papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben yedimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 dögüşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 SoulCube said: ama sende saçmalamaya başladın. çıkçık benim yaptığım bişi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=24qw6VnI0-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu kadın çokzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 dişleri çok kötü kırık gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 biz her gece bulusup birbirimizi dövüyoruz pati underground olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pogodi said: bu kadın çokzel lan. afrodit çarpar. çirkin betty gibi olursun emre altuğ la özlem conkerin tutmayan dizisi gibi olursun. edit:yanlış emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 nileppezdel said: Pembeye aşıktım ben, penelope... Aaah ah :) kimberley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Acaba başlığı açarken soruna nasıl cevap vereceklerini umuyordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yedim attım , ama ölümden öte köy mü var ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hem attım hem yedim, ama bi tanesi fenaydi, 3 kişi pelte gibi yapmıstı lisede, kafam yarılmıştı bide omzum cıkıyodu az daha. biri sag elimi tuttu bırakmadı, direk gg oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Zegna said: hem attım hem yedim, ama bi tanesi fenaydi, 3 kişi pelte gibi yapmıstı lisede, kafam yarılmıştı bide omzum cıkıyodu az daha. biri sag elimi tuttu bırakmadı, direk gg oldum. eğer birden fazla kavgaya karıştıysan ve hani küçük çapta bi yaratık değilsen sonuç bu oluyor zaten elbet biyerde kıstırıyorlar dayak yiyosun yeri geliyor sen dövüyorsun doğal şeyler bunlar. bende attım yedim yine olsun yine atarım yerim çok abartıcak bişey yok bunda tabi yaş ilerledikçe bu tür olaylara olan ilgi azalıyor biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ALAYINIZ GELSİN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 beni dövmeye çalışan herkesi istisnasız dövdüm, doğuştan yetenekliyim, öyle dedi dövdüğüm bir vingçun ustası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 teke tek varmısınız stres atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hiç yemedim lan. bi kere kavga ettim adam gibi. onda da ilkokul 2ye gidiyodum. UÇANN TEKME vurmuştum çocuğun çenesine, kanadı. sonra kaçıştık çocuk ölcek sanıp. başka da bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ilkokul 2 de okul cıkısı annem etüde yazdırmsıtı,van damme filminde gormustum adamın kafasını tutup duvara vuruyo ben de gittim durduk yere bi cocugun kafasını aldım kalorüfere vurdum kaşı acıldı ben şoka girdim kanlar icinde kaldı sonra etüdden atmıslardı,ondan sonra lise 1 de bi cocugu cok kotu dovdum hatta kafa atmıstım,sonra olmadı,bi kac kere dayak yicek gibi oldum topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bizim sınıf bir ara 21 erkek 4 kız idi orta sonda ben bi çocukla kavga ediyodum sonra bizim sınıf görmüş koşun lan kavga var diye çocuğu 21 kişi dövmüştük ağzı gözü kolu bacağı falan her yeri yarılmıştı hala acırım çocuğa gidip özür dilemek falan isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bir arkadaş çok emolaştın kendine gel diye attmıştı vaktinde bir de kendime atmıştım acımıştı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hepsinin kafalarina siktim. http://img296.imageshack.us/img296/2204/liveimages5cfoto20haberkd1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu ne lan ne saçma bi topic olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yemedim de atmadım da ama fırsat verilirse değerlendiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben yemedim . attım . bir yerde sıkıştırmaya çalıştırdılar silahlarla kaçtım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 MADBOY said: Hepsinin kafalarina siktim. http://img296.imageshack.us/img296/2204/liveimages5cfoto20haberkd1.jpg artistmisin lan sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar