reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 varmi bole bi olay, mesela aciyon burda hoop bi bakmissin konu kisisel e ucmus ?
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cons kişiselden uzaklaştırıldığı sıra, buraya konu açıp kişisele göndermişti diye hatırlıyorum. olmuşluğu var yani.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bazı insanlar burası hit alıyor diyerek burayla alakasız konuları buraya açtığından çatır çatır taşınıyor. Artık bu amaçla açılan konu görünce uyarmadan etmeden taşıdığımdan anlaşılmıyordur tabi. Bazıları da muhtemelen geyiğe bağlar diyerek haklı olarak buraya açıyor, ama geyiğe sarmayınca taşıyorum ben de ilgili yere. Ha tabi daha çok buraya konu taşınıyordur, çöp en nihayetinde =)
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Birinin ciddi olmasın diye kişisel yerine garbage'a açtığı bir topik vardı, sonra dory onu kişisele istemişti sanırım. Bakındım bulamadım.
viole Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Marl0_on said: cons kişiselden uzaklaştırıldığı sıra, buraya konu açıp kişisele göndermişti diye hatırlıyorum. ahahaha
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 EE kendi konusuna cevap nasıl attı sonra.Sdfsdaf aynı şeyi ben yaşamıştım da 2.El Pazar Alanı kısmından banlıyım garbage a konu açıp oraya yollarmısınız demiştim.Sonra oraya cevap atamadım fail oldum lulz.
Öne çıkan mesajlar