Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 druid karakteri olan (veya çevresi sayesinde konu hakkında bilgisi olanlara sorum arkadaşlar) wotlk ile beraber gelen değişiklikler sağolsun, her druidde klasik olan staff ench i +35 agility yerini mongoose a bırakmış durumda. e hadi dedim modaya uydum ancak dün 1 saatlik grindda sadece 1 kere "lightning speed" buff görmüş bulunuyorum. ancak konuştugum druid "nerdeyse sürekli açık gibi mongoose proc" demişti. elimdeki staff speed 3.0, konuştuğum druidde 2.4 speed li staff vardı. bu mudur o farkı yaratan yoksa gerçekten çok az mı procluyor +35 agility daha mı iyi total dps açısından? (veya mongoose uzun fightlarda mı sık procluyor ben mob grindlıyordum da sadece) thanx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bir rogue olarak neredeyse tüm boss fight boyunca proc.lu oynuyordum ben. Gayet iyi procluyor yani :P Tabii hızlı weapon çok proc. Ama 0.6 sn o kadar farketmez, bence sen bir hamama git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/proculas.aspx Yüklüyoruz, bakıyoruz, farazi konuşmuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bende buff izleyici var 1 kere procladı abi 1 saat farmda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hit raiting te önemli proclama şansı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 anladım max hit = max proc ise gemleri de hitle değiştireyim ben hit cap i tutturayım madem saol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 1 saate 1 kere proclaması için senin normal formda adamlara stafla falan vuruyor olman lazım :D. ps: Yok be genede 1 saate 1 kereden fazla proc görürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 dur ben akşam gidip dumyy de deniyim yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 janis said: hit raiting te önemli proclama şansı için. +1 ayrıca druid icin hit gereksınımı rogue ve warrior icin olandan cok daha az. ornegın 40 civarı istedigini verebilir kanatindeyim. Tabi son düzenlemelerle ne olur bilemem. Su BMden düsen mavi hourglass 40 hitle bende durmadan proclardı. En nihayetinde ikisi de "Change to hit" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 benim idol paso procluo durduramıorum (60 agility veren) ve hit im şu an 120 druid hit cap ise 150 idi lvl 70 de (ya da o civar) 40 hit yetmio sayın loremaster :) mongoose ve o idol stacklemio olabülürmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 epic fail oldum galba? :( edit: çok eğleniorum epic fail yaşadığımda :D edit2: freemon senden formüllü açıklama istiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hit ratingin proclama ile alakasi nedir? Yani o kadar cok miss lemen lazim ki ona bagli olarakda procun düser. Haste deseniz anlarim da neden hit yani.. Tank olarak combatta yok denecek kadar az hit ile combatin en az %80'inde procluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 akıncı sende http://www.wowhead.com/?item=33509 takılı mı? bende takılı ama farketmedim mongoose la stacklenio mu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Change on hit icin vurmak lazım druid cok miss ceker. eskiden 40 50 civarı hit yetiyordu proc sansını arttırmak ıcın zaten seri vurus yapabiliyor cat. (1.0 sec atack speed) Sanırım levle 80 icin bu dedıgım hit gereksınımı 90 100 olmus. level 70te hit cap 142 idi Level 80de hit cap 295 olmus druid ıcın. hit ver öyle dene 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Stackleniyor olmasi lazim tam dikkat etmedim. Edit: Cat formda suan 50 civari hit ile max %5 missliyorum. Kafamda missed görmedigim sürece hitle alakam olmaz :) Weapon proclarin hitle de alakasi olmaz, more atack speed= more proc chance gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu bizim idol of terror öte procluo onun kadar proclamazsa işe yarar mı mongoose bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Chance on hit proc.lar misslersen çalışmaz :P misslememek için de hit rating gerekli. Bir de tüm missler kafanın üstünde görünmüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Dworgian said: şu bizim idol of terror öte procluo onun kadar proclamazsa işe yarar mı mongoose bilmiorum Onu çıkar bir de öyle dene, eğer dummyde moongoose üstünse değiştir idolünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Önemli bir bilgi Mongoose PPM enchantmış arkadaslar (proc per mob yanılmıyorsam) ve 45 sanıyelık cdsı varmış. Tek mobla kapısırken mongoose acılması zor ıhtımal olabılır ayrıca bır kere acılırsa ıkıcısı acılmayabılır. Fakat idol of terror %85 sansla yani neredeyse her mangleda acılıyordu benim. Bakalım +35 (yada ileride gelecek +80 agi veren enchant falan mongoosedan daha ıyı olabılır cunkı sabit agi verecek) suan mongoosedan daha ıyı dıyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 procperminute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ppm kötüymüş yahu :( bilgi için saol warchief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 rica ederim bu arada sende saol bilgi için gangren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mongoose ppm hesabı çalışmıyor bildiğim kadarıyla. arka arkaya procladığını hatırlıyorum warriorda, aynı şekilde roguelarda da double mongoose buff gördüm çok kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mongoose un ppm dedikleri procperminute ve 45 sec yada 60 sec kadar bir hiddencooldown ı var yani procladıktan sonra tekrar proclaması için bu cd nin bitmesi gerekiyor rog umda double mongoose la bütün fightlarda hemen hemen görüyorum ben proc u, hatta çoğunda 2 tane görüyorum stackleniyor bide meret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 biraz araştırınca şunu buldum. uzunca baya ama sonuçta cat form için 35 agi den pek bi farkı yok mongoose kullanmanın. fakat tanklarken, özellikle birden fazla mob tanklarken 55+ static agility eşdeğerindeymiş mongoose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar