Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Babam işi dolayısıyla almanyada bende fırsattan istifade bişeyler isteyeyim diyorum ne istesem acaba almanyada ne ucuzdur ne kalitelidir fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 çukulata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 avrupada hic bisi ucuz deil aslinda elektronik felan dahil belki kampanyada ps3 felan ucuzdur bie alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yaş kaç ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Spargel iste, http://www.spargelseiten.de/ Çok saçma sapan bir yemek aslında ama türkiyede yok işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 abim almanyada 300-400 euro arası bir fiyata çok sağlam bir laptop görmüştü indirimde (burda yaklaşık 2000ytlye geliyor) öyle bir şeyler olabilir ama tabi klaveyesi ve windows ingilizce oluyor. windows halledilir de klavye biraz sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 17 necmi said: yaş kaç ona göre aslında laptop fln pek düşünmüyorum türkiyede kolay kolay bulamayacagım şeyler olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://www.wterrell.com/images/luger.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hitler' in imzalı resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Unbannable said: hitler' in imzalı resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 +18 hiç alakası yok ama bırden bu gozume carptı nedendır bılmıyorum hıcbır ılgınc yanıda yok genede paylaşıyım dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yani kissadan hisse, amerikaya giden varsa cevremizde "bana da oradan kadin getirsene" demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Vioxx said: +18 hiç alakası yok ama bırden bu gozume carptı nedendır bılmıyorum hıcbır ılgınc yanıda yok genede paylaşıyım dedım. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 onun orjinali difference btween europe & usa şeklinde zaten. kaldı ki ben bir amerikalı kızla çıkmıştım zamanında. of of of aman tanrım diyorum başkada bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 içki kararıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Chaotic said: onun orjinali difference btween europe & usa şeklinde zaten. kaldı ki ben bir amerikalı kızla çıkmıştım zamanında. of of of aman tanrım diyorum başkada bişi demiyorum. OFff qanqa anlatsana :DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yılbaşı satışları başlamış olmalı. Elektronik çok ucuzdur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 GERGE said: Yılbaşı satışları başlamış olmalı. Elektronik çok ucuzdur şimdi. aksine yılbaşında giydiriyorlar. bişi almadan dönsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Asteroth said: Chaotic said: onun orjinali difference btween europe & usa şeklinde zaten. kaldı ki ben bir amerikalı kızla çıkmıştım zamanında. of of of aman tanrım diyorum başkada bişi demiyorum. OFff qanqa anlatsana :DD:D:D ss or didnt happened baştan sona kadar ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar