Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk Jewelcrafting - para kazanma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JC para kazandırmıyor diyenlerin eli kırılsın !!! :P Geldiği günden beri jcyim hergün arada trade spamlıyorum ve 600 g falan cepte:P gem alıp satsam neler olur ama uğraşamam şimdi 20k yetiyor bana :)
Mesaj tarihi:
aramil said:
Soldaki 1 aydır AH ile uğraşan inscription, sağdaki 20 gündür AH ile uğraşan JC. Server stormrage. Kararı siz verin D:

Bende neden o parasal kısımlar çıkmıyor yav. Wealth falan?
Mesaj tarihi:
para kazanma isi genellikle carsamba gunleri oluyor.

Oglen vakti Miner/Herb alttan gelenlerle Jc/Alch mainde flask gem meta gem ryc yapıp (carsamba main raid gunu consumable gidecek ve gelen itemlar gemlenecek) cok zorlanmadan 1 gunde 3-4 K kaldırabiliyorsun ...
Mesaj tarihi:
Mezaramı götürceniz o paraları harcayın zevk alın yani mechano-hug alın mamut alın hep istediginiz itemı pahalıda olsa basın parasını alın tutmayın elinizde para mutluluğu harcayarak yaşayın. İlk 6k param biriktiğinde direk mechano alıcam mesela. Beni Full T7.5 setten 10 kat mesut ve mutlu edecek bir item. Para biriktirerek saadet olmaz harcayarak olur.
Mesaj tarihi:
@Aluriel

Ya o casual trinketi. Uldumanda kesin çok daha imbası düşer, 25 man yapamayan adam para kassında alsın diye konmuş gibi. Bizim serverda 15k o trinket, bence direk yazık hardcore bir adamın bu trinketi alması.
  • Yeni Oluştur...