Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çilek, erik, şeftali..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlardan daha güzel meyve var mıdır yahu? bir bütün ömür yiyebilirim herhalde bunları sıkılmadan.. bir de şeftali ile eriğin aşılanıp ortaya çıkan yeni bir meyve var, o da nefis.. adı nedir?

hadi herkes meyvesini yarıştırsın! seni seçtim yeşil erik! :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
muz :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Komodo sümbülzadesi. En guzel meyve bu ustune tanımam.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
Karpuz.......[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
erik çok ekşi oldumu sakat ağzımın tadı yerine gelmıyor sonra[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
karpuzzzzzzz rulezzzzzzz[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Hepsi :-)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 05 Mayıs 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
bunlardan daha güzel meyve var mıdır yahu? bir bütün ömür yiyebilirim herhalde bunları sıkılmadan.. bir de şeftali ile eriğin aşılanıp ortaya çıkan yeni bir meyve var, o da nefis.. adı nedir?

hadi herkes meyvesini yarıştırsın! seni seçtim yeşil erik! :)

Cilek guzelmi?

Ufff solesene bana cilek ne yenilik getirdiki meyve sekterune.
Yemesi zor cesidi az. Cilekle yapğabileceklerin kisitli halbuki elman ne kadar guzel dimi. ben hayatimda cilek yemedim ama cilek cok coktanmis. iyyy cilege pis cilek iyyyy.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
kavun, beyaz peynir, rakı üçlüsü
diğer ikisi mevye olmasada ayrı düşünemiyorum.. :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
Ya offf hakkaten nektarin ne güzeldir offf ağzık sulandı beaaaa.
Gidip limon yiyim biraz bari de kessin. Mandarin diye birşey var yanılmıyorsam olmamış mandalina galiba. Yeşil ufak bişi. Onu votka veya cine toniğe atıp yemekte süper keyif verici ve rahatlatıcı oluyor. Offf Offff daha min 5 saat var en erken alkol alabilieteme. Görende bişi alcam sancak topu topu 1-2 kadeh malum alkol uyku getirir ama Duru uykulu muykulu dinlemez dün gece gibi 2den 7ye kadar ağlayabilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Abso benim bildiğim 1 MAndarin var o da Demir Adam'daki (Marvel Comics) yeşil uzun saçlı kötü adam. Karıştırıyo olmayasın (Olmayayım)

Peki tartışmayı yeni bir boyuta taşiim Meyve mi meyva mı?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
karpuz,cekirdeksiz uzum(izmir uzumuydu sanirim) ve seftali tabiki de..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Sultaniye uzumu denır ona cekırdeksız ve ufak olur manyaktır..
Ama benım favorim Şeftalidir şole kıllı kıllı...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
maynak olduguna katiliyorum zaten cekirdekli uzumu kesinlikle yiyemem,nefret ederim..Harbi cok igrenc bir tat katiyor uzume[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
cilekle şekerin karşımı süper olur..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
  • Yeni Oluştur...