throine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Garanti'de internet şubesinden yapılan hesaptan hesaba havalelerde ücret alınıyor mu? ve bankamatik kartı aidatı ve hesap işletim ücreti kesiliyor mu öğrencilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 rahatsiz said: axedice said: Yapıkredide bedava. degil. eft'yi gectim hesaptan hesaba havale icin bile para istiyorlar. yanlışın var. hesaptan hesaba havale bedava olduğu gibi, 2 ay kadar önce akbank hesabına bedava eft yapmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 telewebin sayfasindan taze taze copy/paste: said: 19 Ocak 2009 itibarıyla Havale işlem ücreti 0,95 TL olarak değişmiştir. said: 19.01.2009 tarihinden itibaren EFT işlem ücreti 2,5 TL olarak değişmiştir hatta: http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/hesaplama_araclari/FaizUcretler.aspx?islem=islemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 garanti iphone üzerinden yapılan işlemlerden para almıyor eft falan... mac üzerinde iphone simulator kullanıyorum o yüzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 rahatsiz said: telewebin sayfasindan taze taze copy/paste: said: 19 Ocak 2009 itibarıyla Havale işlem ücreti 0,95 TL olarak değişmiştir. said: 19.01.2009 tarihinden itibaren EFT işlem ücreti 2,5 TL olarak değişmiştir hatta: http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/hesaplama_araclari/FaizUcretler.aspx?islem=islemler orada öyle yazıyor, hatta ben de aa değişmiş falan demiştim. fakat o tarihten sonra internetten de, atmden de hem TL hem Euro havale yaptım. ücret kesilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yanlsin var abi catir catir kesiyorlar. hesap hareketlerine dikkatli bak. veya sen benim param uyesi filansindir. ek ucret veriyorsundur her sene. o zaman para almiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hayır abi, benim param üyeliğim yok, işlem ücretleri her zaman 0,00 TL. hatta sonradan hesapları da kontrol ediyorum gizlice kesebilirler mi diye, yine yok. sadece bende değil, diğer arkadaşlarla da denedik bunu. bi keresinde herkesin hesaplarda 2şer 3er lira kalmış küsüratlı paralar yani. çekemiyoruz. herkes parayı tek bi arkadaşın hesabına havale etti, böylece 20 lirayı tamamladık ve atmden çektik. yani sadece benlik de bi olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tamam sen bu kadar eminsen ben kazik yiyiyorum ykb den o zaman abi. bankayi degistirmek icin bir neden daha cikti :) aha daha bugun yaptim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar