Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

upcoming tank druid changes

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:
e ok de yenı setleri denedinizde armor yetersizmi kaldı?

hayır zaten cok cok rahat armor stackliyordun, manalı bile değildi. hp desen zaten ucmuş gitmiş.

adamlar değişikliğe daha wotlk cıkmadan önce karar vermişler, demekki itemzation'ınıda buna göre ayarlamışlar

bişeler yapmışlar orası kesin, dps olarak gayet güzel gibi gözüküyo zaten artık ayı iken bile güzel dps yapılıyo özellikle pvpde ama pve de tank işi fos şu an, yapamaz demiyoruz ama diğer tank class lara göre bariz ezik durumda
Sosyal ağlarda paylaş

valla druidleri çok beğendim feral lich king öncesinde bırakmıştım ozaman nerflenmeden önceki brutallus fightı soğutmuştu beni oyundan araya okul falan derken heves kalmamıştı ama arkadaşımın druidi ile oynama şansı buldum oldukça güzel olmuş warriorların ls tarzı ability beni benden aldı dk pek bilmiyorum ama threat olarak druide yetişceğini sanmıyorum tekrar döncem oyuna druid ile feral oynuycam bear formda kendine lb atma falan oldukça hoş ve güzel.

edit:konuyla alakasız oldu ama tank druid görünce kendimi kaybettim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Gil Estel said:
Kim ne derse desin, druid'in veya paladin'in tanklıgına son derece karşıyım. Eski bir prot warrior olarak warrior'ların elinden almaya calıstıkları tanklıgı bu 2 hybrid class'a vermeleri zaten sacmaydı. İyi olmuş. Druid tank olmasın, prot warriorlar varken. Gitsin healer olsun.

Pro-warrior geldi

/salute
Sosyal ağlarda paylaş

Armor eywallah ama Feral Druid dediginde En önemli Stat Agility'dir.Sonra Stamina. Zaten Str catte bufflu zaten Stamina bearda bufflu Agi ortak nokta.

- Agi armor arttırıyor. (1 agi 2 armor)
- Agi crit veriyor. (25 agi %1 crit)
- Agi dodge verir. (14.7 agi %1 dodge)
- Agi cat formda Atack power verir. (1 agi 1 ap)

Zaten Wotlk ile birlikte Weapon Enchantlarıda proclanabilecekmiş ! Feral Bearda Mongoose dusunemıyorum X(
Benim level 70te ulaştığım en yüksek dodge Kael ve moroes trinketiyle %82 idi Tabi idol procta vardı.Bufflar vs vs
Birde normal Raid icinde Trinket kullanmadan %65le tankladıgımı bilirim gruulu. Adam bana 20 vurusta 1 2 vuruyordu. Ayrıca Mt'idim cokta güzel kesiyoduk silenceda crushing blow yemedikten sonra yatmazdımda. Zaten o kısım sans... Ayrıca Savunması Armor ve Dodge olan adamın Armoru neysede Dodge sansa baglı %80 civarı dodge ratingle ust uste 4 vurus yıyıp yattıgımı da bılırım. Halazziden tek yedigimi... Yine Halazziyi %30dan 0 a tek başıma tankladığımı.

Seviyorum ben Feral Druidi Dodge yaparsan hic yemezsin. Yapamazsan digerlerinin yedigi kadar yemezsin lokum gibisindir hp cok fazla koymaz. Crushing Blow tek korkumuzdu oda oyle her zaman gelmeyecek karsımıza.

Ve evet arkadaslar artık bu ayarın ardından 30 k armoru olan adam yuzuk armorunu alamayacak ve sız 27 k ya düşşe nolacak... Koyarım 2 tane Agi ring yersem 3 k fazla yıyım, yemezsem hiç yemem... Bide Mongoose'un bufflu enchantını basarız (wotlk ile benzerı gelır sanırım olmadı o da olur :P )

Bir Feral Druid olarak benim düşüncelerim bunlar sizinkilere de saygı duyarım tabi.

Edit: Yukarıda verdigim oranlar lvl 70'e aittir pc'me download ettigim bir kaynaktan bakıp soyledım. Güncel degıldır ama Agi yine Önemini korumakta.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
aynı düzey t6 tank geari ile lvl 80 heroiclerini druid çok rahat tanklarken warriorlar garibanlar 22 23k hp ile 10 12k vuran bosslarla cebelleşip telef oluyorlar. zar zor adam ettik bizim guildin warrior tankını. druidde var 40k hp warrior 30k anca buldu.

e zaten druid vs warrior da hp olarak awrrioru ezmemiz lazım bi zahmet.

hatta armor bu kadar düşmüşken 1 e 2 gibi bi oran olmalı yoksa onların parry ve block olayını nasıl kompanse edices ki zaten?

dipnot: dün gittim tank gear hala t4-badge karışık 24k benim (ama tabii anlamadım üstünde yeşille armor yazanlar mı bear form da etkilenio beyaz yazanlar etkilenmio mu)

edit: dodge dps talentlerle 28.28 tabi :D

mulgear abim bi yerde bi eksigin var sanırım 16k ya da düşmeyiz die düşünüyorum.

evet bizim için en önemli stat direk agi ve sta oldu boşverın tnak druidde hitmiş str miş vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian Stamina zaten melee leather itemlerinde var agi ile birlikte. Sen bilhassa agi enchant ve zamazingolarına agırlık ver well feedlerını kullan flask pot ıc TBCde bızım tanklar hp def veren flask icerken ben agi potu ıcıyordum flask olmayan... agi scroll telafısızı zor bırsey de degıl artık.

Form dısında (tauren halimle) %42 dodge vardı bende sen dusun artık. Yani agiden kastım dodge arkadaslar Feral Druid %50 ye yakın dodge'a sahip oldu muydu zaten yaklasık 10 vurustan 1 ini miss ceker defansa baglı olarak mob/rakip e tamam iste dodge dodge dodge dodge dodge miss... miss :)

Ayrıca Warrior karsısında overpowerı her seferınde kullanamadıysa zorlanmıyordum. Demo Roarla gir ilk mangle'ı vur lacerate x 5 yap sonra mangle+lac bas dur.melee işte feral druidin HİT eksikliği player karsısında kendını gosterıyor. O yuzden Aktif vurus yapmaya calısmayın mangle+maim falan ben critik anlarda cok maulumun miss cektıgını bilirim... Bleeding kullanacaksın arkadasım Sence neden Mangle bleeding efect bonusu veriyor ;)
Ps:low levellerde kendime Monkey set yaptıgımı bilirim Green itemlerden :D ... Daha o zamanlar kendim kavramıştım Agi'nin önemini.
Sosyal ağlarda paylaş

LastManStanding said:
Cuce said:
valla dk ya gore warrior cok ezik durumda, druidde bir sorun gormedim ben. crushingde kalkmışken bence gayet iyi durumdalar.

crushing blow kalktımı oyundan?

evet kalktı kalkma sebebide DK nın gelmesi, druidle birlikte Crusha açık 2 tank klas oluyordu bunu önlemek için kaldırdılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...