Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 arkadaşına bak beni tanımı öyle bişi neydi o laf? bide o lafın ingilizcesi nasıl olur? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Look at your friend know me. Bilmediğiniz dili konuşmayın arkadaş, ben Ugandaca konuşmaya çalışıyo muyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ingilizce bilmiyo diilim ama bu deyim gibi bişi.. Look at your friend know me. arkdaşına bak beni tanı olmadımı bu şimdi ayrıca? ben bunu sormadım bunu bende yaparımda o laf farklıydı beni tanımak için arkadaşlarına bakmı arkdaşlarıma bak beni tanımı bi bişidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 you know me i know you hayret bişey bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demeye mi çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 (td) bilmediğiniz dilde denemelerde yapmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Netcafe said: ingilizce bilmiyo diilim ama bu deyim gibi bişi.. Look at your friend know me. arkdaşına bak beni tanı olmadımı bu şimdi ayrıca? ben bunu sormadım bunu bende yaparımda o laf farklıydı beni tanımak için arkadaşlarına bakmı arkdaşlarıma bak beni tanımı bi bişidi ya dediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Xenocide said: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demeye mi çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Xenocide said: Xenocide said: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demeye mi çalışıyosun? seni seviyorum evet işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahahah daha neler :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 "Who is your friend, who are you?" olacak doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 abicim olay bu "Tell Me Who Is Your Friend and I'll Tell You Who You Are" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Cocostar said: abicim olay bu "Tell Me Who Is Your Friend and I'll Tell You Who You Are" senide seviyorum! ben bulmuş olsamda ingilizcesini genede yardım etme istegi oolmuş sende senide seviyorum! seviyrum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 gaylikte sınır tanımıyoruz yine gece gece hatta sabah sabah ben kaçayım artık tehlikeli olmaya başladı gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yavrum nereye? sa d asd asd as da k the bye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hadi banada izin vizeler kaçıo ztn aman başka şeyede maruz kalmayalım dgdhrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aptallarla tartisma, seni assa cekip agzini kirarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 what is your friend there is you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Jahrein said: Asteroth said: Look at your friend know me. Bilmediğiniz dili konuşmayın arkadaş, ben Ugandaca konuşmaya çalışıyo muyum. ugandada büyük bir çoğunluk ingilizce konuşur arkadaşım Ganda ve Luganda değilmi resmi dilleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yok, onlardan önce ugandaca vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ya o ugandaca yıllar yapılan bir geyik değilmiydi gerçekmiydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Enemy of my enemy is my friend. * arka fonda çok pis rüzgar eser* * aslında sorulan bu değildir ama tek cümle ile repine rep katar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ananı da al gel git karaköt iskelesi? iskeletooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 iskele mi çöktü istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 i eatz babies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar