GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 p200 128 mb ram 2 mb ekran karti 20 gb hdd olan bi bilgisayar la neler oynabilirim sizce? baldurs gate 2 hoe3 cm 2000/2001 oynuodum en son baydi/bitti hepsi.. diablo 1 ve hellfire calisirmi sizce? yada mmorpg oyamak istesem ne oynayabilirim,msl uo bu config de calisirmi? daha once sadece 2 sene daoc oynamistim uo hic bikerem bile oynamadim ama sartlar geregi( pc yuzunden) Simdi maksat online olsun die uo oynasam mi die dusunuom :) baska boyle baldurs hoe 3tarzinda zaman oldurebilecegim ne vardi ki ?[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 04 Mayıs 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ultima online, diablo ve hellfire oynayabilirsin onların dışında icewind dale 1 europa universalis 2 civilization 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dünyanın bence gelmiş geçmiş en kral oyununu oynıyabilirsin... Fallout 1-2...Arcane pip-boy unuda koymuş profile lol...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 p233mmx 128 ram 4mb ekran kartı makinemde uo oynuyordum ama feci yavaş oluyor hiç tavsiye etmem diablo1 de oynuyordum onda sorun cıkmadı pek yavaslama konusunda[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 UO rahat oynarsın [Ben 166 mmx 32 mb ram 2 gb hd ve 2 mb s3 virge ile oynardım zamanında]. Onun dışında emülasyon işine girmeni tavsiye ederim, Neo Geo, SNES, Amiga, vb.. oyunlarını oynarsın. Fallout oynamadıysan atla hemen, Jagged Alliance, Half-Life, Quake I ve II'yi de unutmayalım tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hl'yi kaldirir mi 2 mb?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende tnt2 var 32mb olarak görünüyor ancak bilgisayar açılışında 64mb fln diyor ne iştir bu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: MeSh, 04 Mayıs 2004 19:49 tarihinde demiş ki: hl'yi kaldirir mi 2 mb? 2mb ile 320x240 çözünürlükte bitirdim sende bitirirsin mrk etme :=)[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Aynen blackice, hatta CS 6.5 sürümüyle yapılan HL updateinde 320*240 desteği kesilmişti böylece CS'yi bırakmak zorunda kalmıştım. Hey gidi hey :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 heroes 2, starcraft, age of empires1, dungeon keeper1, nox (emin değilim), baldurs gate1, kknd1-2, gta1, diablo1+exp, fallout1-2, jagged alliance1-2, might and magic6-7, quake1-2, emulator oyunları (sega, neogeo, mame), carmageddon[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 quake 2 zor çalışır.. abandonware sitelerindeki oyunları dene. super frog, blood, indiana jones felan[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Quake 2 çalışır. Benim yukardaki postumda yer alan PC'de oynanıyordu, GEd'in PC'de kesin çalışır.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 carmageddon'u sanmiyorum calisacagini bak =P cok eski oyundu gerci ama sanki bi upg yapmistim onu oynarken..Loading'i o kadar uzun suruyordu ki yaklasik 1 ay boyunca oyun orda takiliyor diye oynamamistim..Daha sonra inat yapip bekleyince sonucu gormustum =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya sonuc olarak once bi diablo'yu oynasin arkadas..Rahat 1 ay kasar yani gunde 10 saat oynamazsan..Hatta su an bile oynaniyor grafikleri oyle manyakti zamaninda Blizzard'in en iyi 2 oynu zaten sc ve diablo oy ya cheat olmasada netten oynasak diyesim geldi[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yok zamanında ben oynadım buna benzer bi sistemde quake2 düşük çözünürlükte ama shadow warrior, time machine, overboard, pandemonium1, jazz jack rabbit1-2, captain claw, lords of the realm2, heretic1-2[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Shadow Warrior, Pandemonium, Heretic 2 ile birlikte Worm 2 veya Armageddon ve Duke Nukem 3D'i ben de tavsiye ederim. Her halde bu kadar oyun 1 yıl yeter ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tabi bulabilirse :P rage of mages1-2, z, mortal combat trilogy, hunter hunted, broken sword2[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: John_Silver, 04 Mayıs 2004 21:07 tarihinde demiş ki: heroes 2, starcraft, age of empires1, dungeon keeper1, nox (emin değilim), baldurs gate1, kknd1-2, gta1, diablo1+exp, fallout1-2, jagged alliance1-2, might and magic6-7, quake1-2, emulator oyunları (sega, neogeo, mame), carmageddon Nox çalışmaz.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: SilphatosIce_, 04 Mayıs 2004 21:21 tarihinde demiş ki: Shadow Warrior, Pandemonium, Heretic 2 ile birlikte Worm 2 veya Armageddon ve Duke Nukem 3D'i ben de tavsiye ederim. Her halde bu kadar oyun 1 yıl yeter ;). Ah ulan ah Duke Nukem 3D hayatımın oynuydu be..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Nox çalışır, daha kötü bir sistemde denenmiş hatta bitirilmiştir :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hellfire i netten buldum ama diablo 1 i bulamadim henuz en iyisi gidip orjinalleri aliim ucuz zaten eski oyun die diablo 1 hellfire oynarim :) arkadaslarda da super pc ler var ama ben su an garip pc ile takildigim icin ona da yukler bide lan patlatiriz :) net baglantim ii oldugu icin online biseyler dusunuodum ama uo yavas calisir falan dendigi icin caydim simdi diablo 1 de de max lvl99 muydu ya? epey zaman oldu oynamayali . edit: nox lan desteklio mu? bide sc broodwar battlenet de insan var mi hala?[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 05 Mayıs 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 git ekran kartı al.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 max lvl 99 ama sen emin ol lvl 40 olana kadar bile 5 kere diabloyu ezmis olursun =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nox lan game destekliyor ancak diablo gibi arkadaşlarınla party yapıp yaratık biçmiyorsun çeşitli oyun tipleri ile rakip oluyosun team vs team yada deathmatch[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Diablo I max 50 level.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar