Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 aklinda olsun, yaptigin igrenc birsey. aldatmak sadece opusmek sevismek falan degildir, hatta bu ikisi cogu zaman sadece biyolojik birsey olarak kalir. ama 3 kisi birbirinden habersizken boyle ask mesk isi cevirmek cok cirkin birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 öyle bişey mi yapmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://ucan-kaz.com/images/Kasar1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yapmış, öncelikle sunu söylemk istiyorum. abuk sabuk cümlelerle bişiler anlatmaya calışmaktansa adam akıllı yazsan, insanlar işkence cekmes cok mutlu olucam. ikincisi ise penth'e katılıyorum, yaptığın son derece cirkin birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 anlatilamayani daha da anlamsizlastirip, okuyanlari anlam kargasalarina suruklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pogodi said: öyle bişey mi yapmış kiadamlarda gurur 0 aksi takdirde, eger birbirlerinden ve ayni anda dusunulduklerinden haberleri varsa, 3 insanin ayni anda gururunun 0 olmasi baya zor, ben de bunu assume ettim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu arada bakıyorum 1 gundur, yenı anladım başlığı. gercekten anlatamazken olayı, iyice batırıp anlatmışsın. acık acık desene "bi cocuk var benden hoşlanıyo, ama bi cocuk daha var cıktığım, eğer bu yenı cocuk iyise eskisini bırakıp buna gecicem. Kötüde cıkabilir o yüzden kesinleşmeden işler eskisini bırakmıycam." bak herşey ne kadar kolaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beni tanısan 3 ünüde silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Tırto bulmacalarla gelmeyin bana arkadaşım. Ayrıca penth'e katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Penthesilea said: pogodi said: öyle bişey mi yapmış kiadamlarda gurur 0 aksi takdirde, eger birbirlerinden ve ayni anda dusunulduklerinden haberleri varsa, 3 insanin ayni anda gururunun 0 olmasi baya zor, ben de bunu assume ettim o yuzden ha tamam ben yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hep yalan rüzgarı,the oc, gossip girl falan bu çocukları böle yapıyor.. cosmopolitan falan da cabası! batının ahlaksızlığı işte! 3ün birini alın da gidin! hayde lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben de olayı anlamadım zaten sadece son cümleyi anladığım için ona yorum yapmıştım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bence biraz kitap oku,yada benzer bişey yapmaya başla ki,kelime dağarcığın gelişsin ve daha düzgün ve güzel cümle kurabilesin. Anlatmak istediklerini daha rahat anlatabilmen için söylüyorum. Her ne kadar konuyla alakası olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 anlatamamanın insana koymayışının dayanılmaz hafifliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 uzaktaki sevgiliyi baska biri icin bırakmıs olmak icime sinmiyodu beni huzursuz ediyodu. uzaktaki sevgili beni pek mutlu etmese de degerli biri. onu aldatmıs olmak istemedim hic. baskasindan hoslanmaya basladıgım anda "demek ki uzaktaki kisiye askım bitti" diyip hemen ayrılmak gerekiyo olabilirdi. ama emin olamadım duygularımdan iste. yakındaki kisi seni seviyorum dediginde onun elini tutmak istedim. o zaman uzaktakine asık olmadıgımı kesin olarak anladım. ve ayrıldım. boyle iste olaylar. gunluk gibi kullanıyorum burayı artık. sizi rahatsız ediyroum diye de kızıyorum kendime. ama boyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dunno. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dory said: okurkan yoruldum yemin ediyorum. sinavim var benim. daraldim. bi kere iliski dedigin, yaninda kendini iyi hissettigin, beraber olmaktan haz aldigin insanla olur. boyle karmasik ortamlarda kendini kaybedersin. mutsuz olursun. once ben seni sevdim sonra sen ima etmedin, uzaktaki, yakindaki, onum arkam sagim solum saklanmayan sobe. dunno,bunları da görebileceğin olgunluğa eriştiğini bi düşün. belki mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bence dunno go-karta binse çok mutlu olur bak! go kart şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 eğitim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Her kadına bir ardeth lazım bence. Bana aşkın matematiğini yapabilir misin ardeth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Penthesilea said: aklinda olsun, yaptigin igrenc birsey. aldatmak sadece opusmek sevismek falan degildir, hatta bu ikisi cogu zaman sadece biyolojik birsey olarak kalir. ama 3 kisi birbirinden habersizken boyle ask mesk isi cevirmek cok cirkin birsey. Cuce said: yapmış, öncelikle sunu söylemk istiyorum. abuk sabuk cümlelerle bişiler anlatmaya calışmaktansa adam akıllı yazsan, insanlar işkence cekmes cok mutlu olucam. ikincisi ise penth'e katılıyorum, yaptığın son derece cirkin birşey. bırakın tıraşı ya hanginiz yapmaz ki böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 daha beterini yapıyolar. bkz: okul partimiz var by penth (garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben yapmıyorum, sen yapıyosan banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar