Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryumlarla ilgilenenlere..

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Ben bi kaç yıldır kılıç kuyruk besliyorum akvaryumumda
Gerçi şu an cüce gurami, moly ve lepisteste var akvaryumda
Yaza doğru bu balıkları akvaryumcuya falan verip bi çiklit akvaryumu kurmak istiyorum
Ama Ankara'da bildiğim pek akvaryumcu yok.Bildiklerimde de pek çeşitli balıklar mevcut değil
Bildiğiniz akvaryumcu varmı hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz akvaryumu olayına girmek istemiyorum pek.Hem bütçe açısından, hem aşırı özen istiyor, hemde akvaryum ortamında deniizdeki şartları oluşturmaya çalışmak çok çok zor bence
O yüzden tatlı su akvaryumuna devam :)
Tuzlusu akvaryumu balıkları satan akvaryumcularda tatlı su balıkları olmuyormu?
Bildiğin akvaryumcu varsa ve tarif edersen sevinirim
(Ankara)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kullandığım esas olarak 2 akvaryumcu biri Karumda ama orası esas deniz akvaryumu ile ilgili dğeri ise Sincanda :)
Armada, Real ve Büyük Migrostaki akvaryumcularda baya bol çeşit tatlı su canlıları mevcut ama sağlıkları nasıl bilemiyorum. Ben deniz akvaryumu canlılarımı oralardan aşmıyorum çünkü deniz akvaryumu canlıları pek sağlıklı değil ama tatlı su canlıları nasıldır bilmeiyorum. Bir bak istersen gittiğinde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o tür yerlerdeki akvaryumculara pek güvenmiyorum açıkçası
Bana sade bi yeri olan ama işini severek yapan bir yer lazım :)
Eskiden sürekli alışveriş yapyığım bi akvaryumcum vardı burda(yaklaşık 7-8 yıldır orayı kullanıyordum)
Ama orda çiklit türevi balık satışı yapmıyor arkadaş.Kendisi besliyor büyükçe bi akvaryumda illede satmam diyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıç buğulama yapak az daha büyütte balıkları ;)

Kavağa çıksınlar,alıp cızbız ne gider var ya...

pfff

*!canı gece vakti balık çeker*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...