Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosplayer aranıyor(Akatsuki)

Mihael_Keehl

Öne çıkan mesajlar

vaaay, özellikle ikinci resim çok iyi olmuş. (tu) bence con'a gidilecek kadar sağlam. :)

matt & mello da fena değil ama akatsuki çalışmalarınızı şahsen çok beğendim daha olaya yeni girdiğiniz düşünülürse. gelecek uğraşlarınızdan haberdar etmeye devam edin. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
ilk resimde poz da kadraj da olmamis.
ikinci resim bayagi basarili
uc ve bes olmamis
dort pek gozukmese de guzel olmus

genel olarak da, sasori'nin makyaji eksik kalmis. ikinci resimde makyaj tam olsa world class olurmus.

teşekkürler öncelikle şimdi herşeyin son editlenmiş halini koyuyoruz tabi de bide bunları çekerken neler yaşadığımızı anlatmak lazım ,fotolatı genelde arkadaşımın annesi çekti ve tabiki çekmeyi pek bilmiyor ve çekerkende sürekli "süper,süper!" fln diyodu ki bende nasıl duracağımı bilemiyodum çık,otur oraya dediler oturdum.Makyajı kendi malzemelerimle yapmadığımdan dışarda yüzüm bi garip çıktı/resimlerde ama ikinci resmi ben editledim ışığını falan iyi oldu o cidden.mello mattde yanlış pantolonu giymişim aceleden :D ama gene kotardık bi şekilde ve para verip haçlı koye aldık ama soluk renkli olduğundan fotolarda bi gözükmemiş uyuz oldum.ve bütüngün kıyafet değiştirmek de inanılmaz yorucu söyliyim.ama genede eğlenceliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

Togainu no Chi True Blood-BL yaoi oyunun baş karakteri "Akira" ; bu karakter çok cooldur arkadaşlar uzun süredir fanıyım,sonunda yaptım ama bu ilk denemem farklı bir perukla yapıcam yeniden.

bu öylesine bir denemeydi normal saçımla Gundam'dan Hallelujah-pek benzemese de heh

http://fc59.deviantart.com/fs42/f/2009/061/d/a/Shark_Boy_by_Matt_In_Station.jpg

bu karakteri sevmeyen varmı ya:D Hitman Rebornun sadece mangasını okudum ama animeyi izlicem bu ay; Superb Squalo,bunun varia armasını fln yapıcam bide katar.

yine Reborn'dan Byakuran; bu cosplayin kıyafetini netten aldım-Hong Kongdan,yüzüğü eksik ama onu da buldum .bu arada gözler fotoşop lensim yok ne yazıkki,o elimde tuttuğum da marshmellowun substitute olanı gibi oldu,marshmellow bulamadım resmen

Badou!Dogs okuyan vardır mutlaka aranızda ben bu karakteri çok seviyorum.

http://fc53.deviantart.com/fs40/f/2009/048/2/9/Stray_Dog_by_Matt_In_Station.jpg

ve baş karakter Haine,çok iyi olmadı bu yine deniycem,gözlük olmadan fln.

Spam gibi gelebilir ama kaç ay olmuş buraya yazmayalı,bu aylar içinde yaptıklarım bunlar,enjoy!
Sosyal ağlarda paylaş

badounun en kötü kaliteli fotosunu koymuşum..ama pozu iyiydi,bir foto daha göz çıkarmaz umarım çünkü eyepatchiydi tişörtüydü fln ona da uğraştım ve bunların arasında fanı olanlar en çok badou cos'unu beğendi.

bu karakter de erkek tabi :D chain smoker lakabı sigara içemezse bi süre kafayı yiyor kendileri.

Sosyal ağlarda paylaş

Akatsuki theme'i seçmiştim o zaman 2 kişi olacağımız için,Gaaraya da pek ilgi duymuyorum açıkçası ne bileyim tabi 愛-love- kanjisini çizmek ayrı bişey,ama birtek makyajla ve perukla da olmuyor tabi.

Zaten eski resimlere bakamıyorum >_> her şey gibi bu da böyle kendini geliştirdikçe veya sen değiştikçe eski işlerini beğenmiyorsun ki bence bu daha iyi,hep aynı şeye takılıp kalmak yerine,ha bide şu tarafı var aynı karakteri defalarca da yapabili(z)m ama araya zaman girmesi lazım ve yeni bişeyler denemiş olmak gerekiyor farklı karakterler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sasori yapiyorsan puppet olmali. Karakterin belirgin ozelligi o. Vurgulamadiginda Akatsuki robelu random kiz oluyor. Gaara dememin nedeni de tiplerin cok benzer olusu, bir kanji bir de gourdla cok belirgin olacak olmasi.(E tabii ki Akatsuki temasina dahil degil.)

Deidara cok kiz olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın fakat o konulan fotoların hepsi o kıyafetlerin ilk kez giyilmiş haliydi,test bile edilmedi yani,aslında ben ettim sadece(Sasoriyi) ama o gün evine gittiğimde arkadaşıma ilk kez verdim o peruğu,1 saat saçını yapamadı headbandle uyumlu çünkü peruk çok uzun olduğu için çok karışıyodu falan fistan.Ayrıca Deidara normalde(animede/mangada)bile feminen görünüşlü olduğundan onu "adam gibi" yapabilen de anca bir erkek cosplayer olur,ha yaparım diyen varsa kıyafet ödünç veririz yani heh.

Ki zaten o fotoları herkes çok beğenecek diye hiç bir zaman bakmadım,çünkü çekerken bile eğlenmedim o gün,aksilikler nedeniyle.Ki bunların başında fotoğrafı çekecek kişinin arkadaşımın annesi oluşuydu ve şunu söylemeliyimki kadın tam moral bozan tipten.

herneyse,ben son cosplaylerim hakkında yorum yapmanızı istiyorum mümkünse,yapıcı yorumlar aldım burdan şimdiye dek,aradaki bikaç kişi dışında,ki zaten fotoları kişisel sayfam dışında herhangi bir foruma felan koymadım,niye burası bende bilmiyorum ama random anime forumlarından iyidir yinede bence.

Byakuran'ın giydiği kanatlı bir yüzük var resimlerde o eksik ve çok belli aslında o yüzden satın aldım 7 dolar verip,peruğu daha beyaz olabilirdi(ve daha dikenli)o yüzden başka bir peruk kullanıcam.

Birde onun sürekli marshmellows yeme olayı var,gerçekten bulamadımda şu kentin bi şekerini kullandım test fotoları için,ama geçende buldum marshmellows şeysini yeni versiyonda olucak yani.-->

Hainenin çook eksiği var,Dogs/Bullets&Carnage serisinde giydiği bir montu var onu yaptık annemle-tüy kısımlarını aslında,ve yine onun karakter unsuru değişik bir silahı var ,ama gel görki bende el becerisi o kadar yok,silahı nasıl yapabileceğim veya benim o resimdeki dandik kırtasiye silahını DOGS tarzında nasıl modife edebileceğim hakkında tavsiyeniz varsa söyleyin plz;

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...