Warchief Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dasaaa said: said: utanmasalar t.c yazilarini kaldirip kurdistan yazicaklar utanabildiklerini sanmıyorum ama henüz düzgün bi kılıf bulamamışlar işte. yoksa adamlar gri bölgede oynama konusunda çok kral.. Az önce haberlerde izlediğim kadarıyla Bitlis DTP İl Başkanı DTP'li Milletvekilleri'nin de katıldığı basın toplantısında Emine Ayna ve diğer DTPlilerin doğudaki 14 ili kapsayan mitinglerini kastederek; "Arkadaşlarımız Sesimizi duyurmak için Kürdistanı geziyor..." gibisinden birşeyler söyledi. Show haberde izledim. Anlatım bana aittir kelimesi kelimesine aynı olmamakla beraber özü olan şey; "Seçim için Miting düzenlenen o 14 ilin KÜRDİSTAN olarak anılması..." Edit:Alttaki mesajı Snefru bana yazmamıstır.Bizzat görüstüm bu konuyu. Arka arkaya okuyunca bana soylenmıs gıbı gelıyor ama oyle değil. Kime yönelik oldugunu arzu ederse kendisi açıklar. Yanlış anlaşılma olmasın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sen bizi biliyorsun biz seni biliyoruz senin gibilerden objektif adam olmaz senin gibiler ancak objektiflik maskesi altına bürünmüş denyolar veya bu adamların görüşlerini savunan salaklarsınız.Her şekilde ya salaksınız doğal olarak size ihtiyacımız yok ya pestavursunuz bu durumda hiç ihtiyacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sir said: bence buzdolaplarımızda yanyana domates, marul ve muz bulundurmayalım, propaganda oluverir. Otistik galiba bu adam artık, bu kadar da taraflı olunmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 boşversene epic ayarı almış zaten Theghosthand said: Bundaki artniyeti göremiyorsanız;dolaptaki o muzu soyup yiyin zihniniz açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bu liboşlarda pek kaypak oluyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Baggio said: sir said: bence buzdolaplarımızda yanyana domates, marul ve muz bulundurmayalım, propaganda oluverir. Otistik galiba bu adam artık, bu kadar da taraflı olunmaz ki. Domates, marul ve muzdan daire içine yıldız yapsan yine görmez böylesi. Kurdish Rebelci bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iki domates bir marul ve bir muz hmmmm Neo-Armstrong-Cyclone-Jet-Armstrong Cannon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kötü niyet yok. Yeşil afro gonzo var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Viktor said: yildizi TSK cizmis provakasyon olsun diye! taraf manşet. niye kasmış ki adamlar 2 tavşan salacaksın oraya bak bakalım bayrak mı kalıyo çiçek mi kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 oha bende ilk gördüğümde satanistler yapmış sandıydım auahauhua adamlardaki cesarete bak ya, derin devlet diyordunuz nerde acaba o bunlar yaşanırken merak ediyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 işin ilginci bu adamlar ciddi ciddi bize bir şey olmaz AB arkamızdayken mantığıyla hayallerinin kürdistanının başkenti bile yaptılar. Bizim Yargımız akp konusunda jet karar vermişken bunların partisi yada belediye başkanları hakkında işlem yapmıyor. mantalite öcalanı asamadıkları mantalite topluma diyorlarki biz yaparsak kendilerini haklı gösterecekler, iyide doğuda batıda ölen yüzlerce polis, asker, sivilin kanları ne olacak..... bizde bu evlat acısı varken, o yılanların kuyruk acısına başlıcam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sir said: bence buzdolaplarımızda yanyana domates, marul ve muz bulundurmayalım, propaganda oluverir. o adam provakatör değil ağda, bizim gibi kılları türkiyeden temizlicek aklı sıra. ama nesnel açıdan bakarsan; biz bedeniz, o bir fabrikasyon ürün. satın alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bitane delikanlida cikmamis ki gece cayir cayir yaksin orayi.. Sir efsaneleri devam ediyor bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sir'e horizona sataşarak prim yapmaya çalışmakta konu dışının yeni modası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çünkü onlar konu dışının Hülya Avşarıyla ,Gülben Ergeni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 olay kişilerle alakalı değil.. bakın aşağıdaki sözü hatırlayalım. "seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır." anlayamayanlar için burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 rus satanistler bu bölgeyi koruma altına almak için diplomatik çalışmalara başlamışlar rus büyük elçiliği s.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar