xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek O mümkün değil antartikada sevişmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya konu yine nelere kaymıs. ben anlatamadım once sonra igrenc bi sekilde anlattım sonra cozdum sorunlari, kafamdaki soruları. sizin de yardımızın olmadı diil=) ama bitti artık. tesekkurler ilgiye. konu cozuldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Zil çaldı paydos hadi dağılın diyosun? E peki son yorumları yapıp kapatalım konuyu. xunn said: Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek Ben düzenli olarak sevişiyorum, bunu hepinizin bilmesini istedim fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Haha i m regularly having sex yerine hani bi şarkı sözü olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 axedice said: Zil çaldı paydos hadi dağılın diyosun? E peki son yorumları yapıp kapatalım konuyu. xunn said: Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek Ben düzenli olarak sevişiyorum, bunu hepinizin bilmesini istedim fix'd Abi aşkımızı patiye ifşa etmen şart mıydı. Sen de çok terliyorsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Beni kötü emellerinize alet etmeyin Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dunno said: yakındaki, sevdigim biricik insan her seye deger, tum fedakarlıklara deger her seye deger biri. cok seviyorum. her seyini. Bir zamanlar şuan uzaktaki sevgili de bu konumdaydı (ya da buna benzer), o yüzden bu konularda çok uçmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 2 gun sorada baskası icin aynı seyleri soyler peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 In b4 next topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Şurda forum trolleyeceğine iki dakka ahde ucuza yeşil kollasan yok mat kalmadı yok enchant atamıyorum bıdıbıdı yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dunno said: ya konu yine nelere kaymıs. ben anlatamadım once sonra igrenc bi sekilde anlattım sonra cozdum sorunlari, kafamdaki soruları. sizin de yardımızın olmadı diil=) ama bitti artık. tesekkurler ilgiye. konu cozuldu benim icin. o halde kitliyorum ben, cunku AH falan, baya bi yolu var bunun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar