suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Onlarda sizin izlediğiniz birçok şeye aynı tepkileri veriyorlar abi o kadar abartmanın bi anlamı yok :) Arz talep meselesi bunlar. İnsanların ne istediğini , neyi izlemek istediğini yargılayamazsın ki.
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahhahahaha "kedilere işkence yapıyorsun arif"
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 SkyberG said: muhabirlerimizin marifeti aeuhae dövdüler heralde ahaha oraya ben de koptum
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yarın öbür gün o kedi senden davacı olcak arif haberin yok.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 said: kolpa satanist arif. ulan 1 dakikada sattin davayi. yaziklar olsun. ahahhah
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Satanist= Şeytana tapan (Bknz iblis) İblis= İlahi dinlerce kullanılan BAŞ KÖTÜ... Satanist Allah'ı kabul eder ama tanımaz... Şeytan daha cazip gelir... Merak ediyorum Şeytan ne vaad ediyor bunlara. Kendi mekanım dediği cehennemde Ulta Lüx VIP daire?
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 /facepalm Bıktım lan bunlardan. Küfür istiorum sfd
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu daha kediyi tutamaz nasıl iskence ediyormus..tipe bakın o kanaldaki muhabirlere benzio zaten sırıtmıs o rolde.olmamıs.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi lütfen bi bölümde de ben oynayayım diyen ışıkçı zaten o
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Satanist BIRAK ALLAH AŞKINA diyor başta. AHAHA
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Theghosthand said: Kedilere işkence yapıyorsun Arif...Arif çok üzüldük.Eceip eceip meteller böle içine kapanıp duvarlara yazılar.Al bu kitabı oku bir yıldız ol adını tarihe altın harflerle yazdır arif.Lan bunu izleyen var ya. ben su al bu kitabı oku yıldız ola yarıldım ehueh bir gun uzaktan, esmer kavruk bir adam maca geldi bir baktım kim pele yarın gel brezilya milli takımında basla dedi :D
Afush Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 of gözümden yaş geldi ya.. bu acayip kokular mumlar ne yavrum?" "Mutluluk tablosu onlar..bana vermediğin mutluluğun tablosu.." ahhaha bildiğin hakan taşıyancı satanik :D Adamın verdiği kitapta nasıl bi "holy book"sa arif hemencecik bir tekir bir sarman gibi oldu gelecek hayalleri kurmaya başladı :D Zaten efendi gibi giyinmiş belli yani doğru yolu bulcağı :D
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 İzleyince farkettim. Çok imbaymış.
Öne çıkan mesajlar