Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 vaaay, özellikle ikinci resim çok iyi olmuş. (tu) bence con'a gidilecek kadar sağlam. :) matt & mello da fena değil ama akatsuki çalışmalarınızı şahsen çok beğendim daha olaya yeni girdiğiniz düşünülürse. gelecek uğraşlarınızdan haberdar etmeye devam edin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oo cidden baya iyi olmuş gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Son resimde tabancayı kaldırırsan magnum reklamlarını anımsatıyor.Bu akatsuki fotolarından ikinci olan güzel olmuş.Türkiye de yürek ister böyle işler.Ben yapmam hayatta mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 saolun,niye yapmıyosunuz abi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilk resimde poz da kadraj da olmamis. ikinci resim bayagi basarili uc ve bes olmamis dort pek gozukmese de guzel olmus genel olarak da, sasori'nin makyaji eksik kalmis. ikinci resimde makyaj tam olsa world class olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mum_Chamber said: ilk resimde poz da kadraj da olmamis. ikinci resim bayagi basarili uc ve bes olmamis dort pek gozukmese de guzel olmus genel olarak da, sasori'nin makyaji eksik kalmis. ikinci resimde makyaj tam olsa world class olurmus. teşekkürler öncelikle şimdi herşeyin son editlenmiş halini koyuyoruz tabi de bide bunları çekerken neler yaşadığımızı anlatmak lazım ,fotolatı genelde arkadaşımın annesi çekti ve tabiki çekmeyi pek bilmiyor ve çekerkende sürekli "süper,süper!" fln diyodu ki bende nasıl duracağımı bilemiyodum çık,otur oraya dediler oturdum.Makyajı kendi malzemelerimle yapmadığımdan dışarda yüzüm bi garip çıktı/resimlerde ama ikinci resmi ben editledim ışığını falan iyi oldu o cidden.mello mattde yanlış pantolonu giymişim aceleden :D ama gene kotardık bi şekilde ve para verip haçlı koye aldık ama soluk renkli olduğundan fotolarda bi gözükmemiş uyuz oldum.ve bütüngün kıyafet değiştirmek de inanılmaz yorucu söyliyim.ama genede eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 en sondaki mello güzel olmuş ikincisi de aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Togainu no Chi True Blood-BL yaoi oyunun baş karakteri "Akira" ; bu karakter çok cooldur arkadaşlar uzun süredir fanıyım,sonunda yaptım ama bu ilk denemem farklı bir perukla yapıcam yeniden. bu öylesine bir denemeydi normal saçımla Gundam'dan Hallelujah-pek benzemese de heh http://fc59.deviantart.com/fs42/f/2009/061/d/a/Shark_Boy_by_Matt_In_Station.jpg bu karakteri sevmeyen varmı ya:D Hitman Rebornun sadece mangasını okudum ama animeyi izlicem bu ay; Superb Squalo,bunun varia armasını fln yapıcam bide katar. yine Reborn'dan Byakuran; bu cosplayin kıyafetini netten aldım-Hong Kongdan,yüzüğü eksik ama onu da buldum .bu arada gözler fotoşop lensim yok ne yazıkki,o elimde tuttuğum da marshmellowun substitute olanı gibi oldu,marshmellow bulamadım resmen Badou!Dogs okuyan vardır mutlaka aranızda ben bu karakteri çok seviyorum. http://fc53.deviantart.com/fs40/f/2009/048/2/9/Stray_Dog_by_Matt_In_Station.jpg ve baş karakter Haine,çok iyi olmadı bu yine deniycem,gözlük olmadan fln. Spam gibi gelebilir ama kaç ay olmuş buraya yazmayalı,bu aylar içinde yaptıklarım bunlar,enjoy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 karakterleri tanımıyorum doğrusu ama özellikle ilki hoşuma gitti, devam devam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 1 güzel diğerleri normal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bi alle olmamis ribbons X trap tieria cosplay isteruk :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 AlxMarie /go http://img264.imageshack.us/img264/4821/1236056497001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 cosplay yarım olunca güzel olmuyor,artık ben de farkı görebiliorum,ama yorumlar için saolun,yaparken hayli eğlendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Byakuran ve Akira gerçekden başarılı bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hepsi çok başarılı, devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 badounun en kötü kaliteli fotosunu koymuşum..ama pozu iyiydi,bir foto daha göz çıkarmaz umarım çünkü eyepatchiydi tişörtüydü fln ona da uğraştım ve bunların arasında fanı olanlar en çok badou cos'unu beğendi. bu karakter de erkek tabi :D chain smoker lakabı sigara içemezse bi süre kafayı yiyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 güzel bişeye benziyor :) izlemesi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Deidara buyuk fail olmus. Puppetsiz Sasori yapana kadar Gaara yapsaymissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Akatsuki theme'i seçmiştim o zaman 2 kişi olacağımız için,Gaaraya da pek ilgi duymuyorum açıkçası ne bileyim tabi 愛-love- kanjisini çizmek ayrı bişey,ama birtek makyajla ve perukla da olmuyor tabi. Zaten eski resimlere bakamıyorum >_> her şey gibi bu da böyle kendini geliştirdikçe veya sen değiştikçe eski işlerini beğenmiyorsun ki bence bu daha iyi,hep aynı şeye takılıp kalmak yerine,ha bide şu tarafı var aynı karakteri defalarca da yapabili(z)m ama araya zaman girmesi lazım ve yeni bişeyler denemiş olmak gerekiyor farklı karakterler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sasori yapiyorsan puppet olmali. Karakterin belirgin ozelligi o. Vurgulamadiginda Akatsuki robelu random kiz oluyor. Gaara dememin nedeni de tiplerin cok benzer olusu, bir kanji bir de gourdla cok belirgin olacak olmasi.(E tabii ki Akatsuki temasina dahil degil.) Deidara cok kiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Haklısın fakat o konulan fotoların hepsi o kıyafetlerin ilk kez giyilmiş haliydi,test bile edilmedi yani,aslında ben ettim sadece(Sasoriyi) ama o gün evine gittiğimde arkadaşıma ilk kez verdim o peruğu,1 saat saçını yapamadı headbandle uyumlu çünkü peruk çok uzun olduğu için çok karışıyodu falan fistan.Ayrıca Deidara normalde(animede/mangada)bile feminen görünüşlü olduğundan onu "adam gibi" yapabilen de anca bir erkek cosplayer olur,ha yaparım diyen varsa kıyafet ödünç veririz yani heh. Ki zaten o fotoları herkes çok beğenecek diye hiç bir zaman bakmadım,çünkü çekerken bile eğlenmedim o gün,aksilikler nedeniyle.Ki bunların başında fotoğrafı çekecek kişinin arkadaşımın annesi oluşuydu ve şunu söylemeliyimki kadın tam moral bozan tipten. herneyse,ben son cosplaylerim hakkında yorum yapmanızı istiyorum mümkünse,yapıcı yorumlar aldım burdan şimdiye dek,aradaki bikaç kişi dışında,ki zaten fotoları kişisel sayfam dışında herhangi bir foruma felan koymadım,niye burası bende bilmiyorum ama random anime forumlarından iyidir yinede bence. Byakuran'ın giydiği kanatlı bir yüzük var resimlerde o eksik ve çok belli aslında o yüzden satın aldım 7 dolar verip,peruğu daha beyaz olabilirdi(ve daha dikenli)o yüzden başka bir peruk kullanıcam. Birde onun sürekli marshmellows yeme olayı var,gerçekten bulamadımda şu kentin bi şekerini kullandım test fotoları için,ama geçende buldum marshmellows şeysini yeni versiyonda olucak yani.--> Hainenin çook eksiği var,Dogs/Bullets&Carnage serisinde giydiği bir montu var onu yaptık annemle-tüy kısımlarını aslında,ve yine onun karakter unsuru değişik bir silahı var ,ama gel görki bende el becerisi o kadar yok,silahı nasıl yapabileceğim veya benim o resimdeki dandik kırtasiye silahını DOGS tarzında nasıl modife edebileceğim hakkında tavsiyeniz varsa söyleyin plz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 saclar yesil olsa tam ribbons RIBBONS COSPLAYI ISTERUK bide Slat said: Deidara cok kiz olmus. e zaten deidaranin tek belirgin karakter ozelligi kiz olmasi demekki basarili ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yeni foto,ama geçen haftadan kendim çektim.Ayrıca Ribbons ne yav ^^; harbi bilmiyorum.Yeşil derken böyle yeşilmi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 resim gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://fc78.deviantart.com/fs44/f/2009/070/9/f/9f592e5806862487f941dfbfc87cd74d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar