Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlatamazken cirkinlestirip anlatmak

dunno

Öne çıkan mesajlar

bu arada bakıyorum 1 gundur, yenı anladım başlığı.

gercekten anlatamazken olayı, iyice batırıp anlatmışsın.

acık acık desene

"bi cocuk var benden hoşlanıyo, ama bi cocuk daha var cıktığım, eğer bu yenı cocuk iyise eskisini bırakıp buna gecicem. Kötüde cıkabilir o yüzden kesinleşmeden işler eskisini bırakmıycam."

bak herşey ne kadar kolaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktaki sevgiliyi baska biri icin bırakmıs olmak icime sinmiyodu beni huzursuz ediyodu.
uzaktaki sevgili beni pek mutlu etmese de degerli biri. onu aldatmıs olmak istemedim hic.
baskasindan hoslanmaya basladıgım anda "demek ki uzaktaki kisiye askım bitti" diyip hemen ayrılmak gerekiyo olabilirdi. ama emin olamadım duygularımdan iste.

yakındaki kisi seni seviyorum dediginde onun elini tutmak istedim. o zaman uzaktakine asık olmadıgımı kesin olarak anladım. ve ayrıldım.

boyle iste olaylar.
gunluk gibi kullanıyorum burayı artık.
sizi rahatsız ediyroum diye de kızıyorum kendime.
ama boyle iste
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
okurkan yoruldum yemin ediyorum.
sinavim var benim. daraldim.

bi kere iliski dedigin, yaninda kendini iyi hissettigin, beraber olmaktan haz aldigin insanla olur. boyle karmasik ortamlarda kendini kaybedersin. mutsuz olursun.
once ben seni sevdim sonra sen ima etmedin, uzaktaki, yakindaki, onum arkam sagim solum saklanmayan sobe.

dunno,bunları da görebileceğin olgunluğa eriştiğini bi düşün.
belki mutlu olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
aklinda olsun, yaptigin igrenc birsey.

aldatmak sadece opusmek sevismek falan degildir, hatta bu ikisi cogu zaman sadece biyolojik birsey olarak kalir. ama 3 kisi birbirinden habersizken boyle ask mesk isi cevirmek cok cirkin birsey.

Cuce said:
yapmış,

öncelikle sunu söylemk istiyorum. abuk sabuk cümlelerle bişiler anlatmaya calışmaktansa adam akıllı yazsan, insanlar işkence cekmes cok mutlu olucam.

ikincisi ise penth'e katılıyorum, yaptığın son derece cirkin birşey.

bırakın tıraşı ya hanginiz yapmaz ki böyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...