Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shubuo oyun reklamı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reklam gerçekten çok salakça olmuş afedersin adam sanki şeyiyle oynuyor gibi gözüküyor :).ayrıca mimikleride sanki şey yapıyormuş gibi duruyor :).şu ana kadar gördüğüm en salakça reklam olmuş![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
masturbating :) garip bi reklam.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
battlefly mı ne oynadığı oyun.yada deep space galiba.
acaba böyle insanlara pil nasıl dayanıyordur :)?[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
Forumumuzun şirin üyesi tora o reklamın deneme çekimlerine gitti. Hatta seçildi parasını da aldı ama göstermiyolar onu. Adam harbiden şaapmış olmasın ya yok canım olmaz öle şey...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Mesaj tarihi:
Rezil reklam valla, bir de bizim lisede çekmişler. Zaten son günlerde bizim lisede bi keramet var habire reklamlar orada çekilio ama hadi hayırlısı... Biz mezun olduk talihi açıldı okulun ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
çok hoş reklam bence :) mimikler filan uçmuş.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
güsel reklam, shobuo oyun paketiniz yoksa açın oynayın demeye getiriolar heralde :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
  • Yeni Oluştur...