Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aslında yeni bişey değil ama vista driveri varmı çalışırmı çalışmazmı gibi soruları az da olsa cevaplayabilecektir. windows vista ve xp 32 bit için çalışıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bu Microsoft siteleri çok komik ya. Bir Windows reklamı yaparlar sadece Internet Explorer ile çalışır. Zaten Windows kullananlar bakabilir sadece. Bilgisayarınız Windows çalıştırır mı diye kontrol eden bir program yazar, sadece Windows'dan çalışır program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 firefox'la çalışıyor. bunu aldığım linkte mac ve linux içinde zımbırtılar vardı ama güvenemedim onun için koymadım buraya. Birde windows tabiki reklamını basacak kapitalist adam. Ubuntu döver ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: The Windows Vista Upgrade Advisor will help you to determine if your Windows XP-based PC can run Windows Vista. You can also use the Upgrade Advisor to determine if your Windows Vista-based PC is ready for an upgrade to a more powerful edition of Windows Vista. Demiş ama. Adamların hedeflediği kesim belli. Hem "Vista Upgrade" derken kastedilen şey, ben kendimi bildim bileli ya XP'den Vista'ya, ya da Vista'nın düşük seviyeli paketlerinden daha yüksek seviyeli paketleri geçiş olmuştu. Şimdi de değişen bi şey yok. Genel olarak Vista kurulur mu kurulmaz mı, buna sistem gereksinimlerinden bakılır, "upgrade" sayfasından değil. Edit: Evet süper bi fail. 10 gün sonra konuya cevap. Nerden geldim bu topiğe ki ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar