Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Hacettepe 30.11.08 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazanmak muhim değil samiyende ztn kazanıyoruz öyle böyle

fark istiyorum bende.tek forvet başlamasın.tek ön libero oynayalım bu maç.6-7-8 atmamız lzm
Mesaj tarihi:
galatasaray fenerbahcenın kazandıgı hafta bence berabere kalır,hacettepede iş yok aslında son haftalar ama gs de pek ışık vermiyor.2-2 biter bence maç ve servet döktürür.
Mesaj tarihi:
yenilsek de skibbe gitse diyodum, kırmızı gordu enayiler. ama su kart isteme kuralının degismesi lazım. itiraz edene sarı kart tamam ama isteyene sarı kart sacma bi kural.
Mesaj tarihi:
ama kuralın bilincinde olup da hareketi yapmak da ayıp yani. kulup yoneticisi olsam su oyuncuya ciddi ceza veririm. takımın deplasmanda gs karsısında 1-0 ondeyken boyle bi acemilik yapıp 10 kisi bırakamazsın yani.
Mesaj tarihi:
Refleks abi, yani maçı izlemiyorum da Lincoln de görmüştü bu sene bi tane öyle. Yani adama aynı topçu 3. sarı kartlık müdahaleyi yaptığında artık haklı olarak istiyo adam kartı. Kural mural, refleksler kural tanımaz ki..
Mesaj tarihi:
yok yok skibbe devrede berline doğru yol almaya başlar.

taraftar nedret ediyor adamdan resmen abuk subuk kaybettiği puanların haddi hesabı kalmadı. ocakta lucescu geliyor.
Mesaj tarihi:
kocaelini ve antalyayı kutlarım. 5 hafta önce kesin düşer denilen bu 2 takım azimle puanları topluyor. kocaeli yine son 10 dkk ya 3 gol sığdırmış :)
  • Yeni Oluştur...