Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inter Materazzi Forması Nereden Bulabilirim?

NoS

Öne çıkan mesajlar

nike ne zamandan beri materazzi forması satıyo yahu? onu gectim isim ve numara yazan orijinal yabancı takım forması hangi spor magazasında var?

ben fabregas icin bi ton para doktum ingiltere'ye giden arkadasa aldırttım. kardesime de italya'dan aldıracaktım ama cok pahalı diye almadı.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Abi shipping fln problem olmaz mı ya ne biliyim açıkcası çaylak durumdayım hiç buralardan forma getirten var mı ?

Valla nos bunlar yıllardır olan büyük siteler bir soun olacağını sanmam,ama shipping ödersin tabii...Benim arkadaşım almıştı Ronaldinho Barça 2-3 sene evvel uksoccershoptan gelmişti sorunsuz...
Sosyal ağlarda paylaş

adam numaralı forma istiyor benim demek istediğim o :)

ben hiç internetten almadım ama gittiğim yerlerden aldım yada getirttim :p

ama en tırstırıcı dünya kupası yarı final maçı vardı. italya-almanya. ben o gün roma'dan ballack forması aldım. italyanların pek hoşuna gitmemeişti bu durum ahahah

maçın uzatmalarınıda polis arabasının içindeki tv den izlemiştik sonunda üzülmüştüm :(

edit: ayrıca bazı takım siteleri Türkiye'ye göndermiyor. bknz: chelsea
Sosyal ağlarda paylaş

Bende cevap vereyim benim ki daha çok materazzi aşkı hani sade inter forması beni pek açmıyor açıkcası

Şimdi niye materazzi fln diye sorabilirsiniz bilmiyorum herifin türlü psikopatlıklarına hayranım tam bir anti kahraman ve süper bir savunma yardımlar için sağolun bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

defans oyuncusunun forması (hele ki materazzi) alan ilk seni duydum uasdhua
Olayın başlıca sebebi benim cm 04 oynarken takımıma(fb)gelmesi ve orada attığı frikik golleriyle başlıyor sonra benim de defans oyuncusu olmam ve benim de gayet kesen biçen bi savunma olmam üstüne sol ayak ve iyi frikik kullanmam bu adamı kendime yakın hissettirdi açıkcası ha bi puyol bi ferdinand niye olmasın onlar çok iddialı olur bu adam tam kararında bi adam bence bundandır matrix hayranlığı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...