raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yine yenıden yep yeni bir proje ile geliyorum :D Bu da bir armory alternatif ama aklımda yeni bir bakıs acısı var. eger tabi birileri hala yapmamıssa. simdi efendım armorylar ucuso etrafta iste maxdps cart curt, bakıoruz secioruz begenıoruz ben sunu alayım su gearı yapayım diyoruz ama hic bir site, (en azından benım bıldıgım) bu epicleri bir todo list halinde kaydedemiyor. yani boyle racklerin olacagı, pvp racklere ayrı, pve racke ayrı TODO itemlar ekleyecegimiz girip karsılastıracagımız bir site bu. calısmlara basladı. su anda basic olarak armory data parsılıyorum.. buna ilavaten aklınıza gelen su da olursa ıyı olur dedıgınız bısıler varsa, onuda ekleriz.. logo: http://www.pimpmyepix.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 isim süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 good luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bonesoul'un "pimp" olayına takıntısı var :p pimp my connection pimp my epix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Gangren said: Bonesoul'un "pimp" olayına takıntısı var :p pimp my connection pimp my epix haha:D pimpiyim neyım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu da guzele benziyor =), yalnız ben bonesoul dısında hangi char. ı denersem deniyim soyle bir hata veriyor, bilgileri dogru giriyorum... hata Armory_Controller->get_toon( ) >system/core/Kohana.php [304]: ReflectionMethod->invokeArgs( Armory_Controller Object ( [template] => View Object ( [kohana_filename:protected] => /var/www/pimpmyepix.com/public/system/views/kohana/template.php [kohana_filetype:protected] => .php [kohana_local_data:protected] => Array ( [title] => pimpmyepix.com [content] => View Object ( [kohana_filename:protected] => /var/www/pimpmyepix.com/public/application/views/toon.php [kohana_filetype:protected] => .php [kohana_local_data:protected] => Array ( ) ) ) ) [auto_render] => 1 [uri] => URI Object ( ) [input] => Input Object ( [use_xss_clean:protected] => 1 [magic_quotes_gpc:protected] => 1 [ip_address] => ) [armory] => Armory_Model Object ( [db:protected] => ) ) ) Kohana::instance( ) >system/core/Event.php [209]: call_user_func( Array ( [0] => Kohana [1] => instance ) ) >system/core/Bootstrap.php [55]: Event::run( system.execute ) >index.php [122]: require( system/core/Bootstrap.php ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 mumkun abı daha kodu tam bıtırmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ctprofiles veya Chardev benzeri site bekliyoruz senden bonesoul, bunlar çerez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 wuuuu pimpmyepix v2 online.. 3D Armory profiles!! http://www.pimpmyepix.com/eu/Dunemaul/Sotth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gz valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Character not found PimpMyEpix Beta v2 Rendered in 0.3671 seconds PimpMyEpix.com is a member of the Daily Gaming Network. burning legion eu dworgian :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hehe sımdı fıxledım burning legion gibi ıkı kelıme olan realmları http://www.pimpmyepix.com/burning%20legion/Dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Fena değil, iyiye gidiyor, dahası lazım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Harika bir çalışma yine.. Beni çıplak gösterdi ilk etapta .. dedim haxx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 eet iimiş ama itemlar gemli enchli olsa imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hepsi olacak yavas yavas:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Enchantleri Armory olmadan çekmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Renderlerken kuku ve meme gozukuyor dostum simdiden soliyim. Ben kendi charima baktim kuku olmadigi icin sonra Karivara baktim bildigin kuku var. Simdi bide Saelrine bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sende çok ince yerlere bakıon abi.. ne işin var orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Gangren said: Enchantleri Armory olmadan çekmesi zor. nası armory olmadan zaten sıte hem blizz armory hem wowhead okuyor? butun datalar elımde zaten sadece bu ılk versıyonda cok az bı kısmını gosterıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 throw weapon'la 2h mace aynı anda görünüyor bi garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 weaponlarda problemvar farkındayım cozecm onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 unknown error veriyor devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 şuan normal armory de yok. ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 baya hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar