Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu şehir beni boğuyor bşbb ayrılacağım ayrlc unut onu unton isimler saçma kusura baknayın. tek elim balıklı yazamıorum onla jgkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 iyi güzel direkt vtunnel üzerinden vemişsinde o linkler çok kısa süre sonra(bi kaç saat gibi) ölüyor haberin ola.. en azından ktunnelde ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 arap şükrü yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hayir, arap degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ardeth said: şükrü? meyhane şarkıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hayır bilgisayar mühendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 razzRaziel said: iyi güzel direkt vtunnel üzerinden vemişsinde o linkler çok kısa süre sonra(bi kaç saat gibi) ölüyor haberin ola.. en azından ktunnelde ole dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 NERDEN VERIYIM ARKADAŞIM NE ISTIOSUN DAHA NE YAPIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-6564285758797196268&ei=6k00Sa_KIJ722wL7-r2SDA&q=arap+%C5%9F%C3%BCkr%C3%BC+bu+%C5%9Fehir+beni+bo%C4%9Fuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yazın havuz başı rakı masalarının vazgeçilmezi:) dalyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bi insan hem avı hem doğayı nasıl sevebiliyor tezat olmuş sanki platform =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ardeth said: hayır bilgisayar mühendisihem bilgisayar mühendisi hemde meyhane şarkıcısı olamazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bak ajdara hem makine mühendisi hem ajdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bLackcha0s said: Bi insan hem avı hem doğayı nasıl sevebiliyor tezat olmuş sanki platform =) avlamak, nesli tükenen hayvanları doğal ortamlarında korumanın yöntemlerinden biridir. az sayıdaki hayvan belirlenir, onu öldürebilecek zarar verebilecek hayvanlar tespit edilir. yetişkinleri vurulur. ya da üremeyi durduran hayvanların yaşlıları öldürülür, küçükler üremeye başlar bu şekilde. bla bla. detaylı bişey aslında, ama bilinçsiz avcılık kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cerebralis said: bak ajdara hem makine mühendisi hem ajdar hepimiz ajdarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 götür beni gittigin yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ardeth said: hayır bilgisayar mühendisi abi is bulamayinca, meyhanede sarki soylemeye basladim, uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bende pastanede poşet uzatıyorum müşterilere. Bilgisayar mühendisliğine 2. meslek olarak yapıyorum vakit kaldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar