MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ......ufff ammada ağrıyor başım be.noolduki burada acaba???burası da neresi???her tarafta mumyalar kurukafalar mezarlar var.bırrr ne ürpertici biyer.hiç sevmedim.gitmek istiyorum burdan. bu arada ben kimim???........ Yukarıda yazanlar, kahramanımız Gökhan'ın aklından geçenlerdir.Kendisi bir arkeolog olup, Kıbrıs taki Arkenus tapınağının tarihini araştırmaktadır.Fakat bir gün tapınağın içinde dolaşırken birinin kafasına birşeyle vurmasıyla bayılır...[hline]LevieMaxilack®²ºº³ [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 20 April 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 arkadaşlar sizden hikayeyi devam ettirmenizi isteyeceğim ama altını çizerek söylüyorum ki lütfen cıvımayın ve içinde adventure öğesi barındırsın.Konunun başını buldum devamı gelmiyo.Yardımınıza ihtiyacım var.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 You are the nameless one, lost one, immortal one, incarnations end, man of a thousand death, the one doomed to life, restless one, one of many, the one whom life holds prisonner, the bringer of shadows, the wounded one, misery bringer, yemeth... Dayanamadim valla, no offense[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 torment.. bu arada bu konunun bilgisayar oyunları ile alakası ne ben çözemedimde..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 don't thrust the skull diyesim geldi... evet bilgisayar oyunlarında işi yok bunun bence de. burda böyle tepkiler alman gayet doğal... konu dışı ya da karalama defterine alınırsa daha fazla ilgi görür.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 20 April 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Vayy arkadas kibristamiymis alla alla ben de kibrista okuyorum su an ama bayilmasi icin illa kafasina kafatasi dusmesi gerekmez gitsin cesmeden su icsin rum tarafina gecsin bayilir ve bayiltilir yani :) ..... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hayır adventure oyun yapıyorum devamı olacak sizin anlatacaklarınız.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 up un dee sit[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Leviemaxilack yardım edebilirim :D :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bak kendini hatırlasın Kahretsin (ayağa kalkar) (yürümeye başlar) "(ıslık çalar) Waw 1000 asırlık Mumya dişi" Evetttt Zenginim artık zengin (koşa koşa cıkışa gider)bir hareket eden tabut görür.YAwaş ve ağır adımlarla Tabutun yanına gider ve tabut daha hızlı bir şekilde yukarı zıplar kahramanımız yaklaştıkca daha da hızlanır ve kuveetlenir. kahramanımız dibine gelince 1 2 3 4 ve tabututun kapagı zıplamayı bırakır.tabutun üstüne bakar ve aradan 30 sn gecer.Tabutun kapağı acılır Ve kahramanımızı boğazından yakalar nası oluyosa kahramanımız kurtuluyor ve arkadasındaki yoldan bir sürü mumya ve yarasa gelir ... Devamı GELİCEKKKKKKKKKK[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 da bunda adventure öğesi yok. Ne bilm adam böyle eşya falan bulsun, bulmaca falan çözsün.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 gökhan ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 konu dışı veya kişisel'de açalım başlığı yukarı çekme maksadı buysa lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar