viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 seksten sonra zaten enerjinin %80 i gitmiş nefes diye bişi kalmamış bide üstüne sigara içiyosun saçma sigara en iyi yemekten sonra gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: seksten sonra zaten enerjinin %80 i gitmiş oha nası bi tespit bu varmı böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sigara iyi falan gelmiyor bana artık gayet öldürüyor beni hissediyorum ciğerlerimde. yüksek ihtimalle de gırtlak kanseri olucam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -Neiloth- said: viole said: seksten sonra zaten enerjinin %80 i gitmiş oha nası bi tespit bu varmı böle bişi oha mas.. yaptıktan sonra bi yorgunluk uyku ve acıkma gelmiyomu kardeşim sana dfdsf seksten sonrada onun 2 mislini düşün işte. o diilde banlatcaksınz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ejakülasyondan sonra testosteron düştüğü için halsiz hissedilmesi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hacı %80 i nası hesapladın :D enerji kaybı olur falan de bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende bronşit var hastanede de yattım bu yüzden ama gel görki günde 2 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kermit bide sen çok öksürüyorsun ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 http://www.revir.com/v01/pages/p15/1106/205297.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -alatariel- said: kermit bide sen çok öksürüyorsun ya=/ akciğerimin tekinin yarısı yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -Neiloth- said: hacı %80 i nası hesapladın :D enerji kaybı olur falan de bari :D en fazla o kadardır abicim o kadar yorgunluk nasıl sayısal bi enerji kaybıdır diye düşündüm %80 diye cıkarttım bian:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 içki içiosan güzel gelio, sıkıldıysan oyalıo çok güzel, okul ortamlarında tenefüste sigara içmek için toplanan adamların yanındaysan ve daha önceden içmişsen canın çekio. yemeğin üstüne güzel gidio. başka bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Xenocide said: Kane&Lynch said: ben degil içmek birisi 10mt ötede içse dumanı beni boğuyodu nefes alamıodum , gel gör ki şimdi günde paket bitmek üzere .. dertler ah ah sen mallığından başladın sigaraya seco.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kermit said: bende bronşit var hastanede de yattım bu yüzden ama gel görki günde 2 paket dostum intiharın başka yollarıda var.. böyle çok sürünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Metakuso said: seksten sonraki sigarayı neden abartıyor insanlar bu kadar? çok matah bi bok değil aslında. yemekten sonraki daha iyi kanımca katılıyorum Metakuso said: ejakülasyondan oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tesadüfe gel http://www.dirtyangels.net/data/9/smoke___tattoo_by_Koshka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bıraktım ben ay oldu bırakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yıllar evvel bıraktım ama. önceleri Ortaparmağım ile yüzükparmağım arasına sıkıştırp içerdim genelde ::o YANINDA Bi şişe bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben serseri gibiyim içerken bi kaşım havada bi kaşım aşağıda garip bir yüz hali ile içiyorum. kızlar heyran! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 fastreloader said: yemekten sonra seks yapın o zaman. bi sigara az içersiniz bence george costanza gibi yemek yerken seks yapılmalı.. üzerine sigara yakılmalı. hatta aynı anda bir de yemek yapılır ve tuzuna bakılırsa bir sonraki sefer için erzak depolanmış sayılır. emin olun ki ağustos böcekliğinin yanında karıncalık da yapılabilir. (salak saçma dergi cümlesiydi bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar