Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ice bound bitmesini bekle oyle ac AR yi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zamanla nerflerlerki millet huzur bulsun. Tipik blizz süper strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 deadwoll said: DK'lar op oğlu op, ya roguela dalıyorum adama, evasion açık clos açık 6k crit yiyorum aradan, ne vurduğunu çözemiyorum. AR açıyorum AR'la giriyorum daha %70 hp altı göremedim (76 lvl civarı için konuşuyorum) Kendi lvlim moba 2.4k falan vuran sinister DK'ya 800 vuruyor ki warriorlara bile 1.5k+ gördüm. Mace spec'im. Ayıptır özetle. rune strike vuruyordur. herhangi bir melee atak parry veya dodgelayınca açılıyor ve overpower gibi dodge veya parry olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Herhalde bu yüzden dayak yiyorum ben DK'lardan adamların skillerini spelllerini bilmiyorum xD Yalnız ne olursa olsun o wormler olayı bitiriyor saçma sapan. Ha az önce frost DK ile duel yaptım 3 maçta toplasam 2 kere normal hit vurdu. Herşeyi critledi adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 O attack table'ın yapısından kaynaklanıyor. Dodge,parry ve miss belli bir değeri geçtimi normal vuruşlar tablodan çıkıyor geriye sadece critler kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bence o kadar da op deil sadece insanlar daha skillerini bilmiolar dkların ama cok kısa sürede bunu ögrendiklerinde denge bulunur belki attıgı heala yada dakkada bir yuzde 50 damage reduce olayına bi nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 dakkada bir 50% dmg olayı pve için verildi adamlara ama pvpde fazla güçlü gibi. her zaman olduğu gibi pvp yüzünden nerflenir tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar