Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: Oy kullanmıyorum çünkü herhangi bi siyasi partinin düşüncelerimi temsil ettiğine inanmıyorum... Oy kullanmayarak AKP'nin ekmeğine yağ sürüyorsun, böylece AKP'yi bir anlamda desteklemiş oluyorsun. E böyle olunca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: Drakkahn said: Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. Bu saçma bi post olmuş, akpliler ölsün diyen adam daha oy verme yaşına bile gelmemiştir kanımca. Geldim diyorsa da o olgunluk yoktur. Kimsenin ölüsü kimseye yarar getirmez. Oy kullanmıyorum çünkü herhangi bi siyasi partinin düşüncelerimi temsil ettiğine inanmıyorum... Bombaları, parçalanan bedenleri ölen insanları seviyorsun anladığım kadarıyla. DTP ile bi ilgilen derim. Onların hoşuna gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 geçmiş olsun. bi de insan olmayana insan olun demek saçma kasmayın hiç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: @Ardeth Ama bu zemini hazırlayanların bombalanması beni zewkten 4 köşe yaptı. Kendi ektiklerini biçiyolar ben ne yapıyım şimdi :)... Ülkenin bu duruma gelmesini sağlıyanlar kendi kazdıkları kuyuya düşünce çok süfer oldu bence..... Ülkeye yönelik bi tehtid diyosan. Sorarım sana ülke şu an kim. Ülkenin dışardan görünümü yada içerideki görünümü malesef ne sensin ardeth ne benim. Bu yobaz zihniyet yanlışım varsa lütfen söyle kafga gürültü etmeye çalışmıyorum. Bu düşüncelerime ne yazarsanız dinlemeye hazırım. Tekrardan sefkiler saygılar herkeşlere... Sen de bu tarz olayları destekleyerek bu ülkenin çukurunu kazanlara yardım ediyorsun oldukça. Bu olayı kınamazda "oh olsun dersen" karşı tarafta bu olaydan canı yanan insanları da şiddetli tepki göstermeye itersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Drakkahn said: Oy kullanmayarak AKP'nin ekmeğine yağ sürüyorsun, böylece AKP'yi bir anlamda desteklemiş oluyorsun. E böyle olunca ne oluyor? dolaylı olarak evet desteklemiş oluyorum. ama gel görki diğer bi partiye oy vermekte çok saçma geliyor. Seçimlerin amacı seni temsil edicek birini seçmek değilmi? Ben siyasetçi değilim ve oy kullanarak benim görüşümü mecliste temsil edebilicek bir siyasetçi sokmaya çalışıyorum. Fakat böyle birisi yok yani AKP karşıtı bir oy kullansam dahi o koltukta yada konumda gene zihniyetini sevmediğim biri olucak. Bu durumda gene başladığımız yere gelmiş olucaz :D. Ama sonuç olarak dolaylı olarak bakarsan haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bLackcha0s said: Zerokull said: Drakkahn said: Zerokull said: İyi olmuş... Daha çok ölen olsa iyi olurmuş. Akp'ye yapılıcak her türlü eylemi sempatik buluyorum. Demokratik kesinlikle değilim. Eğer olayda AKP'yle bağlantısız insanlara birşey olmuşsa içten bir şekilde onlarında üzüntüsünü paylaşıyorum. AKP zihinli insanlar öldükçe mutlu mesut olmaya devam edeceğim. Saygılar Sefkiler. Bu saçma bi post olmuş, akpliler ölsün diyen adam daha oy verme yaşına bile gelmemiştir kanımca. Geldim diyorsa da o olgunluk yoktur. Kimsenin ölüsü kimseye yarar getirmez. Oy kullanmıyorum çünkü herhangi bi siyasi partinin düşüncelerimi temsil ettiğine inanmıyorum... Bombaları, parçalanan bedenleri ölen insanları seviyorsun anladığım kadarıyla. DTP ile bi ilgilen derim. Onların hoşuna gidersin. Irkçı olmasalar ve bu ülkeyi bölmeyi düşünmeseler ki sanırsam bu bahsi geçen partinin tam yapmak istediği şey bu. Neden olmasın diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Zerokull said: Irkçı olmasalar ve bu ülkeyi bölmeyi düşünmeseler ki sanırsam bu bahsi geçen partinin tam yapmak istediği şey bu. Neden olmasın diyebilirim... Nerden geldin evladım sen? DTP'nin ne türde bir parti oldğunun bile farkında değilsin, bide kalkmış akp ye oh olsun diyorsun. Acaba onların yobaz dinci olduklarından başka ne biliyorsun? Anne babanın gazıyla, arkadaşlarının zorlamasıyla dünya görüşün olmasın. Kendin düşün kendin yorumla. Sen de en az AKP kadar tehlikelisin bu kafanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ardeth said: Zerokull said: @Ardeth Ama bu zemini hazırlayanların bombalanması beni zewkten 4 köşe yaptı. Kendi ektiklerini biçiyolar ben ne yapıyım şimdi :)... Ülkenin bu duruma gelmesini sağlıyanlar kendi kazdıkları kuyuya düşünce çok süfer oldu bence..... Ülkeye yönelik bi tehtid diyosan. Sorarım sana ülke şu an kim. Ülkenin dışardan görünümü yada içerideki görünümü malesef ne sensin ardeth ne benim. Bu yobaz zihniyet yanlışım varsa lütfen söyle kafga gürültü etmeye çalışmıyorum. Bu düşüncelerime ne yazarsanız dinlemeye hazırım. Tekrardan sefkiler saygılar herkeşlere... Sen de bu tarz olayları destekleyerek bu ülkenin çukurunu kazanlara yardım ediyorsun oldukça. Bu olayı kınamazda "oh olsun dersen" karşı tarafta bu olaydan canı yanan insanları da şiddetli tepki göstermeye itersin. En azından aldığım tepki yapay bi tepki olmaz. Bi ergenekon tepkisi almam... Hatta belki somut olarak bi tepki gösterirler ilk defa. Şu an bu olayların olup olmayacağını belirliyen konum onlar ben sadece 1 kişiyim. Onlarsa bi düşünce olduğunu düşünürsek oturup düşünmesi gereken onlar sanırsam. Gerçekten anlıyamadığım AKP bombalandığı için nası şiddetli bi tepki koyabilirler ortaya? Bi örnek verebilirmisin(kızdırmak yada bulamassın anlamında söylemiyorum. Sadece merak ettim aklıma valla billa bi eylem gelmiyo...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Drakkahn said: Nerden geldin evladım sen? DTP'nin ne türde bir parti oldğunun bile farkında değilsin, bide kalkmış akp ye oh olsun diyorsun. Acaba onların yobaz dinci olduklarından başka ne biliyorsun? Anne babanın gazıyla, arkadaşlarının zorlamasıyla dünya görüşün olmasın. Kendin düşün kendin yorumla. Sen de en az AKP kadar tehlikelisin bu kafanla. AKP'nin ne yaptığını görmek için televizyonu açman yeterli. Yada sokaktan dışarı bakman.DTP için yanlış olduğumu düşünmüyorum. Zihniyetim tehlikeli olabilir bunu ben bilemem bana göre gayet normal çünküm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fikirler tartışıldıkça yayılır. Bu tarz fikir paylaşımların tabi ki 5 gün içersinde toplum üzerinde bir etkisi olmaz ama yavaş yavaş başlayan "kahrolsun kürtler" tarzı fikir paylaşımları sonuçta toplumsal fikirlere dönüşebilir. Bu ülkeyi kaosa ya da ayrımcılığa sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek istemiyorsan bu tarz ayrılmış toplulukların da bir parçası olmaman gerekiyor. En basidinden Haçlı seferleri tek kişinin organizasyonu belki ama yüz binlerce kişinin katılmasıyla meydana geliyor. Sence o tarz bir savaşa katılan insanların en az onu organize edenler kadar sorumlulukları yok mu olanlardan? Yani "bir kişinin söylediklerinden ne olur ki" tarzı argümanlarla gelmemek lazım artık yoksa ben hiç açıklama yapmadan "ya senin yakınların ordan geçiyor olsaydı" tarzı yüzeysel bir argüman sunup gidebilirdim. Ortada ayrılacak bir güruh yoksa ayrımcılık yapmaya çalışanların başarılı olması gibi bir durum zaten olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 e madem bu kadar güzel bişey niye eline silahı alıp bütün akplileri vurmuyosun? ama oy verenleri de vurman lazım tabi, sonuçta onlar da sorumlu akpnin iktidarda olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 vurmakla kesmekle olmaz.önemli olan demokrasiye olan inançtır ama işte burada güvensizlik ortamı oluştu edinilmiş deneyimlerle birlikte.cumhuriyet gazetesine bomba atılınca bi kesim kendilerine attılar denildi işte o zaman bu aydın kesim çıkıp böyle şey olmaz 'bugün onlara-yarın bize' anlayışıyla hareket etmesi lazımdı ama olmadı.bugünde böyle bir terör eylemi gerçekleşince o zmandan kinlenmiş insanlarda verilmesi gereken tepkiyi vriyorlar. ben isterim demokrasi anlayışımız gelişsin,dine dile ırka dayalı düşünce sistemi sürmesin ama zamanla olacağını da umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ardeth said: Fikirler tartışıldıkça yayılır. Bu tarz fikir paylaşımların tabi ki 5 gün içersinde toplum üzerinde bir etkisi olmaz ama yavaş yavaş başlayan "kahrolsun kürtler" tarzı fikir paylaşımları sonuçta toplumsal fikirlere dönüşebilir. Bu ülkeyi kaosa ya da ayrımcılığa sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek istemiyorsan bu tarz ayrılmış toplulukların da bir parçası olmaman gerekiyor. En basidinden Haçlı seferleri tek kişinin organizasyonu belki ama yüz binlerce kişinin katılmasıyla meydana geliyor. Sence o tarz bir savaşa katılan insanların en az onu organize edenler kadar sorumlulukları yok mu olanlardan? Yani "bir kişinin söylediklerinden ne olur ki" tarzı argümanlarla gelmemek lazım artık yoksa ben hiç açıklama yapmadan "ya senin yakınların ordan geçiyor olsaydı" tarzı yüzeysel bir argümanla gelebilirdim gelmedim. Ortada ayrılacak bir guruh yoksa ayrımcılık yapmaya çalışanların başarılı olması gibi bir durum zaten olamaz. Ülkeyi bölme konusunda sana kesinkez katılıyorum bunu bir önceki cevabımdada belirtmiştim. Ama söylemek istediğim şu haçlı ordularının zeminini hazırlayanların haçlı orduları tarafından vurulması güzel değilmi? Yarattıkları yapay sorunların kendilerine patlaması ve yönetimin kendi hazırladığı bu ortamda destekçilerinin vurulması. Bence çok güzel. Kendileri gibi düşünmeyenleri kendileri gibi düşünmeye çalıştıkları veya susturdukları şu dönemde. Bence ayrımcılık çokdan oldu bile bu arada sınıflamaydı,ırktı dindi hepsi çokdan oldu. Benim hoşlandığım olan ayrılan bu ayrılıkçıların onları ayıranları pataklaması... Hem zihnen hemde fiziksel olarak yıpratılanın ülkem olması ise bambaşka üzücü bi olay ama ülkem insanında bunu göremiyecek kadar kör olması nedeniyle yapılan bu eylemi "OH OLSUN" diyerek geçiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bence derin devlet yapmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sir said: e madem bu kadar güzel bişey niye eline silahı alıp bütün akplileri vurmuyosun? ama oy verenleri de vurman lazım tabi, sonuçta onlar da sorumlu akpnin iktidarda olmasından. Ben bir bireyim ve akp'lileri vurduğum takdirde bunun bazı sonuçları var. Bu sonuçlar kesinlikle benim lehime olmuyacaktır. Ama eğer gizli bi anlaşma vs.. yapılırsa seve seve en sonuncusuna kadar vururum... Taki bu tarz düşünen insanlar bitene kadar. Ama şunuda unutmamak lazımki beni bu duruma getirende bu zihniyettir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Reogmar said: vurmakla kesmekle olmaz.önemli olan demokrasiye olan inançtır ama işte burada güvensizlik ortamı oluştu edinilmiş deneyimlerle birlikte.cumhuriyet gazetesine bomba atılınca bi kesim kendilerine attılar denildi işte o zaman bu aydın kesim çıkıp böyle şey olmaz 'bugün onlara-yarın bize' anlayışıyla hareket etmesi lazımdı ama olmadı.bugünde böyle bir terör eylemi gerçekleşince o zmandan kinlenmiş insanlarda verilmesi gereken tepkiyi vriyorlar. ben isterim demokrasi anlayışımız gelişsin,dine dile ırka dayalı düşünce sistemi sürmesin ama zamanla olacağını da umuyorum. Demokrasi kadar güzel ama bi o kadarda çarpıtılmış bi sistem daha olamaz sanırsam. Bug Abuzerlerin günümüz dünyasında neler yaptığına şahit oluyoruz... Keşke demokrasi dediğin gibi uygulanabilse ama çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 demokratik olmayan bir şekilde kapatıyorum bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cok acik konusmaya calisacagim yeniden kilitleyip dasaaya birakmadan once; teror benim dusuncemi destekliyorsa bin yasasin anlayisindaki adam acik ve net defolsun gitsin paticikten, bir bin yil kadar da geri gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar