JsH Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mr Hand ekledigin resimlere bayıldım, bir Porsche fanı olarak :)
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Letsgetthesunshine said: otaku gibi bişi olması lazım sanırımsdfd nerd demesi komik olmus. hayır buradaki cogu insan nerdlüğü yapacak kadar bos vakti bile yok calısan okuyan adamlar cok güldüm threadi gördüğümde ya. insanların nerd lük yapcak vakti yok burda diyosun yukarda adamlar teknik çizimler falan koyup ağırlık dağılımını tartışmışlar arabanın... bozacının şaidi şıracı tabi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 leoneo5 said: yukarda adamlar teknik çizimler falan koyup ağırlık dağılımını tartışmışlar arabanın... sırf "nerd" lafınla dalga geçmek için yazmıştım ama anlayana (:P) burada sürekli takılanların çoğu zaten biliyo o anlattıklarımın büyük bölümünü.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hahah,leo bence zorlayip daha fazla rezil olma,hakkaten sacmalamaya basladin cunku :D
Syn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şimdi leoneo'nun dilinden araba muhabbeti yapalım. -LAN OLM YENİ PORŞE ÇIKMIŞ LAN 4 KAPILI FALAN. -OOO PORŞEYSE KRAL ARABADIR KANKA -LAN TABI KRAL OLACAK KRO, ARKAYA KARILARIDA GOYARIK :D -ZUHAHAHAHA YAKISIR KANKAMA
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ZUHAHAHAHAHAHAHAHA aynen moruk evde emo sarkıları dinleyen bi nerd şıracıyım bende AHAHAHAHAHAHA bu adam süper ya.Bu thread legen wait for it -dary olarak sticky edilsin pls.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yeni porşe diil yeni porş o bikerem cahilsiniz, nörd olmuşunuz adını telaffuz etmeyi bilmiyosunuz bile
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cahül sensün bikere alamanyada böyle okuyolar temammiiiiig
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Korax said: hahah,leo bence zorlayip daha fazla rezil olma,hakkaten sacmalamaya basladin cunku :D hahaha :D size rezil rüsva olsam kaç yazar evden çıktığınız var mı ki
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Tek başına ne kadar kalitesiz bir muhabbete sebep olduğunu görüp kendine birşeyler çıkartıyor olduğunu umuyorum.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 leoneo5 said: hahaha :D size rezil rüsva olsam kaç yazar evden çıktığınız var mı ki daha cok acidim sana simdi,komplexlerinle mutluluklar eheh
matama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 olm isin sonunda 15 yasinda bir cocuk cikacak elaman :) bak uslu olursan bu panamericanin lansmanina senide gotururum yanimda :) haha
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fenami olur,sinifi gecerse göturursun iste :D
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 leo onceki sayfadaki sorularıma bi cevap şeettirsene
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Selam, Şahsın kendisini yörünge dışı yapmak istemedim ve çabalarıyla ibretlik oldu sonunda. Çoban olarak diyorum ki; kabuklu yemiş atmayın! Saygılar.
Öne çıkan mesajlar