hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 buyur burdan yak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 24 karşılaşma 18ko 4hakem kararı ile kazanmışlığım var. gerisini sen hesap et! ya da adres ver görüşelim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 BENİ HİÇ BİRİNİZ DÖVEMEZSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kısmet olmadı hiç.ama oncelikli hedeflerimden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 to dasaaaaaa hedehödö ehe bunlarla bi yola gelemezsin kardeş apaçık bi soru bi topic gibi bak, geyiğini yap, ki geyik yapıomussun geyikmissin gibi sayıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dayak yiyen insanın burnu havada olur zaten burnuna kafa ve yumruk yedikçe burnun yukarı dogru yükselir çunku bence bu tip bi cümeyi cenk ve erdem kurmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi tamam da soru güzel fakat kimse sana ciddi ciddi dayak yedim diye söylemez ki. elbet trollicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tabiki soulcube diyemezler hiç çünkü, dayak yiyen insan bunu davranışlarıyla gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Balonlular sorsun diye havada burunlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 balonla olcak işler diil bunlar nipelnilep koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ders bir okuduğunu anlama nipel nilep arkadaşta daimi balon sistemine geçilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tam müsabakalara katılcakken taekwondo'yu bıraktım.. ama okul yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sen de bizden birisin ama, sen de patide olduğuna göre senin de burnun havada. Ki aslında çok büyük bi ihtimalle de birinin feyki olduğuna ve hepimizi tanıdığına göre sen bilirsin bu sorunun cevabını bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Spacecake said: arkadaşta daimi balon sistemine geçilmesini talep ediyorum. bnm için önemli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nileppezdel said: Sen de bizden birisin ama, sen de patide olduğuna göre senin de burnun havada. Ki aslında çok büyük bi ihtimalle de birinin feyki olduğuna ve hepimizi tanıdığına göre sen bilirsin bu sorunun cevabını bence :D 1.bikaç kısımdan ewt bende sizden biriyim,postlarınızı severim,seviyorum,geyiğiniz hoşuma gidio. 2.burnum kesinlikle havada diil. 3.feyk diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 döverim seni. hepinizi döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 neden havada olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yerçekimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 insan anatomisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yoksay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu soru ne için şimdi ya psikolojik analiz mi yapılıyo.. dayak yemedim ama psikoanalitik yaklaşılıyosa eğer küçükken balkondan düşmüştüm bi etkisi olabilir burdan freuda selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yoksay ms dos'ta ignore mu demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha lan böle bi konu açılırmı.ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yemedim süper dövüşüyorum... yok lan hiç kavga etmedim adam gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar