Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 çok yakın bir akrabamızın bir sıkıntısı var, buraya da sorayım dedim onun üyeliği olmadıgından. (almayı denedik geçen ama onaylanmamış hala :D) hatta hemen onun başka foruma yazdıgınu copy/paste ediyorum. yardımcı olursanız minettar kalırız; Arkadaşlar merhaba, Ben bir özel üniversitede öğrenciyim. Ama bu ve benzeri üniversiteler eğitimden ziyade para odaklı çalıştıkları için oldukça zorluyorlar bütçemizi. bu sene 3. senem ve 2. sınıfta kalmıştım. ayrıca bu sene de not ortalamam düşük kalırsa okul 1 sene daha uzayacak ve benim buna ne tahammül edecek sabrım ne de param kaldı... Konuya gelirsek, Önlisans diplomamı alıp aöf'e kayıt yaptırmayı düşünüyorum artık. İşletme Fakültesi bölümü öğrencisiyim. aöf'e kayıt yaptırdıgımda 3. sınıftan başlıyorum di mi? ayrıca programına baktım aöf'ün. 2. sınıfta verdiğim bazı dersler aöfde 3. ve 4. sınıfta gözükebiliyor. bunlardan da muaf mı oluyorum. toparlamam gerekirse, 4 yıllık bir fakülteyi önlisans diplomamı alıp bırakıcam ve aöf'e geçicem. 3. sınıftan devam ediyorum? Lisans tamamlamak için. Nasıl olacak bu durum? Gerçekten zor bir durumdayım lütfen. Saygılar Sunarım ... PS: Ayrıca ilk 2 senenin notlarının kümülatifini nasıl hesaplıyoruz bununla ilgili farklı duyumlar aldım, normal kümülatiften farklı hesaplanıyormuş, bu konuda bilgisi olan varsa da çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben önlisans olayını anlamadım. 4 yıllık ünide ilk 2 senede bitirince önlisans diploması mı alıyorsun? MYO diplomalarından ne farkı var? Herhangi bir MYO dan mezun olunca diplomanı veriyorsun aöf 3 ten başlıyorsun. Ama bazı bölümlerden geçiş yaparken intibak okuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yok ilk 4 dönemden ders kalmaz ise ve GANO 2.00 ise ön lisans alıp ilişiğini kesebiliyosun. bizim sorduğumuz; hiç intibak hede hödö yapmadan aöf'e kayıt olacak ve 3. sınıftan başlayacak ve verdiği 2-3 ders de muaf olacak. malum işletmeden işletmeye geçecek. farklı bir alan değil. olayın uzamaması lazım çünkü yaşı gelmiş 26'ya lisans diploması edinip kısa dönem hakkı yakalaması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ilk olarak... Tamamen para odakli bir yerde sinifta kalabilmissen, universitenin senin icin dogru yer oldugunu dusunmuyorum. aof dediginiz acik ogretim fakultesiyse, bence okuma, gir bi ise tecrube kazan daha iyi olur senin adina. Illaki universite bitirmis(!) dedirtmek icin boyle yollara basvurman pek de mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bölümüne göre değişiyor intibak sınıfı öyle biliyorum.Yani genelde sayısal bölümlerden işletmeye falan geçerken koyuyorlar ama turizm işletme muhasebe gibi bölümlerde okuyorsa direk 3 ten başlıyor. Adamın amacı üniversite bitirmek değil zaten.Askerlikten yırtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 abov konu ben değilim :D kızma hemen fds. ya zaten kendisi diplomayı büyük ölçüde kısa dönem için hedefliyen birisi. 3. girişinde üniye yerleşebildi zaten. ha diplomayı da kendi işyerindeki duvara asabilir bir de kullanım alanı olarak sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kesin bilgisi olan var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Aynı derslerden muaf olur. Bölümü ne ? İşletme falansa geçer işletme iktisat a 3 ve 4 ü okur mezun olur. İlk sene 6-7 der ikinci senede bi okadar alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 İİBF İşletme bölümü. İşletmeye geçicek tekrar işte ön lisansını alıp. bir de muaf olma olayı tam nasıl. muaf olan dersler onun programından çıkarılıp kalan dersleri alıp o kadar kredi ile mi değerlendiriliyor yoksa ön lisans aldığı okuldaki getirdiği notlar mı yazılıyor o ders hanelerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 İlk iki sene aynen geçiyor aöf e. AÖF işletmenin ilk 2 yılı gibi gözüküyor. O kadar detaylı bilmiyorum ki bence bu kadar detayını öğrenmesinede gerek yok. Aöf e girecek işte tek bir dilekçe yazıyor.Bu ayın sonuna kadar zaman vardı sanırım bitti. 3. sınıftan başlıyor AÖF 3 ve 4 ün derslerini alıyor işte.Zaten onlarıda daha görmemiştir.Eğer gördüğü bi ders varsada geçmiş sayılır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cok ozur dileyerek konudan alakasız bir soru sorucam. Kısa donem askerlik kalkıyor mu yoksa yukarıda geçen cümlelerden bir tanesini ben mi yanlıs anladım =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Nasıl kısa dönem askerlik kalkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hangi okulda merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bilkent. ders dışında başka şeylerde gözü fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 büyük ihtimal öledir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar