Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zlorwf said: Manitam var ama dertliyim. olamayan ne yapsın :/
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Czentovic said: zlorwf said: Manitam var ama dertliyim. olamayan ne yapsın :/ =( İstediğin kıza sarkma özgürlüğün var.
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Voys said: derde çare yaraya tuz basmak gibi bişey oldu :(
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 mikropları öldürür, daha çabuk kapanır yara
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zlorwf said: Czentovic said: zlorwf said: Manitam var ama dertliyim. olamayan ne yapsın :/ =( İstediğin kıza sarkma özgürlüğün var. ee burdan benim manitama sarkabilirsin sonucu çıkıo ama yine de sen bilin
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 razzRaziel said: zlorwf said: Czentovic said: zlorwf said: Manitam var ama dertliyim. olamayan ne yapsın :/ =( İstediğin kıza sarkma özgürlüğün var. ee burdan benim manitama sarkabilirsin sonucu çıkıo ama yine de sen bilin Sarkabilir tabiki ama ben manitama güvenirim zaten=)
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sakrabilir tabi, ama benim manitama sarkanı döverim. desen, az biraz karizma olabilirdin. sıçtın.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 "Ağzını topla lan" dese repleri haketmez miydi ?
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 o, liseli ülkücü tavrı. benim yazdığım filmindeki alttan alttan sokulan karizma laf gibi. msn lere nick yapılan cinsten
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Nereden bilecek benim manitamın benim manitam olduğunu önce sarkacak öyle öğrenecek.
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 manitanın varlığı bi dert yokluğu bi dert varlığını tercih ederim ben
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 dertliyim kederliyim her nedansa aglarum
Öne çıkan mesajlar