Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lock --- 70-80 Leveling Talent!


Dellah

Öne çıkan mesajlar

60-70 arası kasarken destroydum, shadowfury, soul drainin mana döndürüşü vs yardımıyla rogue misali tek bir mobu süratle indirip 4-5 mob kadar sonra su içe içe gidebiliyordum, pet falan baydı diyorsan daha hızlı olduğunu söyleyemem ama hava değişimi olur en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla mana sorununu life tap yapıyorum raidlerde öyle çözüyorum, drain life kullanıyorum bir de, gerisi hep shadow bolt genelde. health kısmını ise healerlar düşünüyor :)
affliction raid için zor çünkü dotlar tamamen etkisini gösterene kadar çoktan diğer raid elemanları tarafından mob ölmüş oluyor, bir tek bosslarda daha iyi dps olabilir belki. leveling için afflictionu tek geçerim ama, devamlı full hp full mana ftw:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

affli lvl için en mükemmel talent, durmadan mob kesebilirsiniz. Ne mana ne hp derdi var. Aynı anda 8-10 mob dotlayıp ölmelerini bekliyorsunuz.

Benim gibi Server hazır oldugu gibi oyuna başlayanlar için en büyük handikap quest mobunu dotladıktan sonra başkaları tarafından ilk vuruşun yapılmasıydı, ancak şu anda böyle bir sorun oldugunu sanmıyorum.

lvl80den sonra 10larca talent denedim, pve için değil ama solo quest/farm için en iyisi kesinlikle affliction. Haunt ve improved drain soul u düzgün kullanarak %100 mana ve hp ile her mob sonrası devam edebiliyorsunuz. Ayrıca toplu pullarda azalan hp/mana yı sadece tek bir mob keserken doldurmak mümkün. Bu levellarken çok çok büyük bir (+).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demon 41 ve geri kalan AFF ile en ufak mana sıkıntısı çekilmiyor. Önce butun moblara SL Cor ve COa atıyorsun ve hepsine atmadan evvel DGyi yolluyorsunki atar atmaz sana dalmasın diger mobu targetlayacak zamanın olsun. Her 2 mobda bir Life tap yaptınmı sorun olmuyor. Sonra 5-6 mob oldugunda cevrende Howl of terror basman yeterli. Bütün moblar öldüğünde hem sen hem DG full hp full mana devam ediyorsun yoluna. undead moblar ise yani fear yemiyorlarsa o zamanda gene aynı mtod ama bu sefer en son mobu dotladıktan ve life tabledikten sonra drain lifea basklıyorsun. Gene full hp %90mana halde bitiyor aksiyon. LvLarken tabi bu yoksa instance fear sakat iş hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

life tap ile health getiren siphon life, haunt gibi büyülerin dengesini ayarlarsan 3-4 mobla aynı anda savaşırken bile hepsi öldüğünde %100 hp-mana ile çıkabilme olasılığın var. yemek su gibi ihtiyaç da olmuyor. survival için lifeblood ve cannibalize çok gerekirse kullanıyorum, tabii bandaj da olabilir.

levellamak için affliction kesinlikle :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...