can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 valla ben fenerli oldugum icin mi penalti diildi diye dusunuyorum bilmiyorum ama hayatimda boyle bi penalti gormedim ben adam arkasini donmus zaten topa top 2 karis yana gelse sirtina gelicek hic bi sey olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sarbiye noldu yahu?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Can ve Kermit o oyuncunun kolu açık ve topu kesiyor eh bu ceza sahası içindeyse cezası penaltı oluyor. Kolu açık olduğu için penaltı 2 karış aşşağısında sırtı olması bi anlam ifade etmiyor ozaman kaleci gibi atlar herkes topa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 topu kesti, kafasıyla da çevirebilirdi beyin kanaması geçrimezid top yavaşdı biraz acırdı kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kasitli olmadigi zaman endirek falan olmuyo muydu? bilmedigimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kasıtlı olmaması için ellerinin bel hizasında takılması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 baros topcu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hoca artık çıkar Baros'u yav, çok yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yahu o kol niye açılıyor?o kol açılmayacak arkadaş. tartışılacak birşey yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 öyle zaten baroşa orta yap kornerlerde kafa vursun yada dönen topu tamamlasın pas ver boş kaleye atsın öyle oyuncu şu maçta 3 kişi oynuyo arda lincoln kevel bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o topu kasıtlı bloklarsa kırmızı çıkabiliyor bildiğim kadarıyla gol pozisyonu gerekçesiyle ama emin değilim tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 forgiver said: baros topcu deil Çüş demek istiyorum, bence kötü değildi rakip defansı bitirdi herif yani. GS o kadar pozisyon bulmasının nedeni Baros'un o derece defansı peşinden koşturuyor olmasıydı bence. Aldı zaten Nonda'yı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 lan deli post kasılır burda ama bi maç 90 dakka izlemek bayıyor ya hakan şükür kaleciyle karşı karşıya kaldığıda topu bırakamıyordu ayağında baros her topu istediği pozisyonu elde edene kadar sürüyor, direk vuruş yok hiç, pas atarken de öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ayakkabilari da pembe zaten baros un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sen fenerlisin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 gay propagandası çıkarsa kötü olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dedim ya yukarda fenerliyim diye ama yurtdisinda gs kazansin isterim edit: var midir acaba pembe uretilen bi krampon yoksa ozel mi yaptirdi baros haha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 son dk gol yemeyin lan sakın grup 1.si olun benficada yenerse metalisti ii olur gs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya nonda bu haliyle mersin İY'nda bile kadroya giremez be. metalist öne geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Metalciler atmış son dakkada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 MrLevie said: ya nonda bu haliyle mersin İY'nda bile kadroya giremez be. metalist öne geçmiş. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ardada yine kalp problemi var galba:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 nonda kontratı kaptı ya yatar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 baya oldu atalı metalist 3 4 dk oldu yani baktıydım netten ben bu spiker geç söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 metalciler alır kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar