EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben bi kaç yıldır kılıç kuyruk besliyorum akvaryumumda Gerçi şu an cüce gurami, moly ve lepisteste var akvaryumda Yaza doğru bu balıkları akvaryumcuya falan verip bi çiklit akvaryumu kurmak istiyorum Ama Ankara'da bildiğim pek akvaryumcu yok.Bildiklerimde de pek çeşitli balıklar mevcut değil Bildiğiniz akvaryumcu varmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Tatlı su akvaryumcusu bilemiyorum ama deniz akvaryumu dersen yardımcı olabilirim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Deniz akvaryumu olayına girmek istemiyorum pek.Hem bütçe açısından, hem aşırı özen istiyor, hemde akvaryum ortamında deniizdeki şartları oluşturmaya çalışmak çok çok zor bence O yüzden tatlı su akvaryumuna devam :) Tuzlusu akvaryumu balıkları satan akvaryumcularda tatlı su balıkları olmuyormu? Bildiğin akvaryumcu varsa ve tarif edersen sevinirim (Ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Benim kullandığım esas olarak 2 akvaryumcu biri Karumda ama orası esas deniz akvaryumu ile ilgili dğeri ise Sincanda :) Armada, Real ve Büyük Migrostaki akvaryumcularda baya bol çeşit tatlı su canlıları mevcut ama sağlıkları nasıl bilemiyorum. Ben deniz akvaryumu canlılarımı oralardan aşmıyorum çünkü deniz akvaryumu canlıları pek sağlıklı değil ama tatlı su canlıları nasıldır bilmeiyorum. Bir bak istersen gittiğinde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben o tür yerlerdeki akvaryumculara pek güvenmiyorum açıkçası Bana sade bi yeri olan ama işini severek yapan bir yer lazım :) Eskiden sürekli alışveriş yapyığım bi akvaryumcum vardı burda(yaklaşık 7-8 yıldır orayı kullanıyordum) Ama orda çiklit türevi balık satışı yapmıyor arkadaş.Kendisi besliyor büyükçe bi akvaryumda illede satmam diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ne tarafta oturuyorsun? Yıldızda bi tane akvaryumcu var, çiklit satıyor yanılmıyorsam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yenimahalledeyim Yıldız neresi bilmiyorum bile :) Kızılay yada ulus gibi ulaşımı kolay olan yerlerde bulsam güzel olacak (metro yada ankarayla gidebileceğim yerler falan, ama yıldız bana yakın bi yerdeyse ki hiç sanmıyorum, bi bakabilirim orayada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Çankayadan Oran şehrine giderken çıkılan yokuş diyebiliriz Yıldızı tarif etmek için. Sakarya caddesinde bir zamanlar bi sürü akvaryumcu vardı belki hala vardır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sakaryada bir petshop var hala duruyodur sanırım bi ara maymun falan vardı hatta orda hehe ama pek güvenilir olduğu söylenemez ayrıca kazıkçı tunalıda falan varmış sanırım akvaryumcular oraya bakacağım bi yıldızı biliyomuşum bu arada orayada bi göz atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Tunalıda Aynalı pasaj girişinde ve pasajın alt katında akvaryumcular var. Ama dediğim gibi sağlıklı veya sağlıksız diye bir garanti veremem bu yerler hakkında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Gidip bakmak lazım işte Yarın bi gezineyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Kılıç buğulama yapak az daha büyütte balıkları ;) Kavağa çıksınlar,alıp cızbız ne gider var ya... pfff *!canı gece vakti balık çeker*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dün dolaştık durduk eagle'la.. birkaç yeri gösterdim ona ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dün kavaklıdere gezisi düzenledik vay be güzel yermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar