Wangero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Selam cdromshop.com adresinden bulduğum Prebook: Dark Age Of Camelot Platinum Edition cd'leri elime ne zaman ulaşabileceğini bilen yada ordan sipariş veren arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi ? Merak ettigim site içinde yazmıyor olmasi vede benim 5 gündür bekliyor olmam bilem biri varsa pls yardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 farklı shipping metodları var mı bilmiyorum ama eğer standart posta ile geliyorsa en fazla 15 gün sürmesi lazım, şimdiye kadar amerikadan amazon.com'dan aldığım bir şeyin en çok 25 günde elimde olduğuna şahit oldum, onda da en ucuz en basit kargoyu seçmiştim[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 30 dolarda kargoya ver 3. günün öğleni kapını çalsın Fedex.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 işte siparişi vermiş sanırım, orda eğer fedex, ups ya da dhl falan vardıysa ve seçtiysen 3 günde geliyor evet, 3-20 gün diyelim zaman aralığına o zaman :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Zaten platinium edition şu anda piyasada olmaması nedeniyle bulunmuyor.Bu yüzden dolayı wangero adlı arkadasla bulamadık.22 haziranda üretime konulacakmış ve tekrar satıcıların vitrinlerinde bulunacak ama fiyat eski fiyattanmı olur orası belli değil ama hiç zannetmiyorum en az 40-45$ olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Pazartesi Lineage2 yi IsmarladIm , Carsamba elime ulastI cdromshop.com`dan DHL ile .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Dostum peki kargo ucreti turkiyeye toplam olarak kaç paraya mal oluyor birde eve teslim degilmi ? Birde biz gecenlerde Camelot Platinium Sparisi verdik fakat dagitim izni olmadigi icin hic biryerde stockta yoktu 22 temmuza gelecegini solediler ve bizde sparişi iptal ettik.Ayri ayri alirsak in stock yaziyor dedigin gibi 2-3 günde gelir heralde biraz aydinlatirsan cok sevinirim. [Bu mesaj Ciguli tarafından 03 Mayıs 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 eve teslim ama kargo ücreti nereden sipariş verdiğine göre değişebiliyor, her site aynı değil yani mesela shipping ücretleri konusunda, eğer avrupadan alacaksanız, en uygun sitelerden biri www.specialreserve.com (ya da www.ukgames.com ikisi de aynı site) 2-3 pound shippingleri var, ve kısa sürede de elinde oluyor, amerikadan istediğine göre çok daha avantajlı tabi daoc gibi us ve eu versiyon farkı olan bir oyun değilse eğer istediğiniz[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yanliz soyle bi durum var dikkatini cekmemis sanirim daoc platinum pack suan pre-order ediliyo sadece release date'ide 22haziran :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bende açtırıym yaw accm i:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Biz zaten sonradan farkettik preorder durumunu o yuzden iptal ettirip ayri ayri sparis verdik.Ayrica Biz U.S versiyonunu istiyoruz ve camelot sparişi verdik.Bilgiler bunlar verdigimiz sitede Http://www.cdromshop.com Dhl ile kargoya verdik 7 adet paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 çok sürmez dhl ile hızlı gelir[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Tşk Ederim Birde Birşey Soracam benim bir Merc charım var.Leveli 40 a gelince gidip trainere /respec thrust yaptim bu komut neye yaradi hic anlamdim baziseyler degişti ama benim 10 olan thrust skillim dusmedi.Ben bu işten hiç birşey anlamadım.Biraz anlatırmısınız ne oldu ne bitti :) Ayrıca işler yolunda gidiyormu ben hala speclerimi 50 50 28 veya 50 48 30 yapabilecekmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Oncelikle cok kIsa surede gelmesini istiyorsan, kredi karti extreni scan yada fax yoluyla onlara ulastirman lazm.Dedigim gibi bana 2 gunde ulasti siparisi verdikten sonra.32$ sanirim dhl ucreti sadece.Ayrica 7 tane verdik demissin, umarim sorun yasamazsin fazlalik nedeniyle.Gumrukte sorun cikarabilirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 iptal edip ayri ayri siparis vermisler eğer bir pakette 1 oyun varsa sorun olmaz da öyle de iki katına alıyosunuz yaw oyunu neden öyle yaptınız ki[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kardeş keske sorsaydın bende account var verirdim yahu[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Abi su yüzden dolayi arkadaslar olmus level 45 bekleyemediler 2 ay beklemek gerekiyor ve yeni piyasaya cikacak olan Platinium versiyonunda eski fiyattan verilecegini hiç sanmiyorum.Ayrica acctlarda kasilmiş charlar var Cd-Key lazim baştan acct alsak dediginiz olabilirdi.Neyse Kargo dahil Toa + Si 100 Milyona geliyor 3-4 gün içinde kaba biryerde patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yok aslında fena değilmiş fiyat 29 dolar toa, 23 de SI, zaten bu ikisi 75 milyon ediyo nerdeyse, 100 milyon fena sayılmaz bence[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Ciguli, 03 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Tşk Ederim Birde Birşey Soracam benim bir Merc charım var.Leveli 40 a gelince gidip trainere /respec thrust yaptim bu komut neye yaradi hic anlamdim baziseyler degişti ama benim 10 olan thrust skillim dusmedi.Ben bu işten hiç birşey anlamadım.Biraz anlatırmısınız ne oldu ne bitti :) Ayrıca işler yolunda gidiyormu ben hala speclerimi 50 50 28 veya 50 48 30 yapabilecekmiyim ? merc karakterin slash kullaniyorsan trusti, trust kullanıyorsan slashi, crush kullanyorsan hem slash hem crushı autotrin eder. auto trainden gelen extra puanları kullanmak istiyorsan en bastan autotrain edilmeyen bir skili seçip lvl 40 da onu respecklemeliydin. autotrain edilen skill kendini sıfırlamaz. şimdi sen trusttaki toplam 54 puanı sıfırlayıp slashe eklmek istemişsin ama bu mümkün değil zira trust autotrain edilen skill aynı zamanda. sonuc olarak bir sonraki karakterinde sectiğin karakterin hangi skillerinin autotrain oluduğunu öğrenip ona göre karakter kasmanı oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Birde Dhl ile spariş verdik Cdromshop.com dan dhl numaris vermisler fakat dhl.coma girdigimde Tracking'e girdigimde bir suru sey cikiyor yok DHL Airway Bill yok Euro Express Identcode vs. vs. bunlardan hangisi ile izliyebilirim kargo ne alemde diye.Daha onceden spariş veren veyatta bilgisi olan birisi azcik aciklarsa cok ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 solda dhl fast track var o alana yaz numarayı bulur o nerde olduğunu[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya da şu adresten etrack olayını kullan email ile geliyo bilgiler[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Hepinize Teşşekkür Ederim Arkadaşlar Bu Sabah Sparişler bana ulaştı.Çok çok teşekkür ederim takıldıgım bilgiler hakkında gene topic acarim tekrar cok cok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar