Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2mb ekran karti

GEd

Öne çıkan mesajlar

p200 128 mb ram 2 mb ekran karti 20 gb hdd olan bi bilgisayar la neler oynabilirim sizce?
baldurs gate 2 hoe3 cm 2000/2001 oynuodum en son baydi/bitti hepsi..
diablo 1 ve hellfire calisirmi sizce? yada mmorpg oyamak istesem ne oynayabilirim,msl uo bu config de calisirmi?
daha once sadece 2 sene daoc oynamistim uo hic bikerem bile oynamadim ama sartlar geregi( pc yuzunden) Simdi maksat online olsun die uo oynasam mi die dusunuom :)
baska boyle baldurs hoe 3tarzinda zaman oldurebilecegim ne vardi ki ?[signature][hline]UYKUM VAR!

[Bu mesaj GEd tarafından 04 Mayıs 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
p233mmx 128 ram
4mb ekran kartı makinemde
uo oynuyordum ama feci yavaş oluyor
hiç tavsiye etmem

diablo1 de oynuyordum onda sorun cıkmadı pek yavaslama konusunda[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
Sosyal ağlarda paylaş

UO rahat oynarsın [Ben 166 mmx 32 mb ram 2 gb hd ve 2 mb s3 virge ile oynardım zamanında]. Onun dışında emülasyon işine girmeni tavsiye ederim, Neo Geo, SNES, Amiga, vb.. oyunlarını oynarsın. Fallout oynamadıysan atla hemen, Jagged Alliance, Half-Life, Quake I ve II'yi de unutmayalım tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende tnt2 var 32mb olarak görünüyor ancak bilgisayar açılışında 64mb fln diyor ne iştir bu :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

heroes 2, starcraft, age of empires1, dungeon keeper1, nox (emin değilim), baldurs gate1, kknd1-2, gta1, diablo1+exp, fallout1-2, jagged alliance1-2, might and magic6-7, quake1-2,
emulator oyunları (sega, neogeo, mame), carmageddon[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Sosyal ağlarda paylaş

quake 2 zor çalışır..

abandonware sitelerindeki oyunları dene. super frog, blood, indiana jones felan[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Sosyal ağlarda paylaş

Quake 2 çalışır. Benim yukardaki postumda yer alan PC'de oynanıyordu, GEd'in PC'de kesin çalışır.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

carmageddon'u sanmiyorum calisacagini bak =P cok eski oyundu gerci ama sanki bi upg yapmistim onu oynarken..Loading'i o kadar uzun suruyordu ki yaklasik 1 ay boyunca oyun orda takiliyor diye oynamamistim..Daha sonra inat yapip bekleyince sonucu gormustum =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sonuc olarak once bi diablo'yu oynasin arkadas..Rahat 1 ay kasar yani gunde 10 saat oynamazsan..Hatta su an bile oynaniyor grafikleri oyle manyakti zamaninda Blizzard'in en iyi 2 oynu zaten sc ve diablo oy ya cheat olmasada netten oynasak diyesim geldi[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

yok zamanında ben oynadım buna benzer bi sistemde quake2 düşük çözünürlükte ama

shadow warrior, time machine, overboard, pandemonium1, jazz jack rabbit1-2, captain claw, lords of the realm2, heretic1-2[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Silver, 04 Mayıs 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
heroes 2, starcraft, age of empires1, dungeon keeper1, nox (emin değilim), baldurs gate1, kknd1-2, gta1, diablo1+exp, fallout1-2, jagged alliance1-2, might and magic6-7, quake1-2,
emulator oyunları (sega, neogeo, mame), carmageddon

Nox çalışmaz.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 04 Mayıs 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
Shadow Warrior, Pandemonium, Heretic 2 ile birlikte Worm 2 veya Armageddon ve Duke Nukem 3D'i ben de tavsiye ederim. Her halde bu kadar oyun 1 yıl yeter ;).

Ah ulan ah Duke Nukem 3D hayatımın oynuydu be..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

hellfire i netten buldum ama diablo 1 i bulamadim henuz
en iyisi gidip orjinalleri aliim
ucuz zaten eski oyun die
diablo 1 hellfire oynarim :)
arkadaslarda da super pc ler var ama ben su an garip pc ile takildigim icin ona da yukler bide lan patlatiriz :)
net baglantim ii oldugu icin online biseyler dusunuodum ama uo yavas calisir falan dendigi icin caydim simdi
diablo 1 de de max lvl99 muydu ya?
epey zaman oldu oynamayali .

edit: nox lan desteklio mu?
bide sc broodwar battlenet de insan var mi hala?[signature][hline]UYKUM VAR!

[Bu mesaj GEd tarafından 05 Mayıs 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nox lan game destekliyor ancak diablo gibi arkadaşlarınla party yapıp yaratık biçmiyorsun
çeşitli oyun tipleri ile rakip oluyosun team vs team yada deathmatch[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...