Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL'den 7 kat hızlı interneti cebinizde taşıyacaksınız(mışız?)


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Ortalama 7.2, max 14.4 dedikleri şeyin 14.4 kısmını hiç duymadım, belki yepyeni teknoloji hız rekoru falandır. Diğer değer 7.2 de şöyle; CeBIT Turkcell demosunda grafikte açıkça görüldü ki ortalama 4'te seyrediyor, 7'ye ara sıra peak olarak ulaşıyor.

Sırf dikkat çeksin diye yalan yanlış ANGUTHABER.COM yani, nefret ediyorum böyle adamlardan. Yok ADSL telefonla beraber 40 YTL oluyormuş da öbürü bir zamanlar belki gelecek indirimle 63 olacakmış. Cep telefonuna telefon parası, sabit ücret vs. ödemiyoruz sanki, öbürüne bütün faturayı yazdın madem buna da yaz?

Birinin maximum'una öbürünün minimum'unu oranla, birinin fiyatını şişir öbürünü indir, 1000 KAT HIZLI NERDEYSE AYNI FİYAT diye haber salla gitsin, sansasyon olsun, millet de herşeyi yanlış öğrensin. Ne güzel ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bıktım bu angutyorum.com, anguthaber.com tarzı sitelerden artık ya :p Hesap makinesi kullanmakta zorluk yaşayan adamlar PDA alıp yorum yazar, haber yaptığını sanan adamlar milleti yanlış bilgilendirir bilmemne, illallah. Sonra sağda solda biri gelip "abi 7 kat hızlıymış" desin, laf anlat kırk saat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...