Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hozceri said: Dworgian said: bana bişi deme valla ben sadece olayı tartışalım die başlık açıorum her seferinde bir kaç warrior gelip "ağlamayın" yazıo sora konu kayıo ne yapim yani onlar yazsın ben susim mi? bi sey dicem kızma sen önce 80 olup itemlarını toplayıp sonra tartıssan bu konuları olmaz mı bişi sorucam biz niye 300 sayfa wotlk tartıştık çıkmadan o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oğlan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oğlan diil maşallah koca adamım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Lvl80 olmadan konu tartışılamaz mı? Gereksiz mesajlar çok gereksiz oluyor yaw. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 öf 80 oldum ben 2 epix aldım biri http://www.wowhead.com/?item=40679 biri http://www.wowhead.com/?item=37883 valla 21k armor %33 dodge fort-motw ile 31k hp oluyo bi de %12 lik guardian buffı tabi yani barskin-glyphli frenzied regen-survival instincts vs kullandıgın zaman hem healer rahatlar hem de yatma ihtimalin baya azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o kolye güzel hakkat. yav böyle görünce özeniyorum 1 bar kaldı 80 olmama feröl devammı etsem netsem =/ resto pew pew mi yoksa =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 valla açıkca soylemek gerekirse restosu da çok güzel olmus druidin özellikle o 80 de gelen skill ve ToL bufıyla birlikte çok süper olucak tek target-MT heallamak da 2 talent geldiginde gerekirse 2. talentımı resto yaparım ben valla çunku ortalama item ve feral talent ile bile 78 lvl'da rahat rahat 80 lvl instanceları heallıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 SONUNDA! Upcoming Feral Changes, Part II Quote from: Ghostcrawler (Source) This is an update to my previous post on Feral armor changes. ARMOR As previously announced, we are changing the way bear armor works so that bonus armor on items does not receive the bear armor multiplier. Specifically this means that weapons, trinkets, rings, necks and cloaks with bonus armor will not be multiplied by the bear bonus. Only cloth and leather will benefit from the Bear and Dire Bear multiplier. We are compensating Ferals for this armor loss by improving the Survival of the Fittest talent. In addition to its current effects (stats and crit prevention), it will now also increase armor contribution from cloth and leather items by 22/33/66%. That should be very close to your current armor bonus. This makes Survival of the Fittest rather over-budget by talent standards, but we figured it was one talent we can be pretty certain most tank-oriented druids will have (and to be honest nearly all Ferals). YA KARDEŞİM İŞİNİZ Mİ YOK BIRAKIN AK NE İSTİYOSUNUZ LAN DRUİDLERDEN!!!! FERAL ATTACK POWER We are no longer going to have weapons in the game which improve feral attack power. Instead, your attack power will scale based on the dps of the item. Practically speaking this means almost no change for any gear you currently use -- you should not see your dps change. What it does mean is that we can create the occasional dps staff that could be used by druids or hunters (or very undergeared warriors), and that Ferals may occasionaly use two-handed dps maces. We are going to convert all existing Feral staves over to this new system (but again, you should not notice any change to your dps). We are also adjusting the UI so that when druids look at these weapons, you will see what the improvement will be to your damage in forms. This does not mean we are no longer going to create bear and cat weapons, just that those weapons will be slightly less niche than they are now. These changes will be in place in the next patch. This patch will ship sometime before the 3.1 major content patch featuring the Ulduar raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hadi SotF ok de, AP miz düşük görünücek ama dps değişmicek mi aslında ii olabilir genelde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Feral Attack Power kalkıcak, yerine silahın DPS'ini kullanacaksınız ancak bir farklılık hissetmeyeceksiniz. Armor da aynı şekilde. "İlk L80 ol, sonra konuşalım" denmesinin sebebi de, L80 öncesi ile sonrası arasında büyük fark olması (dps olsun, itemization olsun, tanking olsun) Bence de mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 O zaman bu sezon 1 ve honor rewardlarında ap veren staff veya mace olmayacak direk normal staff veya mace olacak bir warriorun kullanabildiği mace i bize bir zararı olmadan alıp rahatlıkla kullanabilecekmiyiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Üzerinde Feral AP bulunan bütün itemler değiştirilecek, sadece Druid Staff olmaktan çıkacaklar (Hunter'lara ciddi kıyak geçiyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gangren said: Feral Attack Power kalkıcak, yerine silahın DPS'ini kullanacaksınız ancak bir farklılık hissetmeyeceksiniz. Armor da aynı şekilde. "İlk L80 ol, sonra konuşalım" denmesinin sebebi de, L80 öncesi ile sonrası arasında büyük fark olması (dps olsun, itemization olsun, tanking olsun)Bence de mantıklı. aha ben dedim bunu ama fırça yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 niye fırça yedigini biliosun abi hala aynı şey geçerli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gangren said: Üzerinde Feral AP bulunan bütün itemler değiştirilecek, sadece Druid Staff olmaktan çıkacaklar (Hunter'lara ciddi kıyak geçiyorlar) Hunter'a nerf beklerken druid değişikliklerinden de nemalandılar ya helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 TBC öncesine dönüyorum gaiba ; Hunter item !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bu arada druidlere parry koymayı düşünüyorlar galiba http://www.mmo-champion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kesin koymayız demiolar ama pek yanasmıoruz bu olaya diolar....pek zannetmiorum zaten druide parry vereceklerini onun yerine dmg reduction tarzı biseler verebilirlermis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 alakasız olucak ama bu itemın pri ye oluru nedir mage iki saat dır dır ettide http://www.wowhead.com/?item=37242 arkadas zoru ile 2 gün holy oldum normalde sp idim ondada bu düstü 3 kişi mage-sp-ben roolladık ben aldım bastada isteyen need istemeyen gredd atsın dediler, alıncada kafamınetini yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi mesajı attıgın konuya bak ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dworgian said: abi mesajı attıgın konuya bak ya :S druid item hunter item muabbetine oluyor diye bende bunu sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar