Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 meraba kız arkadaşıma plak ve pikap almayi düşünüyorum kendisi cok seviyo sırf bu sevdası yüzünden ıssız adam filmine götürdü beni filmi izleyen varsa o filmdeki tarza müzikleri artik eski türkçe pop mu oluyor ne oluyor bilmiyorum cok seviyor kendisi :). bu pikap denen alet ne kadardır piyasası? söle güzel bisey icin ne kadar vermek gerekir? eskişehir ve ankara öncelikli olarak nerde bulabilirim? olmadi atlayıp taksime kadıköye falan gidicem oralarda nerde bulunur? bide o filmdeki tarza müzikler hakkında biraz tavsiyede bulunabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DECK-PIKAP_W0QQidZZ13989049#aciklama şöle bi zımbırtı buldum. Gittigidiyordan alsan daha iyi bence ama bide bu plakların devirleri oluyormuş dikkat et =) Şurdada sıfırları var ama biraz tuzlu gibi. http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=406932 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 mmm arastırdığın için cok saol ama kendisinin bu tarz değilde böle nostarjik eski püskü seylerden hoşlanıcagını düşünüyorum böle eski tarz bişiler yok mudur piyasada acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 eski görünmlü yeni mi yoksa harbi eski mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Pikap alacaksan iğnesi önemli. 100 YTL falan iğneye versen, eski görünüm kasayada bir o kadar daha versen, 50 YTL de havadan alsalar (işçilik falan filan diyerek) Tünel'de 250 YTl'ye iyi bir tane bulabilirsin. Yok ben sadece plak çalsın, sesi hiç önemli değil diyorsan o Gittigidiyor'daki şeyi de alabilirsin tabii. Tünel'de pikap üzerine çalışan dükkenlar var, oraya gideceksin. Modern birşey istersen D&R'larda falan kaliteli şeyler satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Gramofon al aga daha nostajik http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=gramafon&search_type=detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 @dasaa yani fiyat onemli harbi eski en iyisi olur ama cok pahali olursa mecburi eski gorunumlu yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Okuyucu iğnesine dikkat et alırken. Hem bulması zor hem de maliyeti yüksek olabilir modele falan göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Eski alsansa bir 100-200 YTL kadar bayılıp iğneyi değiştirmen lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar