Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angutlaşmak

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam arkadaşın doğum gününe gittim. Bir kız vardı, çok hoştu bütün akşam onu izledim falan hatta arkadaşta kaldık hep birlikte kızla aynı evde kaldık ve kızla gece boyunca 1-2 kelime konuştum maksimum.. ben neden böyle bir şey yaptım hatta yapmadım NİYE KONUŞMADIM OLM SALAKMIYIM? beğenmişsin aynı evde kalıyosun kızın sevgilisi yok vs. vs. tekrar banlansam yeridir yani o derece hay şarap şişesini ya
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 kelime de başlangıçtır,sen iyi tarafından bak.Daha fazla konusurken saçmalasaydın daha mı iyiydi.Aceleye getirmeye çalışma,ama hareketlerine de dikkat ederek yavaş yavaş emin adımlarla ilerle.

Sonra açılıcağın zaman "ben seni arkadaş,kanka olarak görüyorum kib" demesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bebekler yeni doğduklarında ağızlarını ilk niye açarlar? Ağlamak için.Neden ağlarlar ? Meme için. Onu isterler ve alırlar. Bebekliğinizden beri geninizde olan bu içgüdüyü daha fazla bastrımayın!
O kızı mı istiyorsun ? Öyleyse gideceksin ve ALICAKSIN !
Sosyal ağlarda paylaş

bir ilişkinin başlamasının çeşitli şekilleri var.

genellikle bu tarz partilerde vesairelerde bir anda görüşme ile bir kıvılcım da başlayabilir ama o anın etkisini kaçırdıysan telefon numarası alıp hoppala aramaktan ziyade aynı ortama denk düşmenizi sağlayacak birşeyler yapabilirsin.

karşıdaki kişinin sana karşı tavırları bu koşullarda önem taşıyor. kızlar gerçekten çeşitli sinyallerle dertlerini belirtiyorlar. himymhmymhmaom da olduğu gibi.

eğer olumlu bir sinyal aldığına inanıyorsan direkt olarak aramak da işe yarayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...