GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dün akşam arkadaşın doğum gününe gittim. Bir kız vardı, çok hoştu bütün akşam onu izledim falan hatta arkadaşta kaldık hep birlikte kızla aynı evde kaldık ve kızla gece boyunca 1-2 kelime konuştum maksimum.. ben neden böyle bir şey yaptım hatta yapmadım NİYE KONUŞMADIM OLM SALAKMIYIM? beğenmişsin aynı evde kalıyosun kızın sevgilisi yok vs. vs. tekrar banlansam yeridir yani o derece hay şarap şişesini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kızı tekrar bul konuş. muhtemelen pastayı yapan kızdır zaten o. (bkz himym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bkz neresi anlamadım=) doğum gününde bi çılgınlık yaptık pasta falan kesmedik. konuşacam zaten ama neden konuşmadığımı anlayınca konuşacam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hiymymymymm dediği how i met your mother dizisinin adının kısaltılmış hali. ama çok amerikanlaştığımız için kısaltıyoruz böle her şeyi işte.. angutluk, olur öle arada. üzerinde durma devam et. bi dahaki sefere gol atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 1-2 kelime de başlangıçtır,sen iyi tarafından bak.Daha fazla konusurken saçmalasaydın daha mı iyiydi.Aceleye getirmeye çalışma,ama hareketlerine de dikkat ederek yavaş yavaş emin adımlarla ilerle. Sonra açılıcağın zaman "ben seni arkadaş,kanka olarak görüyorum kib" demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 şarap şişesini naptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Alkole abansaydın biraz, konuşurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben anladım her şeyi http://forum.paticik.com/read.php?62,3727830,3728590,page=2#msg-3728590 alkol daimi zaten eheh şarap şişesini öyle bi deyim olarak kullandım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bazı fırsatlar ve ortamlar tekrar olusmayabiliyor.iyi değerlendirmek lzm.bütün gece aynı evde kalmışsın kızı beğenmişsin ve sevgilisi ama konusamadın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bebekler yeni doğduklarında ağızlarını ilk niye açarlar? Ağlamak için.Neden ağlarlar ? Meme için. Onu isterler ve alırlar. Bebekliğinizden beri geninizde olan bu içgüdüyü daha fazla bastrımayın! O kızı mı istiyorsun ? Öyleyse gideceksin ve ALICAKSIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Fırsatı kaçırman iyi olmuş. Biraz daha konuşsan iyi olurdu ama balıklama atlaman daha büyük hata olurdu. Şimdi kızın telefonunu arkadaşından al ve ara. Hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dynun'ın dediği bir hata olabilecekse bile Gwindon, bazen hataların yapılması gerekir. bkz. himym sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 himym iyi de güzel de allah aşkına one night stand'i yaşam biçimi yapmış kaç kız var çevrenizde lül ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bi kız bi erkeği beğendikten sora sevişmek için 2 ay flort etmeye yada yuzuk takmaya gerenk yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kişiden kişiye süresi değişir tabi. kendi açımdan mesela hayatımda asla yapmıycam bişey tek gecelik ilişki vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Barney: said: You have no reason to wait one month to have sex with a girl unless she's 17 and 11 months. heheh Dynun haklısın benim de karakterime uymaz zaten böyle bişey.. Yarın ilk iş arkadaştan numarasını falan alim konuşim ya da öyle bişeyler yapim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 vakit kaybetme bence.. al karşına konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 malüm kişi said: tekrar banlansam yeridir yani o derece +1. :D zaten kurtardın bandan bunu affetmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aynı mallaşma süresi bende de war bu süreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bir ilişkinin başlamasının çeşitli şekilleri var. genellikle bu tarz partilerde vesairelerde bir anda görüşme ile bir kıvılcım da başlayabilir ama o anın etkisini kaçırdıysan telefon numarası alıp hoppala aramaktan ziyade aynı ortama denk düşmenizi sağlayacak birşeyler yapabilirsin. karşıdaki kişinin sana karşı tavırları bu koşullarda önem taşıyor. kızlar gerçekten çeşitli sinyallerle dertlerini belirtiyorlar. himymhmymhmaom da olduğu gibi. eğer olumlu bir sinyal aldığına inanıyorsan direkt olarak aramak da işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar