Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macera başlıyor.....

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

......ufff ammada ağrıyor başım be.noolduki burada acaba???burası da neresi???her tarafta mumyalar kurukafalar mezarlar var.bırrr ne ürpertici biyer.hiç sevmedim.gitmek istiyorum burdan. bu arada ben kimim???........

Yukarıda yazanlar, kahramanımız Gökhan'ın aklından geçenlerdir.Kendisi bir arkeolog olup, Kıbrıs taki Arkenus tapınağının tarihini araştırmaktadır.Fakat bir gün tapınağın içinde dolaşırken birinin kafasına birşeyle vurmasıyla bayılır...[hline]LevieMaxilack®²ºº³

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 20 April 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

You are the nameless one, lost one, immortal one, incarnations end, man of a thousand death, the one doomed to life, restless one, one of many, the one whom life holds prisonner, the bringer of shadows, the wounded one, misery bringer, yemeth...

Dayanamadim valla, no offense[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

don't thrust the skull diyesim geldi...

evet bilgisayar oyunlarında işi yok bunun bence de. burda böyle tepkiler alman gayet doğal...

konu dışı ya da karalama defterine alınırsa daha fazla ilgi görür.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley

[Bu mesaj Grudge tarafından 20 April 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kendini hatırlasın
Kahretsin (ayağa kalkar) (yürümeye başlar) "(ıslık çalar) Waw 1000 asırlık Mumya dişi" Evetttt Zenginim artık zengin (koşa koşa cıkışa gider)bir hareket eden tabut görür.YAwaş ve ağır adımlarla Tabutun yanına gider ve tabut daha hızlı bir şekilde yukarı zıplar kahramanımız yaklaştıkca daha da hızlanır ve kuveetlenir. kahramanımız dibine gelince 1 2 3 4 ve tabututun kapagı zıplamayı bırakır.tabutun üstüne bakar ve aradan 30 sn gecer.Tabutun kapağı acılır Ve kahramanımızı boğazından yakalar nası oluyosa kahramanımız kurtuluyor ve arkadasındaki yoldan bir sürü mumya ve yarasa gelir ... Devamı GELİCEKKKKKKKKKK[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...