Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 JC nin içine ettiler ben JC kasmaya başladım, adam gibi meslek lazım. nasıl para kasıcam yoksa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi millet professiondan para kaznaiyo way anasini ya biz enahcntinge para gomuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 professionlardan 0 gold kazandım yaklaşık 3000-4000 gold aktardım. adaletsizlik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yok beş para kazanılmıyor JC ile artık. enchanting de öyle millet 5 g fee alıyor piyasanın içine sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iyi. Eğer hiç bi meslek kazandırmaz ise yakında alım gücü dibe vuracak demektir. Herşey ucuzlar o durumda. O zaman da zaten ekonomi dengeye oturur. Vay beee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Soldaki 1 aydır AH ile uğraşan inscription, sağdaki 20 gündür AH ile uğraşan JC. Server stormrage. Kararı siz verin D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 durun migrate ediorum :D o değilde keşke başka bi meslek bufflansa da tüm yeni yetme jclar gidip onu kassa peffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 JC para kazandırmıyor diyenlerin eli kırılsın !!! :P Geldiği günden beri jcyim hergün arada trade spamlıyorum ve 600 g falan cepte:P gem alıp satsam neler olur ama uğraşamam şimdi 20k yetiyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi hangi serverdasınız ben mi beceremiorum bide ore alıp kırim mi farmlıyım mı oreları vakit/kazanç olarak en karlısı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aramil said: Soldaki 1 aydır AH ile uğraşan inscription, sağdaki 20 gündür AH ile uğraşan JC. Server stormrage. Kararı siz verin D: Bende neden o parasal kısımlar çıkmıyor yav. Wealth falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 İstatistik tabını açmazsan çıkmaz ^^ Sol alttan üzerine tıklaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 WEBden çıkmıyormuş oyunda çıkıyor ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 para kazanma isi genellikle carsamba gunleri oluyor. Oglen vakti Miner/Herb alttan gelenlerle Jc/Alch mainde flask gem meta gem ryc yapıp (carsamba main raid gunu consumable gidecek ve gelen itemlar gemlenecek) cok zorlanmadan 1 gunde 3-4 K kaldırabiliyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mantıklı ama akşam 7 de girebiliorum ben o kötü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 3-4k ne abi. fix olarak 1k g param olsun yeter yemin edierm bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mezaramı götürceniz o paraları harcayın zevk alın yani mechano-hug alın mamut alın hep istediginiz itemı pahalıda olsa basın parasını alın tutmayın elinizde para mutluluğu harcayarak yaşayın. İlk 6k param biriktiğinde direk mechano alıcam mesela. Beni Full T7.5 setten 10 kat mesut ve mutlu edecek bir item. Para biriktirerek saadet olmaz harcayarak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aldım mutlu ve mesutum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şu trinketi alsam ben de mutlu olacam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 trinket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 noble deck sanırım :p 90 agi/str/int/spi veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 20 tane kart yapıp 1 tane noble bulamayınca vazgeçtim o karttan dedim nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kart yapmak için gereken matlar ne ki? olmadı ahden alıp inscription arkadaşı denetirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 FreEmoon said: trinket? Darkmoon Card: Greatness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 @Aluriel Ya o casual trinketi. Uldumanda kesin çok daha imbası düşer, 25 man yapamayan adam para kassında alsın diye konmuş gibi. Bizim serverda 15k o trinket, bence direk yazık hardcore bir adamın bu trinketi alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iyisi dusucekte alicaksinda temiz 3-4 ay. ulduar i onla temizlersin direk almak mantikli gayette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar