Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hakem: Süleyman Abay bjk, ts puan kaybetmişken kazanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kazanmak yetmez fark istiyorum ben, bu takımın gol atabildiğini görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 3-0 baros lincoln arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hacettepe bi tane atar soora gs öne geçer alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kazanmak muhim değil samiyende ztn kazanıyoruz öyle böyle fark istiyorum bende.tek forvet başlamasın.tek ön libero oynayalım bu maç.6-7-8 atmamız lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 galatasaray fenerbahcenın kazandıgı hafta bence berabere kalır,hacettepede iş yok aslında son haftalar ama gs de pek ışık vermiyor.2-2 biter bence maç ve servet döktürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 6-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 dk 12 geçilmekte derken lincoln gol kaçırdı hay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eh be lincoln kacar mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 GOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 of sanctis helal be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 çift mesaj:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yalan. okudum öncekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tozo kırmızı yedi 35' edit: zoko yazmıştım tozoymuş... nası isim lan bunnar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yenilsek de skibbe gitse diyodum, kırmızı gordu enayiler. ama su kart isteme kuralının degismesi lazım. itiraz edene sarı kart tamam ama isteyene sarı kart sacma bi kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Evet 5. faulde yine göstermiyosa istemeden de olsa insan o kart hareketini yapar, çok saçma bi kural. Yazık.. Ama iyi oldu bastırıp alalım şu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi ikinci sarı kart okadar kolay verilmemeli bence ya yazık günah.. (gsliyim ama aklım almadı evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ama kuralın bilincinde olup da hareketi yapmak da ayıp yani. kulup yoneticisi olsam su oyuncuya ciddi ceza veririm. takımın deplasmanda gs karsısında 1-0 ondeyken boyle bi acemilik yapıp 10 kisi bırakamazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Refleks abi, yani maçı izlemiyorum da Lincoln de görmüştü bu sene bi tane öyle. Yani adama aynı topçu 3. sarı kartlık müdahaleyi yaptığında artık haklı olarak istiyo adam kartı. Kural mural, refleksler kural tanımaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 1-1 baros! 45' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 1-1 devre oldu. yenilsek de skibbe gitse diyodum 0-1 den sonra tozo attırdı kendini mal gibi yalan oldu skibbenin gitmesi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yok yok skibbe devrede berline doğru yol almaya başlar. taraftar nedret ediyor adamdan resmen abuk subuk kaybettiği puanların haddi hesabı kalmadı. ocakta lucescu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Skibbe kötü oyundan gitsin, ama puan kaybetmeyelim. Takım rezil olmadan da antrenör değişebilmeli bence. Kötü oynanıyosa, beğenilmiyosa yollanır. Neden puan kaybetmemiz beklensin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kocaelini ve antalyayı kutlarım. 5 hafta önce kesin düşer denilen bu 2 takım azimle puanları topluyor. kocaeli yine son 10 dkk ya 3 gol sığdırmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar