Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Hacettepe 30.11.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

semih senturke gol attiktan sonra rakip takima gidip sus isareti yaptigi icin kart gosterilmis mi hic? futbolla hic alakasi olmayan hareketler mesela, topla saha icinde yapilan hareket mi gurur kiriyo? 5 golden fazla atmakta yasaklansin, rakibin sagindan atip solundan gecmek dayak sebebi olsun, uystunden atip gecenin kolu kirilsin, bacak arasi gecirenin bacagi kesilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
"Ayıp" kelimesi kendi kendini anlatıyor sanırdım ben de, utanmaz insanlar için geçerli değil demek.

Dediğim gibi normalde "rakibin gururunu kırıcı hareketler" tarzı bir sarı kart sebebi var ayrıca, burada uygulanacak kadar ciddi bir hareket değil ama.

saldırmak için daha güzel bi şey bulamadın mı a baggio? o ne yahu, ayıpçı lincoln.

ayıp yatakta olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o sus işaretini fb-gs kupa maçında Ümit Karan yaptı Kadıköyde yine linç ettiler adamı. yok efenim bu kadar gergin maçta yapılmazmış öyle şeyler, taraftarı kışkırtıyomuş. e semih her golden sonra yapıyor (ki gayet de yapabilir) bi nane olmuyor.

saçmalamayın lütfen. gs ye bok atıcam diye de kasma bu kadar baggio harbi komik oluyosun. bak lincolne bir sürü saydınız 3 gündür bu gece hepinize kapak yolladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Hertha maçında topuk pasları, çalımlar vs. yaptı Lincoln, kim birşey diyor? "Off çok fena geçti böyle de olmaz ki ayıp" diye birşey demeye kimin ne gibi bir hakkı veya zeka seviyesi olabilir ki? Şimdi bu hareketlerin; basan kimse yokken, 9 kişi oynayan ve 3-1 mağlup, düşmeme mücadelesi veren bir Anadolu takımı karşısında orta sahada topu sektirmekle uzaktan yakından ne alakası var?

Bu akşamla karşılaştırıp konuyu kapatmaya çalışanların şu yazıyı okumadığı veya bir cevap üretemediği kendiliğinden belli oluyor. Ondan sonra ben fanatik oluyorum ehe. Geliyorsunuz buraya "oha Baggio GSye laf atmış, hurray 2 satır okur 20 satır yazarız" diye işte, sonuç bu. Tartışmaya değmiyorsunuz onun için bir yerden sonra. Kolay gelsin size.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
Baggio said:
"Ayıp" kelimesi kendi kendini anlatıyor sanırdım ben de, utanmaz insanlar için geçerli değil demek.

Dediğim gibi normalde "rakibin gururunu kırıcı hareketler" tarzı bir sarı kart sebebi var ayrıca, burada uygulanacak kadar ciddi bir hareket değil ama.

saldırmak için daha güzel bi şey bulamadın mı a baggio? o ne yahu, ayıpçı lincoln.

ayıp yatakta olur.

onu da yapmış lincoln ya Volkan'ın sevgilisiyle
ahahahhahaha
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio: Futbol şov oyunudur. Rakip isterse 7 kişi olsun, kimse basmasın, top sektirerek dripling yapabilir bir futbolcu. Bu onun doğal bir hakkıdır. Futbolun güzelliğidir. Yenilene herşey ayıp, ama yenen her zaman haklıdır.

Ronaldinho da yapıyor eksik rakibe hareketler, başkaları da. Hatta Kerlon arkadaşımız sektirmeden top süremiyor, ne yapacaklar 2. dakkada ikinci sarıdan kırmızı mı göstercekler?

Bence bunlara sarı kart göstermek yerine futbolun güzelliklerini bahane edip ağlayanlara "CRY MORE" kartı göstermek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

takimina gore yapicaz yani, dusmeme mucadelesini ligde oynayan her takim veriyo, size gelenlere yenilip siz teselli edersiniz bundan sonra. ayrica, verilen her cevaba hala gelip cocuk gibi, cevap veremiyosunuz, tartismya degmessiniz gibi cevaplar veriyosun, yazik. terbiyesizlik sahada topla oynamayla degil, demek ki forumda saygisizca cevap yazmakla oluyomus.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Baggio said:
Hertha maçında topuk pasları, çalımlar vs. yaptı Lincoln, kim birşey diyor? "Off çok fena geçti böyle de olmaz ki ayıp" diye birşey demeye kimin ne gibi bir hakkı veya zeka seviyesi olabilir ki? Şimdi bu hareketlerin; basan kimse yokken, 9 kişi oynayan ve 3-1 mağlup, düşmeme mücadelesi veren bir Anadolu takımı karşısında orta sahada topu sektirmekle uzaktan yakından ne alakası var?

Bu akşamla karşılaştırıp konuyu kapatmaya çalışanların şu yazıyı okumadığı veya bir cevap üretemediği kendiliğinden belli oluyor. Ondan sonra ben fanatik oluyorum ehe. Geliyorsunuz buraya "oha Baggio GSye laf atmış, hurray 2 satır okur 20 satır yazarız" diye işte, sonuç bu. Tartışmaya değmiyorsunuz onun için bir yerden sonra. Kolay gelsin size.

hacı bi de:

gel herta maçından sonra bu topic e gir, şu mesajı yaz. saldırgan değilsin kesinlikle bence yeni aklına gelmiş hadise. o yüzden şimdi yazdın. di mi? e be hacı tutarlı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim savunduğum şeyler ortada, sizin yaptığınız ise şu;

- Lincoln'ün hareketi hoş değildi
-- OLM NASI KOYDUK HERTAYA
- Ne alaka ikisi
-- OLSUN NASI KOYDUK OLM SDF

Bu tip gerzek cevaplar verecekseniz benden abartı insanlar var, bkz. Hertha maç topiğinden bir kesit; "nasıl bir güçtür bu hakemler türkiye yetmiyor uluslararası da götürüyorsunuz bravo tamam tırttı hertha ama hakem nefis oynadı. size verilen penaltıdan 2 tane oldu vermedi hatta daha barizdi". Ben uğraşamam fakat gramerli yazmayı öğrenmiş kahve insanları ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
gel herta maçından sonra bu topic e gir, şu mesajı yaz. saldırgan değilsin kesinlikle bence yeni aklına gelmiş hadise. o yüzden şimdi yazdın. di mi? e be hacı tutarlı ol.

Hacı değilim, maçtan sonra da yazmadım. Deathlord ile mesaj atmaya başladığımız saatlere bakarsan çıkarabilirsin bunu hatta benim yardımım olmadan :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Benim savunduğum şeyler ortada, sizin yaptığınız ise şu;

- Lincoln'ün hareketi hoş değildi
-- OLM NASI KOYDUK HERTAYA
- Ne alaka ikisi
-- OLSUN NASI KOYDUK OLM SDF

Bu tip gerzek cevaplar verecekseniz benden abartı insanlar var, bkz. Hertha maç topiğinden bir kesit; "nasıl bir güçtür bu hakemler türkiye yetmiyor uluslararası da götürüyorsunuz bravo tamam tırttı hertha ama hakem nefis oynadı. size verilen penaltıdan 2 tane oldu vermedi hatta daha barizdi". Ben uğraşamam fakat gramerli yazmayı öğrenmiş kahve insanları ile.

Abi dedim ya işte benim mesaja bak bu sayfadaki. Sana cevap verdim ben. Cevabı al ondan sonra karşılık ver yada sus, herkes de sana cevap vermek zorunda değil
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Laraken said:

Hacı değilim, maçtan sonra da yazmadım. Deathlord ile mesaj atmaya başladığımız saatlere bakarsan çıkarabilirsin bunu hatta benim yardımım olmadan :p

olm kıyamam lan sana valla. galatasaray ın maçı olmasa yine de yazacaktın. çaktık o ayrı.hani aziz yıldırım biz şampiyon olunca istifa edicem diyip gölgelemeye çalışıo ya, hah aynı hadise yaptığın hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya "insiyatif" diye bir olgu var şu hayatta...

Lincoln insiyatifini şova yönelmek ile kullanmış,Liverpool 8 atmakla ya da Arsenal Kadıköy'de üst üste 34 pas yapmakla...

Kim karışabilir?,o an öyle yapılması gerekmiş/istenmiş/arzu edilmiş...Sonuç getirip,getirmemesi tartışılır 10 adam geçip asıl geçmen gereken adamın ayağına teslim edebilirsin topu , bu adamlar kaç yıldır bu işin içinde bırak nerde ne yapması gerektiğini senden daha iyi bilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
E yani adamlar pas atarak gol atalım gibi tribe girdiler lan o maç. rezillik.

35 > 34 iken 98 > 100 ise, matematik nerededir? :p

edik: Şu videonun düzünü bulmak için bile bir dakika ekstradan uğraştım, ilk bulduğumun başında GS'ye abuk subuk sataşmalar vardı. Kıymetim bilinmiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...