Dellah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Level 70 ten itibaren nasıl bir talent kullanmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben şahsen deep affli gitmeyi düşünüyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Saol ama bir talent tree alabilirsem çok memnun olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IdxMrhrhoVAMIstZV benim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IfxMbhrhoVZ0xIzsgMq0sGz 70-80 arası en popüler buildlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 70de FelGuard alacak kadar demon yapıp sonra aff. tarafında 71 olduğunda Siphon Life alıcak şekilde doldur talenlteri. Gerisi zaten çevrene toplayabileceğin mob sayısı ile katliamdan ibaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Destro gittim ben, hatta çok boktandı kasarken de talentım shadow üzerine kuruluydu ama bunu kullanırsan çok daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Affliction benimkisi böyle olacak 80'de, sonra respec destro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 60-70 arası kasarken destroydum, shadowfury, soul drainin mana döndürüşü vs yardımıyla rogue misali tek bir mobu süratle indirip 4-5 mob kadar sonra su içe içe gidebiliyordum, pet falan baydı diyorsan daha hızlı olduğunu söyleyemem ama hava değişimi olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Coldwind said: Affliction benimkisi böyle olacak 80'de, sonra respec destro. Neden hep destro yapılıyot. Peki mana sıkıntısı çektiğiniz olmuyor mu? Hızlı bir ortamda ben bile mana sıkıntısı bazen çekiyorum. Affli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 affliyim grind da oturmuodum ne mana ne hp için denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Affli yim ve 80 olduktan sonra da öyle kalmak istiyorum. Guild de iki tane destro var. 80 de raid lerde dps için nasıl bir talent yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 valla mana sorununu life tap yapıyorum raidlerde öyle çözüyorum, drain life kullanıyorum bir de, gerisi hep shadow bolt genelde. health kısmını ise healerlar düşünüyor :) affliction raid için zor çünkü dotlar tamamen etkisini gösterene kadar çoktan diğer raid elemanları tarafından mob ölmüş oluyor, bir tek bosslarda daha iyi dps olabilir belki. leveling için afflictionu tek geçerim ama, devamlı full hp full mana ftw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 affli lvl için en mükemmel talent, durmadan mob kesebilirsiniz. Ne mana ne hp derdi var. Aynı anda 8-10 mob dotlayıp ölmelerini bekliyorsunuz. Benim gibi Server hazır oldugu gibi oyuna başlayanlar için en büyük handikap quest mobunu dotladıktan sonra başkaları tarafından ilk vuruşun yapılmasıydı, ancak şu anda böyle bir sorun oldugunu sanmıyorum. lvl80den sonra 10larca talent denedim, pve için değil ama solo quest/farm için en iyisi kesinlikle affliction. Haunt ve improved drain soul u düzgün kullanarak %100 mana ve hp ile her mob sonrası devam edebiliyorsunuz. Ayrıca toplu pullarda azalan hp/mana yı sadece tek bir mob keserken doldurmak mümkün. Bu levellarken çok çok büyük bir (+). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Lvllvl71 lvl 80 Bu talent ile çoğu group questini solo yaptım(void+imp.H.funnel ile hiç sorun olmuyor)Durmaksızın grind vs kesinlikle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Valla serverin durumuda önemli. Mesela bizim serverda ben ally yim, ve horde lar iki katı fazla.. Yani quest yaparken her 20 dakikada bir gank tehditi yaşıyorsunuz. O yüzden affli + soul link gidiyorum , gank ta yemiyorum levelimide kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Birde affli için hangi glypleri kullanmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Benim tavsiyem. Direk başka bir class reroll yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Aflli olarak levelliyorum. ve hiç bir sıkıntı çekmedim. Direk tank da kendim oluyorum, Healer da dps de. aynı anda 4 hatta 5 mob bile kesebiliyorum. Dungeon larda da dps de birinci oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 affli iyiydi zaten en son ya demo builtte 2 dotta aggro çekiodum anlamı kalmıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Demon 41 ve geri kalan AFF ile en ufak mana sıkıntısı çekilmiyor. Önce butun moblara SL Cor ve COa atıyorsun ve hepsine atmadan evvel DGyi yolluyorsunki atar atmaz sana dalmasın diger mobu targetlayacak zamanın olsun. Her 2 mobda bir Life tap yaptınmı sorun olmuyor. Sonra 5-6 mob oldugunda cevrende Howl of terror basman yeterli. Bütün moblar öldüğünde hem sen hem DG full hp full mana devam ediyorsun yoluna. undead moblar ise yani fear yemiyorlarsa o zamanda gene aynı mtod ama bu sefer en son mobu dotladıktan ve life tabledikten sonra drain lifea basklıyorsun. Gene full hp %90mana halde bitiyor aksiyon. LvLarken tabi bu yoksa instance fear sakat iş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ben normalde felhunterı yolluorum bi moba, sora o mob ve çevre moblara sırasıyla SL, sora CoA ve Corruption atıp son moba bi Haunt, Life Tap, SoC, DL. cycle bu full hp/mana grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 life tap ile health getiren siphon life, haunt gibi büyülerin dengesini ayarlarsan 3-4 mobla aynı anda savaşırken bile hepsi öldüğünde %100 hp-mana ile çıkabilme olasılığın var. yemek su gibi ihtiyaç da olmuyor. survival için lifeblood ve cannibalize çok gerekirse kullanıyorum, tabii bandaj da olabilir. levellamak için affliction kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar