h_oobastank Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hacılar ya ben hacılandım ya da hacılattırdım ne oldu bilmiom da 30 sny içinde cüzdan ortadan kayboldu leyn. elin ingilteresinde kaldım kic gibi. param yok. karnım aç. nüfus cüzdanı yok. 2 kredi kartı yok. sevgili whiplash114'ten geliyor bu mesaj. patiler bir el atar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 polise git, konsolosa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Eli kime atacağımıza bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 rusa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 geçmiş ola inş bi çaresini bulursn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bittim yahu. bu cüzdan ya bu odada ya da bu odada bilemedim gitti. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Etrafı çok iyi ara. Gezdiğin, oturduğun yerlere sor. Hiç olmadı konsolosluğa gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 odanda buldun buldun yoksa kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pass+kimlik meselesini konsolosluk hallediyor ama önce polise gitmen lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar