işlem yapmıyor. mantalite öcalanı asamadıkları mantalite topluma diyorlarki biz yaparsak kendilerini haklı gösterecekler, iyide doğuda batıda ölen yüzlerce polis, asker, sivilin kanları ne olacak.....
bizde bu evlat acısı varken, o yılanların kuyruk acısına başlıcam şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...