Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bende de oldu aynısı 1-2 saat önce, düzelmedi de, girmiyorum feysbuka.
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 acaba Chrome yüzünden mi? Ben şu anda Firefox'la girebiliyorum
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hesap Kullanım Dışı Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende de oldu, yine de devam et dedim sdf. ama chrome ile alakalı bence. okuldayım şimdi, ,e ile hiçbir problem olmadı, denedim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 firefox ile sabahtan beri giriyorum hiç birşey demedi.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende mail.yahoo.com da oluyor bu habire bi yaw.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kapadım facebook umu =) bi mutsuzum bi mutluyum benim gibi takıntılı adama gelmiyor facebook anladım.
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bLackcha0s said: kapadım facebook umu =) bi mutsuzum bi mutluyum benim gibi takıntılı adama gelmiyor facebook anladım. aynen . bi mutluyum bi mutsuzum un yanına , bir kapıyorum bir açıyorum de eklemek istiyorum =)
Öne çıkan mesajlar