xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek O mümkün değil antartikada sevişmiyorsan.
dunno Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya konu yine nelere kaymıs. ben anlatamadım once sonra igrenc bi sekilde anlattım sonra cozdum sorunlari, kafamdaki soruları. sizin de yardımızın olmadı diil=) ama bitti artık. tesekkurler ilgiye. konu cozuldu benim icin.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Zil çaldı paydos hadi dağılın diyosun? E peki son yorumları yapıp kapatalım konuyu. xunn said: Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek Ben düzenli olarak sevişiyorum, bunu hepinizin bilmesini istedim fix'd
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Haha i m regularly having sex yerine hani bi şarkı sözü olaraktan
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 axedice said: Zil çaldı paydos hadi dağılın diyosun? E peki son yorumları yapıp kapatalım konuyu. xunn said: Letsgetthesunshine said: Önemli olan terlemeden sevişebilmek Ben düzenli olarak sevişiyorum, bunu hepinizin bilmesini istedim fix'd Abi aşkımızı patiye ifşa etmen şart mıydı. Sen de çok terliyorsun ayrıca.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Beni kötü emellerinize alet etmeyin Ahmet.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dunno said: yakındaki, sevdigim biricik insan her seye deger, tum fedakarlıklara deger her seye deger biri. cok seviyorum. her seyini. Bir zamanlar şuan uzaktaki sevgili de bu konumdaydı (ya da buna benzer), o yüzden bu konularda çok uçmamak lazım
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 2 gun sorada baskası icin aynı seyleri soyler peh...
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Şurda forum trolleyeceğine iki dakka ahde ucuza yeşil kollasan yok mat kalmadı yok enchant atamıyorum bıdıbıdı yapmazsın.
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dunno said: ya konu yine nelere kaymıs. ben anlatamadım once sonra igrenc bi sekilde anlattım sonra cozdum sorunlari, kafamdaki soruları. sizin de yardımızın olmadı diil=) ama bitti artık. tesekkurler ilgiye. konu cozuldu benim icin. o halde kitliyorum ben, cunku AH falan, baya bi yolu var bunun. =)
Öne çıkan mesajlar