Magic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Starfighter pilotu olabilecek, SW d20 bilgisine sahip olması gerekmeyen, SW dünyasını az çok bilen bay/bayan oyuncu aranıyor.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ve istanbulda olması gerekiyor di mi :) kahrolsun ankarılar :-P[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me!
Dilbao Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Beni oyundan çıkarıp sonra da oyuncu mu arıyosun. Bak şu işe...
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sen pilot değilsinki![signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Galaksinin her tarafından oyuncu arıyoruz ama İstanbul daha makbul geçer tabii ki :p Dilbao, seninle ne alakası var ? Benim oynattığım oyuna oyuncu aradığımı söylemedim ki ?[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yahu aslında ben oynamak isterim ama pilotluk beni sarmaz yaa jedi olamıyozmuyuz :-P Işın kılıcı felan Ciiuuvv, vızıv vızıv... Neyse kimseyi bulamzsanız icq msn gibi haberleşme araçlarım her daim açıktır...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yok, pilot arıyoruz. Başka bir şey istemiyoruz.
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben isterim ama magic oynatmıyosa ne anlamı kalır =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Magic, gidip A-Wing'i kendine alıyosun sonra var mı oynayan diye soruyosun insanlara birde :P ihtiyaç olursa bir snowspeeder pilotu var listende haberin olsun.
Öne çıkan mesajlar