mangal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 20 yıldır azıma sürmedim 30 saniye önce anneminkinde içtim ni gıdım ırsinç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 böle cekiyosun içine ohhhhhhhh sonra dşarı veriyosun oha bitmiş benzilikkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bir daha alma ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben degil içmek birisi 10mt ötede içse dumanı beni boğuyodu nefes alamıodum , gel gör ki şimdi günde paket bitmek üzere .. dertler ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Kane&Lynch said: ben degil içmek birisi 10mt ötede içse dumanı beni boğuyodu nefes alamıodum , gel gör ki şimdi günde paket bitmek üzere .. dertler ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Xenocide said: Kane&Lynch said: ben degil içmek birisi 10mt ötede içse dumanı beni boğuyodu nefes alamıodum , gel gör ki şimdi günde paket bitmek üzere .. dertler ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 içilio bildiğin içilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 böyle diyenlerin sigaraya başlama oranı %92 imiş isviçreli bilimadamları diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bi üsttekinden alıntı yapamıyoduk di mi? *neyse bekliim bari ben biraz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben de 20 yıldır hiç dizime sürmemiştim geçen gün bi sürdüm Ohfs dedim bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ağzımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 DoruK said: böyle diyenlerin sigaraya başlama oranı %92 imiş isviçreli bilimadamları diyor +2138716864 ohhhşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 aldım paketimi ohh sabaha kadr yolum var hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 azaltmak istiyorum olmuyorr olmuyorrr pff :S dertler derya olmuşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 içinde en çok '' o '' harfi geçen paticik topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 %8 in içindeyimdir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 denedim, beğenmedim sonra alkolle güzel gittiğini farkettim. alkolle kullanmaya başladım. sonra uzun zaman alkol almadıktan sonra sigara yakınca kötü hissettim(tad ve öksürük) çok sonra bir gün canım çok sigara çekti, akşamında aldım birinden içtim çok güzel geldi(camel eheh) ertesi gün paket aldım, sigaraya başladım fiilen. sonra ben ona alışamadan rahatsız oldum, midem falan bulandı. sonra sigarayı bırakma kararı verdim. paket daha bitmedi. sigarayı bıraktım, geçen alkolle beraber yaktım. 2 fırt aldım rahatsız oldum. içmiyorum lan dedim. artık kolay kolay ağzıma sürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben güzel içiyom. winston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dertlere ii geliomu bari bende başlıım öleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yok bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yemek ve seksten sonraki sigara hiç birşeye değilşilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yemekten sonra seks yapın o zaman. bi sigara az içersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -Neiloth- said: dertlere ii geliomu bari bende başlıım öleyse sen içme tipin uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abov espriye bak lan kaçın kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 seksten sonraki sigarayı neden abartıyor insanlar bu kadar? çok matah bi bok değil aslında. yemekten sonraki daha iyi kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar