Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bunlardan daha güzel meyve var mıdır yahu? bir bütün ömür yiyebilirim herhalde bunları sıkılmadan.. bir de şeftali ile eriğin aşılanıp ortaya çıkan yeni bir meyve var, o da nefis.. adı nedir? hadi herkes meyvesini yarıştırsın! seni seçtim yeşil erik! :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Müsadenizle yanına kavunda ekleyebilirmiyim?[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 muz :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Komodo sümbülzadesi. En guzel meyve bu ustune tanımam.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Karpuz.......[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 erik yonetimde soz sahibi bir meyvadir... yonetir!
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 çilek rulzzzzz derim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 erik çok ekşi oldumu sakat ağzımın tadı yerine gelmıyor sonra[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 karpuzzzzzzz rulezzzzzzz[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hepsi :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Onkara bir kayısı eklersen süper olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Sam, 05 Mayıs 2004 12:30 tarihinde demiş ki: bunlardan daha güzel meyve var mıdır yahu? bir bütün ömür yiyebilirim herhalde bunları sıkılmadan.. bir de şeftali ile eriğin aşılanıp ortaya çıkan yeni bir meyve var, o da nefis.. adı nedir? hadi herkes meyvesini yarıştırsın! seni seçtim yeşil erik! :) Cilek guzelmi? Ufff solesene bana cilek ne yenilik getirdiki meyve sekterune. Yemesi zor cesidi az. Cilekle yapğabileceklerin kisitli halbuki elman ne kadar guzel dimi. ben hayatimda cilek yemedim ama cilek cok coktanmis. iyyy cilege pis cilek iyyyy.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Çilek Rulezzzzzzzz[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eet cilek rulezzzzzzzzz[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kavun, beyaz peynir, rakı üçlüsü diğer ikisi mevye olmasada ayrı düşünemiyorum.. :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Rakı Rulezz them all[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 krem santili cilek cok guzel oluyo ama ananasi cok severim
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 samcim, katılmadan edemiyorum ve o ara meyvenin adını kamuoyuna açıklıyorum: nektarin.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ya offf hakkaten nektarin ne güzeldir offf ağzık sulandı beaaaa. Gidip limon yiyim biraz bari de kessin. Mandarin diye birşey var yanılmıyorsam olmamış mandalina galiba. Yeşil ufak bişi. Onu votka veya cine toniğe atıp yemekte süper keyif verici ve rahatlatıcı oluyor. Offf Offff daha min 5 saat var en erken alkol alabilieteme. Görende bişi alcam sancak topu topu 1-2 kadeh malum alkol uyku getirir ama Duru uykulu muykulu dinlemez dün gece gibi 2den 7ye kadar ağlayabilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Abso benim bildiğim 1 MAndarin var o da Demir Adam'daki (Marvel Comics) yeşil uzun saçlı kötü adam. Karıştırıyo olmayasın (Olmayayım) Peki tartışmayı yeni bir boyuta taşiim Meyve mi meyva mı?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 mevye tartisma bitmistir. :-p [Bu mesaj daverc tarafından 05 Mayıs 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 karpuz,cekirdeksiz uzum(izmir uzumuydu sanirim) ve seftali tabiki de..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sultaniye uzumu denır ona cekırdeksız ve ufak olur manyaktır.. Ama benım favorim Şeftalidir şole kıllı kıllı...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 maynak olduguna katiliyorum zaten cekirdekli uzumu kesinlikle yiyemem,nefret ederim..Harbi cok igrenc bir tat katiyor uzume[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cilekle şekerin karşımı süper olur..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Öne çıkan mesajlar