alperozg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 büyük patch sonunda geliyor,aynı gün ayın 3 ünde(yani bugün) benim ödeme bitiyor, tekrar ödesem mi bayramdan sonrasını mı beklesem bilmiyorum. işin ucunda yeni patchte var,o kadar event yaptık yeni karakteri de denicektim neyse artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Patch Notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Benim şansıma herhalde hangi classı oynasam her zaman en az değişiklik geliyor :) Toplam 10 satır patch gelmiş WEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 marauderlerde şanslı senin gibi 10 satır :) bu başlığın altına saçma olcak ama yazıcam :) smirnoff absolutten daha iyi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hadi bakalım nasıl olacak. Ben ümitliyim bu patchden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 1.11 de ak mı kara mı belli ollacak valla..bence 1.06 hikaye gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 1.1 yılbaşına doğru anca bence. Yeni yıl hediyesi olarak alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 chosendaki bir çok hatayı düzeltmişler.güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Knight of the blazing sun 'ın da career builderı wardb ye eklenmiş. Bu class ile ilgili ne düşünülüyor merak ediyorum. Bazıları copy/paste chosen diyor ama bana hiç öyle görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bir chosen olarak oynamadan bir şey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 serverlar ne zaman açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 benim pc patchlemiyor arkadaş :D art.myp den ileri gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Scenarioların %98i KotBS ve BG. :) Serverlar açıldı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 cok yavas patchliyor LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 10 dakkadır %0 da takıldı başlayamadı bi türlü :S edit: şimdi başladı ama 10 la fln indiriyor. kaç mb bu patch bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 78Mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 78 mb çok az ya bununla mı düzeltçekler o kadar şeyi. geçen 1.0.5 bile 100 mbydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Patch'in kalitesini kiloyla ölçemezsiniz. Önemli olan yapılan şeyler. Yoksa bütün grafikleri değiştirdik derler 10gb patch olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kısaca boya değil işlevine bakacaksın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Horizon said: Kısaca boya değil işlevine bakacaksın :). +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Patch sistemini değiştirsinler yahu bu ne biçim eziyettir. Yap işte tek dosya, millet upload etsin. 1 saatte 5% ilerledi. /isyan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 evet maalesef dosya olarak yama saklanamaması iğrenç bir olay. kotbs chosen mirror ve dolayısıyla uzun vadede fazla talep olmayacağını düşünüyorum, ability ve mastery'lerine bakınca da içimi bir hüzün duygusu kapladı maalesef. "hah süpermiş" dedirten tek bir tactic veya ability görmedim yani. merakla bekliyordum, yine deneyeceğim ama diğer tankların gölgesinde kalacak anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Eve şimdi geldim. Bilgisayarımı açtım. Patch %33de. Bence modem ayarları ile alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mith Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 öğleden sonradan bu yana indirmeye çalişiyorum daha %66 ancak oldu. nasil bir bandwidth'e sahip bu adamlarin patch serverlari anlamadim ki. ayrica sorc çok feci debeuff yemiş gözüküyor. black guard mi açsam inince patch bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 elektrik gitti %15 ken,tekrar açtım 0 dan başladı olmazki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar