NoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Arkadaşlar bu formayı arıyorum hani bildiğimiz lacivert inter forması olanından nerede bulabilirim bilen var mı?Ayrıca e-bayden böyle şeyleri almak mantıklı mı son olarak değilse hangi sitelerden alış veriş yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 www.inter.it www.uksoccershop.com www.subside.co.uk Buralara bir bak istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Abi shipping fln problem olmaz mı ya ne biliyim açıkcası çaylak durumdayım hiç buralardan forma getirten var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 NoS said: Abi shipping fln problem olmaz mı ya ne biliyim açıkcası çaylak durumdayım hiç buralardan forma getirten var mı ? nike mağazasına git bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 orijinal isim yazdıramazsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nocom said: NoS said: Abi shipping fln problem olmaz mı ya ne biliyim açıkcası çaylak durumdayım hiç buralardan forma getirten var mı ? nike mağazasına git bulursun adamın ne yazdığını sallasaymışsn be ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nerden bulabilirim, internetten almak manttıklı mı demiş. bende nike mağazasından bulabilirsin dedim. eğer yaşadığın yerde nike mağazası yoksa tabi ki ebay dan alabilirsin bir sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nike ne zamandan beri materazzi forması satıyo yahu? onu gectim isim ve numara yazan orijinal yabancı takım forması hangi spor magazasında var? ben fabregas icin bi ton para doktum ingiltere'ye giden arkadasa aldırttım. kardesime de italya'dan aldıracaktım ama cok pahalı diye almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://store.inter.it/prodotti.asp?cat=405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 NoS said: Abi shipping fln problem olmaz mı ya ne biliyim açıkcası çaylak durumdayım hiç buralardan forma getirten var mı ? Valla nos bunlar yıllardır olan büyük siteler bir soun olacağını sanmam,ama shipping ödersin tabii...Benim arkadaşım almıştı Ronaldinho Barça 2-3 sene evvel uksoccershoptan gelmişti sorunsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 nocom uykusuzken hic cekilmiyosun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 adam numaralı forma istiyor benim demek istediğim o :) ben hiç internetten almadım ama gittiğim yerlerden aldım yada getirttim :p ama en tırstırıcı dünya kupası yarı final maçı vardı. italya-almanya. ben o gün roma'dan ballack forması aldım. italyanların pek hoşuna gitmemeişti bu durum ahahah maçın uzatmalarınıda polis arabasının içindeki tv den izlemiştik sonunda üzülmüştüm :( edit: ayrıca bazı takım siteleri Türkiye'ye göndermiyor. bknz: chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bende cevap vereyim benim ki daha çok materazzi aşkı hani sade inter forması beni pek açmıyor açıkcası Şimdi niye materazzi fln diye sorabilirsiniz bilmiyorum herifin türlü psikopatlıklarına hayranım tam bir anti kahraman ve süper bir savunma yardımlar için sağolun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kusura bakmayın ama Materazzi benim gözümde , emek hırsızı , adi , şerefsiz bir oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 forza milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zidane forması al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zidane forması bulun bana ben alırım. hatta euro 2000'de giydikleri o mukemmel formadan bulsam da alsam :/ http://zidanen.free.fr/20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arkadaşa getirmiştim son dünya kupasında giydikleri formadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 o guzel değildi ya beyaz olan. mavisi nasıldı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Peki e-bay den alınabilir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende sergi nin 95 yılında giydiği formayı arıyorum hayranıyım.:p defans oyuncusunun forması (hele ki materazzi) alan ilk seni duydum uasdhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 matrix materazzi adlı güzide eseri izlemiş belli ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tellos said: defans oyuncusunun forması (hele ki materazzi) alan ilk seni duydum uasdhuaOlayın başlıca sebebi benim cm 04 oynarken takımıma(fb)gelmesi ve orada attığı frikik golleriyle başlıyor sonra benim de defans oyuncusu olmam ve benim de gayet kesen biçen bi savunma olmam üstüne sol ayak ve iyi frikik kullanmam bu adamı kendime yakın hissettirdi açıkcası ha bi puyol bi ferdinand niye olmasın onlar çok iddialı olur bu adam tam kararında bi adam bence bundandır matrix hayranlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bende de stam sevdası vardı bi aralar pes yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 koeman bul bari yav materazzi pislik defans olmanın ötesinde bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar